Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astra z ogłoszenia

Featured Replies

Napisano

> Witam,

> Czy można coś powiedzieć o Astrze z ogłoszenia na podstawie zdjęć?

> Astra

Przód mi się średnio spasowany wydaje, ale to by trzeba na żywo zobaczyć ok.gif

Napisano

> Witam,

Ładnie się prezentuje i oczy mydli tym, więc trzeba auto dwa razy oglądać bez podniety. Ale na poważnie jest to wersja już z nowymi ciemnymi lampami z przodu a zderzak malowany pewnie przez handlarza, jak i w mojej A G z DE

Pooglądaj na żywo, bo auto czyste i zadbane i pewnie wyrwiesz za 16k tę sztukę bo warto

PS. pod marketem jakieś baby obgadywały moje auto i było tak... ŁADNY ALE BAGAŻNIK MA MAŁY......hehe ( tak pozornie wygląda buda 3D ale po otwarciu klapy bagażnika, jest spora przestrzeń a wsiadanie do ponad metrowych drzwi to piękna sprawa, wygodnie i szeroko )

> Astra

Dobry wybór ok.gif

Napisano

> ... a wsiadanie do ponad metrowych drzwi to piękna sprawa, wygodnie i szeroko )

Pod warunkiem, ze parkujesz ponad metr od sasiada, na ciasnych parkingach juz tak wygodnie nie jest.

Napisano

> Witam,

> Astra

Maska chyba faktycznie coś ma w sobie.Pas przedni (zdjęcie z otwartą maską) dość mocno pokryty rudą, nakładka na progu z lewej strony z przodu nieładnie wykończona(wygląda na robioną na szybko).Ciekawe czy napisy na tylnej klapie nie były niedawno naklejane.

Napisano

Tłumik tył też się za chwile skończy - warto zobaczyć czy z wydechu tylko on czy całość.

Napisano

O astrze sie nie wypowiem, ale "mam dziś do zaoferowania" i "Astrę niestety muszę sprzedać ponieważ potrzebuje pieniędzy a poza tym posiadam auto służbowe a po co auto ma stać po domem" - trochę się kupy nie trzyma. wink.gif

Napisano

> O astrze sie nie wypowiem, ale "mam dziś do zaoferowania" i "Astrę niestety muszę sprzedać ponieważ

> potrzebuje pieniędzy a poza tym posiadam auto służbowe a po co auto ma stać po domem" - trochę

> się kupy nie trzyma.

A jeśli dołożyć do tego na stałe zamontowane radio CB i antenę to przebieg 144kkm i teksty o aucie stojącym pod domem wydają się mało wiarygodne. zlosnik.gif

Napisano

Przednia lewa lampa ma mocowanie dorabiane z blachy - widać na trzecim od końca zdjęciu - porównaj zaczep jednej i drugiej strony.

Poza tym w czasach przedunijnych sprowadzanie aut było drogie - jak ktoś sprowadzał nowe auto (a tak wynika z opisu: Rok produkcji to 2002 w tym też roku astra została sprowadzona do polski.) to zwykle było po solidnym dzwonie.

Napisano

> Poza tym w czasach przedunijnych sprowadzanie aut było drogie - jak ktoś sprowadzał nowe auto (a

> tak wynika z opisu: Rok produkcji to 2002 w tym też roku astra została sprowadzona do polski.)

> to zwykle było po solidnym dzwonie.

To by tłumaczyło ostro skorodowany pas przedni...

Napisano

Niby sprowadzony w 2002 roku, a rejestrację ma z gwaizdkami...

Napisano

> Przednia lewa lampa ma mocowanie dorabiane z blachy

uuu to straszne... sam kiedyś połamałem taki plastik łapami i potem posklejałem zaczep epoksydą bo mi było szkoda $ na taką bzdetę hehe.gif

ale z Was szerloki zlosnik.gif

Napisano

> Maska chyba faktycznie coś ma w sobie.

W ogłoszeniu nie pisze, ze auto jest bezwypadkowe.

Napisano

> A jeśli dołożyć do tego na stałe zamontowane radio CB i antenę to przebieg 144kkm i teksty o aucie

> stojącym pod domem wydają się mało wiarygodne.

