Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GP Singapuru - dyskusja

Featured Replies

Napisano

> Zgadza się. Jedyne co mnie wczoraj wieczorem zaskoczyło (to tak na marginesie) to wiadomości

> sportowe w telewizji publicznej.

Nic nie moga powiedzieć bo POLSAT ma monopol i jeszcze ktos by chciał to oglądać.... facepalm.gif a tak nikt o Kubicy na zapadłej wsi polskiej nie wie .... bo tylko dwa programy dolatują i to przy dobrej pogodzie zlosnik.gif

Napisano

> Gdyby to bylo takie oczywiste, Button doszedlby Webbera.

Myślę, że Robert wziął sobie do serca opinie niektórych, że nie potrafi wyprzedzać hehe.gif

Napisano

> Myślę, że Robert wziął sobie do serca opinie niektórych, że nie potrafi wyprzedzać

A może oni wszyscy mysleli że sa dublowani hehe.gif

Napisano

> A może oni wszyscy mysleli że sa dublowani

W takim razie powinni dostać karę przejazdu przez boksy za utrudnianie wyprzedzania. hehe.gif

Napisano

> Zgadza się. Jedyne co mnie wczoraj wieczorem zaskoczyło (to tak na marginesie) to wiadomości

> sportowe w telewizji publicznej. Myślałem, że start jedynego Polaka w Formule 1, która

> przecież jest najbardziej prestiżową spośród sportów motorowych, zasłuży na trochę dłuższą

> wzmiankę. A tu się okazało, że ważniejsza dla TVP była kopanina polskiej tzw. "Ekstraklasy" i

> Liga Angielska, niż kolejne punkty Kubicy. Babiarz bąknął tylko coś o tym pod sam koniec

> wiadomości.

Musieli by zapłacić parę groszy Polsatowi za udostępnienie materiału wideo, a TVP jest bardzo oszczędna grinser006.gif

A co do samej "ekstraklasy" i piłki nożnej - największym "przegięciem" są transmisje meczów na TVN TURBO - nijak mi to nie pasuje do charakteru tej stacji czerwona.gif.

Napisano

nie przesadzaj z meczami na tvn turbo-swego czasu reklamowali to jako "i-wszy męski kanał" czy coś w ten deseń wink.gif za to polsat play mnie pozytywnie zaksoczył, bo w weekend p[okazali film dokumentalny o rajdach w latach 80-tych, odcinek poświęcony Audi.

Fajny zarówno od strony technicznej, jak i wypowiedzi kierowców którzy nim zwyciężali, jak i jazda tym autem w teraźniejszości waytogo.gif

Napisano

> Myślę, że Robert wziął sobie do serca opinie niektórych, że nie potrafi wyprzedzać

Ktos przypomni ile okrazen mu to zajelo?

Napisano

> Ktos przypomni ile okrazen mu to zajelo?

9?

Napisano

a że tak grzecznie spytam - kiedy będą wyniki typowań? hmm.gif

Napisano

> Ktos przypomni ile okrazen mu to zajelo?

6

Napisano

> a że tak grzecznie spytam - kiedy będą wyniki typowań?

Z małym poślizgiem, ale są. Przepraszam wszystkich za poślizg, ale nie miałem kiedy ich obrobić bow.gif

Napisano

> Z małym poślizgiem, ale są. Przepraszam wszystkich za poślizg, ale nie miałem kiedy ich obrobić

Mój PV nie dotarł ? hmm.gif

Napisano

> Mój PV nie dotarł ?

Szczerze mówiąc to się zdziwiłem że nie typowałeś. Nie widzę Twojego priva hmm.gif . Na pewno wyszedł od Ciebie?

Napisano

> Szczerze mówiąc to się zdziwiłem że nie typowałeś. Nie widzę Twojego priva . Na pewno wyszedł od

> Ciebie?

Na 100% wysyłałem - ale co ciekawe w wysłanych nie mam hmm.gif

Cóż trudno.

Napisano

> Na 100% wysyłałem - ale co ciekawe w wysłanych nie mam

> Cóż trudno.

Możliwe że nie wyszło. Szkoda. W którymś GP sobie odrobisz - jeszcze 4 GP zostały ok.gif

Napisano

> Kubek w roli głównej

Bjutiful. ok.gif

Sposob komentowania tez wydaje sie o niebo lepszy

niz to co prezentuje Andrzej Borowczyk na Polsacie. facepalm.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.