Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nowy patent na fotoradary ?

Featured Replies

Napisano

Tyle, że koleś zapomniał dodać, że ostatnio zrobiła się moda na laserowe suszarki a tego ten jammer nie obsługuje.

Pozdrawiam BAS

Napisano

> Tyle, że koleś zapomniał dodać, że ostatnio zrobiła się moda na laserowe suszarki a tego ten jammer

> nie obsługuje.

> Pozdrawiam BAS

w wiekszych miastach, ale i na to jest urzadzenie - tylko jeszcze drozsze.

Napisano

> przez przypadek natrafiłem na takie coś na allegro. Co wy o tym sądzicie, czy takie coś ma prawo

> działać ?

> http://allegro.pl/item1001340824_jammer_spowalniacz_radarow_100_skutecznosci_hit.html

Zadziała raz, drugi już nie. Jest napisane, że nie działa na radary laserowe, które niedawno polska Policja zakupiła w dużej ilości. Za te 1200zł lepiej kup sobie odprężającą muzykę do auta i jedź wolniej bo moim zdaniem to urządzenie do niczego się nie nadaje ponieważ nigdy nie wiadomo czy patrol za rogiem ma stary radar czy laserowy.

Napisano

> Tyle, że koleś zapomniał dodać, że ostatnio zrobiła się moda na laserowe suszarki a tego ten jammer

> nie obsługuje.

> Pozdrawiam BAS

laserowe suszarki załatwia płyta CD zawieszona na lusterku... nie wiesz? 270635636-JUMP2.gif

Napisano

> laserowe suszarki załatwia płyta CD zawieszona na lusterku... nie wiesz?

Ale to tylko laserowe. Lepiej kupic nokię 3210 i uruchomic ukryty w niej antyradar - działa na wszystko smile.gif

Napisano

Wszelkie "pseudojammery" mikrofalowe NIE DZIAŁAJĄ idea.gif

Co innego jammery laserowe IR , te akurat są bardzo skuteczne idea.gif

Napisano

> przez przypadek natrafiłem na takie coś na allegro. Co wy o tym sądzicie, czy takie coś ma prawo

> działać ?

> http://allegro.pl/item1001340824_jammer_spowalniacz_radarow_100_skutecznosci_hit.html

Jak kupowac jammer to tylko taki przeciw laserom - bo on dziala i to bardzo skutecznie. Wszelkie jammery radarow to naciaganie...

A najlepsze czy tak jest CB smile.gif

Napisano

> Ale to tylko laserowe. Lepiej kupic nokię 3210 i uruchomic ukryty w niej antyradar - działa na

> wszystko

a jak powiesisz blue ray, to jeszcze zmniejsza zuzycie paliwa o 5% i likwiduje płaskostopie smile.gif

Napisano

> a jak powiesisz blue ray, to jeszcze zmniejsza zuzycie paliwa o 5% i likwiduje płaskostopie

Ja bardzo proszę o powstrzymywanie się od durnowatych komentarzy. zolta.gif

mar00ha

Napisano

> Ja bardzo proszę o powstrzymywanie się od durnowatych komentarzy.

> mar00ha

no dobra...

Napisano

> przez przypadek natrafiłem na takie coś na allegro

Ale dlaczego nowy?

Podobne ogłoszenia widziałem juz prawie 10 lat temu...

Napisano

> A najlepsze czy tak jest CB

na CB to niebiescy również siedzą i potrafią jeszcze tak ugadać że się wpada na nich grinser006.gif

Napisano

> A najlepsze czy tak jest CB

najlepsze i najbardziej w******e jak sie lubi np słuchać muzyki w czasie jazdy biglaugh.gif

Napisano

> działać ?

Zero skuteczności, wiem co mówię bo sam to testowałem.

Tutaj masz testy które pokazują ,że nie dział no.gif

Napisano

> najlepsze i najbardziej w******e jak sie lubi np słuchać muzyki w czasie jazdy

Przeciez nie musi byc caly czas wlaczone. Pytasz sie co troche i wszystko. Bo fakt, czasem takie dysputy sie dzieja, ze szok grinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.