Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[rozbierzność cenowa] Subaru Impreza GD 2004-2006

Featured Replies

Napisano

Jestem zdecydowany na zakup Imprezy GD "Blob-eye", ew. początku serii "Hawkeye".

Silnik 2.0 bez wiertarki, skrzynia manualna, roczniki 2004-2006, nadwozie najlepiej kombi.

Jeśli trafi się ładny WRX, też pewnie rozważę.

Niby wymagania całkowicie zwyczajne, sprecyzowane, określające jasno cel... a jednak icon_rolleyes.gif

Jakiś czas temu jeden z userów sprzedawał rocznik 2006 za 33k (chyba) - niestety automat i 2.5,

co nie pokrywało się z moimi wymaganiami, ale poza stosunek cena/towar uważam za odpowiedni.

Patrząc na ogłoszenia w necie - rozstrzał cenowy jest między 20-coś a 40-coś spineyes.gif

Turbina w silniku to +30/80% do ceny pojazdu.

Wiadomo: auto jest warte tyle ile ktoś jest w stanie zapłacić, ale biorąc pod uwagę, że Impreza pod względem finezji wykonania to w zasadzie Duży Fiat, podobnie zresztą jak ten drugi -owiana aurą 'kultowości' - to czy wyjaśnia to aż tak dużą rozbieżność między sprzedawcami realistami, marzycielami a cwaniakami szukającymi frajera zlosnik.gif ...i przede wszystkim: gdzie jest granica. Ile realnie można dać za taki samochód, żeby nie wyjść na łosia?

Napisano

> Jestem zdecydowany na zakup Imprezy GD "Blob-eye", ew. początku serii "Hawkeye".

> Silnik 2.0 bez wiertarki, skrzynia manualna, roczniki 2004-2006, nadwozie najlepiej kombi.

> Jeśli trafi się ładny WRX, też pewnie rozważę.

> Niby wymagania całkowicie zwyczajne, sprecyzowane, określające jasno cel... a jednak

> Jakiś czas temu jeden z userów sprzedawał rocznik 2006 za 33k (chyba) - niestety automat i 2.5,

> co nie pokrywało się z moimi wymaganiami, ale poza stosunek cena/towar uważam za odpowiedni.

2.5 to udany silnik, jezeli przeszkadza Ci jego spalanie to jest on latwogazowalny. Dla mnie akurat automat to plus (obecnie podstawowa wada mojego Subaraka to brak automatu, chociaz jak go kupowalem, to tez koniecznie chcialem miec manual). Te 2.0 bez turbo co chcesz to i tak szybkie nie bedzie grinser006.gif

> Patrząc na ogłoszenia w necie - rozstrzał cenowy jest między 20-coś a 40-coś

> Turbina w silniku to +30/80% do ceny pojazdu.

> Wiadomo: auto jest warte tyle ile ktoś jest w stanie zapłacić, ale biorąc pod uwagę, że Impreza pod

> względem finezji wykonania to w zasadzie Duży Fiat, podobnie zresztą jak ten drugi -owiana

> aurą 'kultowości' - to czy wyjaśnia to aż tak dużą rozbieżność między sprzedawcami realistami,

> marzycielami a cwaniakami szukającymi frajera ...i przede wszystkim: gdzie jest granica. Ile

> realnie można dać za taki samochód, żeby nie wyjść na łosia?

Jak troche dluzej poszukasz to zrozumiesz skad ten rozstrzal skromny.gif, Auto nie jest poularne na naszych drogach, jak do tego dodasz, ze spora czesc jest zza oceanu po wiekszych dzwonach, czesc byla dosc mocno upalana, wiec zostana ci te drozsze.

Sledz watek gielda na forum-subaru.pl i forum.subaru.pl czasem sa ciekawe ogloszenia, jest tez watek duskusji nt ogloszen pojawiajacych sie w necie.

