Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Opel Insignia czy Renault Laguna ?

Featured Replies

Napisano

Wybrałbym jazdę próbną obydwoma autami i wziął ten który bardziej by mi przypadł do gustu. Takie wątki służą tylko próbie udowodnienia wyższości Bożego Narodzenia nad Wielkanocą. Każdy ma swój gust i swoje upodobania. A jak ktos na podstawie takich dyskusji dokonuje wyboru to znaczy że ma nie równo pod kopułką. zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Wybrałbym jazdę próbną obydwoma autami i wziął ten który bardziej by mi przypadł do gustu. Takie

> wątki służą tylko próbie udowodnienia wyższości Bożego Narodzenia nad Wielkanocą. Każdy ma

> swój gust i swoje upodobania. A jak ktos na podstawie takich dyskusji dokonuje wyboru to

> znaczy że ma nie równo pod kopułką.

Na pewno nikt nie będzie podliczał głosów na jednego i drugiego kandydata z tego wątku i na tej podstawie wybierał samochód. rotfl.gif

Zakładając taki temat chodziło mi bardziej o to, żeby z Waszą pomocą znaleźć jeszcze jakiś plusy Insigni i minusy Laguny, o których nie wiedziałem, a którymi mógłbym przekonać brata do swojej opcji. grinser006.gifwink.gif

Napisano

Sasiad ma ta insignie i wyglada tak sobie - za dużo chromów i brzydki tył. Silnik to jest chyba

fiatowski Multijet 2,0 z NB hmm.gif Jesli zaś chodzi o sąsiada to jest zachwycony zlosnik.gif

Napisano

> Sasiad ma ta insignie i wyglada tak sobie - za dużo chromów i brzydki tył. Silnik to jest chyba

> fiatowski Multijet 2,0 z NB Jesli zaś chodzi o sąsiada to jest zachwycony

To nie jest Fiatowski silnik. skromny.gif

Napisano

> To nie jest Fiatowski silnik.

MJTD - 1956ccm, średnica tłoka 83mm, skok 90.4, st. sprężania 16.5,

CTDI - 1956ccm, średnica tłoka 83mm, skok 90.4, st. sprężania 16.5

może i nie ale zlosnik.gif

Napisano

> MJTD - 1956ccm, średnica tłoka 83mm, skok 90.4, st. sprężania 16.5,

> CTDI - 1956ccm, średnica tłoka 83mm, skok 90.4, st. sprężania 16.5

> może i nie ale

dziwny zbieg okoliczności zlosnik.gif

Napisano

> Więc przeczytaj swój poprzedni post (#284109165 - Wed Aug 25 2010 03:29 PM ) i zobacz na jaki

> fragment odpisałeś i nawet go cytowałeś. Taki stary a postów cytować nie umie.

Wiec pozwole sobie wdac sie z Toba w dyskusje, choc nie wiem po co.

Ryb: odradzałbym Vectrę, ze względu na idiotycznie włączane kierunkowskazy.

skalek: co ci tam nie pasowało ?

Ryb: To, że po włączeniu kierunkowskazu manetka od razu wracała do pozycji wyjściowej. Nie sposób się przyzwyczaić. Po krótkim czasie to zmienili. Chyba mieli więcej niezadowolonych klientów.

skalek: Nie spotkałem się choć VC jeździłem kilkakrotnie

Ryb: Było w tej najstarszej wersji. Tej w której multifunkcyjna kierownica miała cztery ramiona i mikroguziczki w które nie dało się trafić palcem.

Lukaszeczek: Musze cie rozczarowac, ale nadal tak jest . (Zeby bylo jasne Vectra MY2008 tak ma nadal, takze nikt sie z niczego nie wycofal).

I teraz - mikroguziczki sa tu tlem, a nie glownym tematem. Glownym tematem NADAL sa przelaczniki zespolone. I ja odpowiadam na ostatni post w temacie - czyz tak trudno zalapac? W razie czego pogrubilem kluczowe zdanie, do ktorego nawiazuje icon_rolleyes.gif

Napisano

> (...)

> Lukaszeczek: Musze cie rozczarowac, ale nadal tak jest . (Zeby bylo jasne Vectra MY2008 tak ma

> nadal, takze nikt sie z niczego nie wycofal).

> (...)

Fajnie. Byłem pewien że to zmienili. Aż z ciekawości sprawdzę - teść ma Vectrę z końca produkcji, zobaczę jak jest u niego.

Napisano

> To Fiat ma oplowski silnik

w sumie ma , w AR159 jest trochę tych motorów : 1.9 jts , 2.2 jts , i nawet alfowski kultowy 3.2 , zamienili na łoplowski

no cóż , przynajmniej paski nie strzelają , bo ich nie ma hehe.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.