Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pasek przeciwsloneczny na przednia szybe

Featured Replies

Napisano

Czy mozna to nakleic bez demontazu szyby ?

Napisano

> Czy mozna to nakleic bez demontazu szyby ?

Można zlosnik.gif Mi naklejali pasek na szybie od środka smile.gif

Napisano

Zabrałem się z kumplem za to to omal mnie qrwica nie strzeliła icon_eek.gif.

Jak ktoś ma cierpliwość do naklejania tego to może osiągnie zamierzony efekt końcowy zlosnik.gif

Napisano

jasne ze sie da najlepiej zdemontowac lusterko i podsufitke lekko , potem troszkę sie powyginasz i po kłopocie, ale na twoim miejscu bym podjechał do zakładu za taki pasek majątku nie biorą zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

ja mam od zewnątrz czarny ok.gif

Napisano

> jasne ze sie da najlepiej zdemontowac lusterko i podsufitke lekko , potem troszkę sie powyginasz i

> po kłopocie, ale na twoim miejscu bym podjechał do zakładu za taki pasek majątku nie biorą

Około 40 złoty za pasek biorą smile.gif Ja dostałem gratis do wymiany szyby zlosnik.gif

Napisano

Sonar Gliwice ok.gif

duzo kasy nie wezma za taki pasek, a przynajmniej Ty nie bedziesz musial sie denerwowac przy klejeniu

Napisano

> Sonar Gliwice

> duzo kasy nie wezma za taki pasek, a przynajmniej Ty nie bedziesz musial sie denerwowac przy

> klejeniu

U mnie nawet lusterka nie ściągali smile.gif Przyjechałem 20 minutek i gotowe smile.gif

Napisano

I ja sie chyba przejadę zobaczyć jak to u mnie cenowo wygląda grinser006.gif

Napisano

> I ja sie chyba przejadę zobaczyć jak to u mnie cenowo wygląda

Tam gdzie ja zakładałem, to nawet mówili, że łatwiej się zakłada pasek na szybie, która jest założona na aucie smile.gif

Napisano

> Tam gdzie ja zakładałem, to nawet mówili, że łatwiej się zakłada pasek na szybie, która jest

> założona na aucie

Uwierz mi że próbowałem z kumplem to zakładać to na prawdę myślałem że coś mnie trafi. Badziewie i tyle. Chyba że kijową folie miałem hmm.gif

Nic będzie trza się udać do fachowców smile.gif)

Napisano

za nisko sie siedzi i razi po oczach zlosnik.gif ?

50 zl ok i bedziesz mial zrobione bez wyjmowania szyby wink.gif

Napisano
  • Autor

> za nisko sie siedzi i razi po oczach ?

> 50 zl ok i bedziesz mial zrobione bez wyjmowania szyby

podsufitka z seja jest dluzsza i nieefektownie to wyglada bez paska na szybie. Sam tego robil nie bede ale chcialem zapytac czy w ogole mam podjechac i pytac aby mnie nie wysmiali.

dzieki za odp ok.gif

Napisano

ja mam czarny i dosc gruby od srodka szyby 20cm i naklejałem go sam na aucie troche trzeba sie natrudzić by około 2 lub 3 mm wsadzic pod uszczelke szyby by nie było wiochy pozdr

Napisano

ja kleiłem sobie ,Gutkowi,Molowi i Makersowi na zewnatrz i nic nie trza demontować tylko że na wodzie to kładłem bo inaczej to kupa potem ładnie przyciąć i schowac pod uszczelke i siedzi jak malyna ok.gif do dziś jezdżą i nic nie odpada chyba biglaugh.gif

Napisano

Moja odpowiedz bedzie inna niz wszystkie biglaugh.gif Nie wiem, jak to bedzie wygladac, jesli sie zalozy bez demontazu szyby, bo przeciez jak pod uszczelke wpakujesz folie? Ja podjechalem do goscia i powiedzial ze mam do wyboru - albo bez demontazu i bedzie wygladalo beznadziejnie, albo zdejmie szybe i bedzie pasek sie chowal pod uszczelka. Wybralem to drugie i gosc zrobil to za 25 zl ok.gif

Napisano

A jakiej szerokości pasek można sobie zażyczyć w takim zakładzie? Ja miałem w poprzedniej furze szerokości kartki A4 czyli coś koło 20cm i nadal mnie suonko oślepiało frown.gif

Napisano

Hejka

W moim autku mam naklejony pasek przeciwsłoneczny( na zewnątrz) z folii do reklam (niestety światła nie przepuszcza ale paseczek szerokości 10 cm nie przeszkadza ). Klejenie jest proste na mokrej szybce , można spokojnie go ustawić potem "podocierać" i jest ok.

Napisano

kup szybe z paskiem i nie kombinuj... folia to wiocha zlosnik.gif

Napisano

> a to kupi takową do CC?

kupi i to jeszcze zielona atermiczną ok.gif nawet chyba mam taka jeszcze na sprzedaz (nową) zlosnik.gif

Napisano

> A jakiej szerokości pasek można sobie zażyczyć w takim zakładzie? Ja miałem w poprzedniej furze

> szerokości kartki A4 czyli coś koło 20cm i nadal mnie suonko oślepiało

ja mam taki jak na zdjęciu i jest ok

jak będę w garażu to go zmierzę

klik

na środku szyby ma prawie 20cm

Napisano

> kupi i to jeszcze zielona atermiczną nawet chyba mam taka jeszcze na sprzedaz (nową)

Do CC ? Za ile? Priv.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.