Napisano
  • Autor

> Wiadomo: auto jest warte tyle ile ktoś jest w stanie zapłacić, ale biorąc pod uwagę, że Impreza pod

> względem finezji wykonania to w zasadzie Duży Fiat, podobnie zresztą jak ten drugi -owiana

> aurą 'kultowości'

Dam Ci radę, która oszczędzi Ci sporo kłopotów i rozczarowań: znajdź inne auto, impreza nie jest dla Ciebie ok.gif

Napisano

> Dam Ci radę, która oszczędzi Ci sporo kłopotów i rozczarowań: znajdź inne auto, impreza nie jest

> dla Ciebie

Brutalne lecz prawdziwe.

Napisano

Nie przejmuj się opiniami ludzi którzy uważają że Impreza to samochód kultowy. Po prostu porównaj jej ceny do cen innego japończyka o podobnych rozmiarach (Corolla, Civic) i w podobnym stanie z podobnego rocznika, dodaj jakieś ekstra za napęd na 4 koła i zdecyduj się czy chcesz Imprezę czy raczej coś od Hondy czy też Toyoty. W JuEsEju Impreza 2.5i z 2006 roku kosztuje w okolicach $9K. Co ciekawe 2005 2.5 RS kosztuje tyle samo - ludziom się bardziej poprzedni model podoba. Corolla i Civic z tego samego rocznika są znacząco tańsze, ale mają mniejsze silniki. Największa konkurencja Subaru - VW Jetta 2006, z silnikiem 2.5l (5 cylindrów) jest minimalnie droższy.

Napisano
  • Autor

> 2.5 to udany silnik, jezeli przeszkadza Ci jego spalanie to jest on latwogazowalny. Dla mnie akurat

> automat to plus (obecnie podstawowa wada mojego Subaraka to brak automatu, chociaz jak go

> kupowalem, to tez koniecznie chcialem miec manual). Te 2.0 bez turbo co chcesz to i tak

> szybkie nie bedzie

2.0 - bo to niewysilona jednostka, a 125KM w zupełności wystarczy, żeby w mieście ruszyć spod świateł. w 2.5 czytałem niepochlebne opinie. Słuszne czy nie - wybrałem 2.0.

Manual w kombi - bo jest reduktor. Potrzebny czy nie, mam taką fanaberię.

Bez turbiny -bo jak wszyscy wiemy, samochody te nie służą do grzecznej jazdy, a w nie najmłodszym już samochodzie jest spora szansa, że jej żywotność została nadszarpnięta, łącznie z resztą podzespołów.

Napisano
  • Autor

> Dam Ci radę, która oszczędzi Ci sporo kłopotów i rozczarowań: znajdź inne auto, impreza nie jest

> dla Ciebie

Nie chciałbym zamieniać rozmowy w przechwałki kto ma większego siusiaka i kogo na co stać.

Nie rozważamy zakupu STi, bo na utrzymanie takowego mnie nie stać.

Z tej samej przyczyny waham się przed WRX. Jak się trafi to fajnie, ale wygłupiał się na siłę nie będę.

Nie sztuką jest kupić samochód, tylko go utrzymać. Koniec dorabiania ideologii wink.gif

Nie wiedzę natomiast niczego nadzwyczajnego w modelach bez wiertarki.

To po prostu solidne samochody (a przynajmniej taką mają opinię) za przystępne pieniądze - i dokładnie z tej przyczyny wybrałem tą opcję.

Liczę się z tym, że Impreza to nie Cinquecento i koszty utrzymania nie zbliżą się nawet to podobnego poziomu, ale nie rozmawiamy tutaj o moich miesięcznych przychodach, tylko o tym czy zapłacenie np. 40k zł za 5 letni egzemplarz to nie lekka przesada, jeżeli inny, o dokładnie takich samych parametrach kosztuje 23k

Napisano

> 2.0 - bo to niewysilona jednostka, a 125KM w zupełności wystarczy, żeby w mieście ruszyć spod

> świateł. w 2.5 czytałem niepochlebne opinie. Słuszne czy nie - wybrałem 2.0.

o to ciekawe, czytam od kilku lat fora Subaru polskie i zagraniczne (czasami) i nie spotkalem sie z negatywnymi opiniami w rocznikach ktore podales.

Co takiego sie naczytales ?