Dokładnie. po obejrzeniu wnętrza można dojść downiosku, że ma zaniżony przebieg. Jeśli latało po mieście, to ma spokojnie 200 tys., ale diesel + CB na stałe wskazuje trasy i to długie, w tym przypadku 300 tys. jak nic. Ma chyba nowe dywaniki i nowe nakładki na pedały.

ale jak to mówią, przebieg nie przebieg, ważny ogólny stan techniczny

Napisano

> Witam,

> Astra

to jest z papieru czy blachy? Strasznie go ruda żre...

dsc0214h.jpg

Napisano

> to jest z papieru czy blachy? Strasznie go ruda żre...

eeeee

To jest zderzak przedni, wiec chyba plastik.

Napisano

> Witam,

> Astra

Jeśli mam być szczery to podpicowany katon, rdza na pasie, dziwnie jasne ranty na drzwiach (dół). Nie jestem pewien a kierownica chyba od coupe jest hmm.gif

Napisano

Odpusc sobie to auto. Auto po dzwonie przodem. Caly przod skorodowany bo byl zle pomalowany (lub zrobione na zamienniku), Zobacz na zdjeciu znaczka widac lakier na elemntach plastikowych (chyba ze sie myle ale co tak pieknie swieci), Pozatym zderzak ma inny kolor.

Napisano

Pas przedni jest pordzewiały, mocowanie lampy też jakieś dorabiane.

U mnie astra jest z 99r prawie 230000 przebiegu i nie ma śladu rdzy na pasie przednim.

Pozdrawiam

Napisano

> Witam,

> Astra

fotki w plenerze robione niedaleko mojej chałupy.

dziwne, aby taki kawał z Kowal jechał specjalnie w to miejsce, raczej samochód nie stoi pod domem zlosnik.gif

Napisano

Dwa lata temu sprzedawałem moją astrę. Auto miało 4 lata i przebieg ok 60 tyś. Zrobiłem zdjęcia w mało smoneczny dzień, samochód był nieumyty. Miał przygodę drogową, co opisałem i wyszczególniłem na fotkach.

To co przeczytałem w komentarzach przeszło moje oczekiwania.

Wyszło na to, że kręciłem licznik, samochód miał mega dzwona bo cały przód był wymieniony, drzwi były malowane i jeszcze coś tam.

Dziwne bo samochód miałem od nowości, a ściemniać nie miałem po co. Do pracy jeździłem autobusem, fura latała w weekendy i stąd radio umocowane podobnie jak to na zdjęciu.

Samochód poszedł w rozliczeniu za cenę prawie taką jaką chciałem.

A teraz moje spostrzeżenia. Jeśli ktoś chce kupić auto ośmioletnie w stanie fabrycznym to powodzenia, tylko najpierw niech kupi dużo biletów bo kika lat pojeździ autobusem.

Jak ktoś chce kupić auto niedzwonowe to niech idzie do salonu, a za 15 tyś to nie ma się czego spodziewać.

Przebieg przebiegowi nierówny, 100 tyś po mieście a 300 tyś po autostradach nie ma porównania na korzyść 300tyś oczywiście. Inna sprawa, że na przebieg nie ma co patrzeć.

Samochód trzeba wziąć do mechanika i zobaczyć za co się płaci i co trzeba poprawić. Korozję też można wyeliminować skrobakiem i farbą, od tego są.

Jeśli mocowanie lampy nie odpowiada tyo Krisb sprzedaje przyciemniane lampy za 400zł komplet, mozna zmienić.

A na zdjęciu to fajnie widac kolor i co ma w środku, więcej nic.

Napisano

r. prod. 2002 i w tym roku została sprowadzona, w tamtym okresie takie auta trafiały do PL po poważnych dzwonach, dlatego warto pod tym kątem ją przebadać.

Napisano

> r. prod. 2002 i w tym roku została sprowadzona, w tamtym okresie takie auta trafiały do PL po

> poważnych dzwonach, dlatego warto pod tym kątem ją przebadać.

jeździ od ośmiu lat, co chcesz badać?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.