> Manual w kombi - bo jest reduktor. Potrzebny czy nie, mam taką fanaberię.

czasem sie przydaje .. ale tylko czasem i na ogol aby szybciej przypieszyc biglaugh.gif

> Bez turbiny -bo jak wszyscy wiemy, samochody te nie służą do grzecznej jazdy, a w nie najmłodszym

> już samochodzie jest spora szansa, że jej żywotność została nadszarpnięta, łącznie z resztą

> podzespołów.

ok.gif

Napisano
  • Autor

> Brutalne lecz prawdziwe.

nie dorabiajmy filozofii wink.gif to samochód, nie nerka

Napisano

> czy wyjaśnia to aż tak dużą rozbieżność między sprzedawcami realistami,

> marzycielami a cwaniakami szukającymi frajera ...i przede wszystkim: gdzie jest granica. Ile

> realnie można dać za taki samochód, żeby nie wyjść na łosia?

Zupełnie nie znam się na tych samochodach, ale na tzw chłopski rozum obstawiam dulary p-ko orzechom, że gdybyś pojeździł od samochodu do samochodu i organoleptycznie zweryfikował STAN TECHNICZNY poszczególnych egzemplarzy, to zrozumiałbyś, skąd taki rozstrzał...

Napisano

> nie dorabiajmy filozofii to samochód, nie nerka

To nie jest dorabianie zadnej ideologii.

Po prostu samochod jest specyficzny, drozszy od konkurencji za tak naprawde nic poza napedem. Czy ten naped wykorzystasz przy wolnossacym silniku to kolejne pytanie. Do tego plastiki zirytuja kogokolwiek majacego stycznosc z autami segmentu C i wyzej produkowanymi po 2000r. Reasumujac - placisz duzo bo wymagasz tych konkretnych cech, ktore taka Impreza zapewnia. Wiekszosc klientow tego nie potrzebuje wiec jak zaplaca to beda niezadowoleni.

Napisano
  • Autor

> To nie jest dorabianie zadnej ideologii.

> Po prostu samochod jest specyficzny, drozszy od konkurencji za tak naprawde nic poza napedem. Czy

> ten naped wykorzystasz przy wolnossacym silniku to kolejne pytanie. Do tego plastiki zirytuja

> kogokolwiek majacego stycznosc z autami segmentu C i wyzej produkowanymi po 2000r. Reasumujac

> - placisz duzo bo wymagasz tych konkretnych cech, ktore taka Impreza zapewnia. Wiekszosc

> klientow tego nie potrzebuje wiec jak zaplaca to beda niezadowoleni.

Wybór jest przemyślany. Gdzieś tam już pisałem, że miałem okazje jeździć jako pasażer WRX'em i kierowca STi.

Zdaję sobie sprawę, że powyższe wersje mają jakieś bonusy (np. szpera, lepsze hamulce, etc) względem wersji bez turbo,

ale pomijając je, samochód spełnia moje podstawowe wymagania: jest solidny i ma napęd na 4 łapy. No i zwyczajnie mi się podoba zlosnik.gif

Porównywalne BMW 3 xDrive albo Audi a4 quattro mają

-po pierwsze pseudo awd,

-po drugie będą droższe w utrzymaniu,

-po trzecie nie chcę niemieckiego szpanerwagena pod remizę.

Optycznie podoba mi się jeszcze stara 80'ka (B4) kombi, ale potrzebuje samochodu na którym mogę polegać, a nie geriatrycznej skarbonki.

Napisano

> 2.0 - bo to niewysilona jednostka, a 125KM w zupełności wystarczy, żeby w mieście ruszyć spod

> świateł. w 2.5 czytałem niepochlebne opinie. Słuszne czy nie - wybrałem 2.0.

2.5 DOHC rzeczywiscie sa nieudane (uszczelki pod glowicami co ~100kkm)

2.5 SOHC (od 2001 w gore) sa kompletnie bezawaryjne a przebiegi 500kkm to zaden wyczyn

> Manual w kombi - bo jest reduktor. Potrzebny czy nie, mam taką fanaberię.

> Bez turbiny -bo jak wszyscy wiemy, samochody te nie służą do grzecznej jazdy, a w nie najmłodszym

> już samochodzie jest spora szansa, że jej żywotność została nadszarpnięta, łącznie z resztą

> podzespołów.

Napisano

> Wybór jest przemyślany. Gdzieś tam już pisałem, że miałem okazje jeździć jako pasażer WRX'em i

> kierowca STi.

> Zdaję sobie sprawę, że powyższe wersje mają jakieś bonusy (np. szpera, lepsze hamulce, etc)

> względem wersji bez turbo,

> ale pomijając je, samochód spełnia moje podstawowe wymagania: jest solidny i ma napęd na 4 łapy. No

> i zwyczajnie mi się podoba

> Porównywalne BMW 3 xDrive albo Audi a4 quattro mają

> -po pierwsze pseudo awd,

a4 ma torsena wiec prawdziwe AWD zaryzykowalbym stwierdznie ze rownie dobre jak nie lepsze niz centalny dyfer z LSD jaki jest w imprezie N/A

Napisano

> a4 ma torsena wiec prawdziwe AWD zaryzykowalbym stwierdznie ze rownie dobre jak nie lepsze niz

> centalny dyfer z LSD jaki jest w imprezie N/A

Zaryzykowalbym dokladnie takie samo stwierdzenie cool.gif

Napisano

> Optycznie podoba mi się jeszcze stara 80'ka (B4) kombi, ale potrzebuje samochodu na którym mogę

> polegać, a nie geriatrycznej skarbonki.

No to musisz polowac na porzadna Impreze, tyle ze taka bedzie raczej z gornego przedzialu cenowego allegro.

Napisano
  • Autor

> No to musisz polowac na porzadna Impreze, tyle ze taka bedzie raczej z gornego przedzialu cenowego

> allegro.

c'est la vie wink.gif

Napisano
  • Autor

> a4 ma torsena wiec prawdziwe AWD zaryzykowalbym stwierdznie ze rownie dobre jak nie lepsze niz

> centalny dyfer z LSD jaki jest w imprezie N/A

ok, nie polemizuję bo zapewne wiesz co piszesz wink.gif

Napisano
  • Autor

> 2.5 DOHC rzeczywiscie sa nieudane (uszczelki pod glowicami co ~100kkm)

> 2.5 SOHC (od 2001 w gore) sa kompletnie bezawaryjne a przebiegi 500kkm to zaden wyczyn

> > podzespołów.

dobrze wiedzieć, dzięki

Napisano

> dobrze wiedzieć, dzięki

a ja nadal nie dowiedzialem sie co tam sie naczytales o 2.5 cfaniaczek.gif

Napisano
  • Autor

> a ja nadal nie dowiedzialem sie co tam sie naczytales o 2.5

trochę wyrwanych opinii z forum.subaru.pl, trochę zasłyszanych, że niby wersje na US były 2.5 a EU 2.0 i ten pierwszy jest coś nie halo, trochę opinii mojego mechanika który robił (fakt, że to nie to samo, ale niesmak pozostał) uturbioną Frotkę 2.5 gdzie przy 40k km przebiegu zatarł się silnik a przy 60k km pękł (czy coś w tym stylu) wał.

Generalnie ogólniki, ale wszystkie dotyczyły 2.5.

Fakt, że wszystkie opinie mam z 'trzeciej ręki' ale jeśli to co piszesz wyżej jest prawdą, to może rozejrzę się również za 2.5.

Na pewno nie chcę wersji z międzykontynentalny importu, a z tego co widzę większość 2.5 ma automat i jest ze Stanów.

Na logikę wydaje mi się również, że jeżeli z 2.0 wyciągnęli 125KM, gdzie w głupim Stilo 1.8 miałem 133KM, a 2.5l szarpnęli już na 170KM to oznacza, że ten pierwszy jest proporcjonalnie o wiele mniej wysilony niż drugi, co gwarantuje jego żywotność.

Napisano

> trochę wyrwanych opinii z forum.subaru.pl, trochę zasłyszanych, że niby wersje na US były 2.5 a EU

> 2.0 i ten pierwszy jest coś nie halo, trochę opinii mojego mechanika który robił (fakt, że to

ok, ten silnik nie wstawiali tylko do Imprez wink.gif, w innych autach wystepuje on w wersjach EU.

> nie to samo, ale niesmak pozostał) uturbioną Frotkę 2.5 gdzie przy 40k km przebiegu zatarł się

> silnik a przy 60k km pękł (czy coś w tym stylu) wał.

mocno - nie to samo grinser006.gif

> Generalnie ogólniki, ale wszystkie dotyczyły 2.5.

> Fakt, że wszystkie opinie mam z 'trzeciej ręki' ale jeśli to co piszesz wyżej jest prawdą, to może

> rozejrzę się również za 2.5.

Jest tak jak napisal kolega powyzej, 2.5 mialy problem z uszczelka pod glowica, ale problem ten zostal rozwiazany na poczatku nowej dekady. Obecnie nie spotkalem sie z tym problem. Choc podobno w poprzednich modelach tez nie zawsze problem wystepowal.

> Na pewno nie chcę wersji z międzykontynentalny importu, a z tego co widzę większość 2.5 ma automat

> i jest ze Stanów.

ale i tam sa robione w JP wink.gif

> Na logikę wydaje mi się również, że jeżeli z 2.0 wyciągnęli 125KM, gdzie w głupim Stilo 1.8 miałem

> 133KM, a 2.5l szarpnęli już na 170KM to oznacza, że ten pierwszy jest proporcjonalnie o wiele

> mniej wysilony niż drugi, co gwarantuje jego żywotność.

Oba silniki nie sa wysilona, oba tez to sprawdzone konstrukcje i montowane przez Subaru przez wiele lat ok.gif

Napisano

> Zaryzykowalbym dokladnie takie samo stwierdzenie

Niech mi ktoś wytłumaczy niechec ludzi do Haldex'a? Tak, pierwsza i druga generacja były gorsze od systemu z centralnym mechanizmem roznicowym, ale jest już czwarta generacja tego systemu i np. Saab 9-3 z nim jest rewelacyjny. A eksperci mówią ze jest znacząco lepszy od czysto mechanicznego rozwiązania.

Napisano

> A eksperci mówią ze jest znacząco lepszy od czysto

> mechanicznego rozwiązania.

np czym grinser006.gif?

Napisano

> Niech mi ktoś wytłumaczy niechec ludzi do Haldex'a? Tak, pierwsza i druga generacja były gorsze od

> systemu z centralnym mechanizmem roznicowym, ale jest już czwarta generacja tego systemu i np.

> Saab 9-3 z nim jest rewelacyjny. A eksperci mówią ze jest znacząco lepszy od czysto

Eksperci powiedza to za co im firmy zaplaca smile.gif

Szczerze to jezdzilem takim Saabem (w czasach gdy mialem Evo wiec porownanie dobre) i ten haldex byl nijak nieporownywalny, robil co chcial a nie to czego oczekiwalem.

Napisano

> Niech mi ktoś wytłumaczy niechec ludzi do Haldex'a? Tak, pierwsza i druga generacja były gorsze od

> systemu z centralnym mechanizmem roznicowym, ale jest już czwarta generacja tego systemu i np.

> Saab 9-3 z nim jest rewelacyjny. A eksperci mówią ze jest znacząco lepszy od czysto

moje spotkanie z haldex'em IVgr

klik

• 2 tygodnie później...
Napisano

> c'est la vie

Okazje rzadko się zdarzają...

Gdy kupowałem moją imprezę (tą w profilu) zapłaciłem 29.000zł za rocznik 2003... Za te same pieniądze można było kupić nawet rocznik 2005 z kubełkami, ale po obejrzeniu dwóch takich zdecydowałem się na tą starszą i troszkę biedniejszą wersję, ale za to bezwypadkowa i serwisowaną do samego końca w ASO SUBARU...

I z tymi plastikami bym nie przesadzał wink.gif

Napisano

> I z tymi plastikami bym nie przesadzał

no i A_Kras też nie przesadzał tylko napisał prawdę palacz.gif

Napisano

> Okazje rzadko się zdarzają...

> Gdy kupowałem moją imprezę (tą w profilu) zapłaciłem 29.000zł za rocznik 2003... Za te same

> pieniądze można było kupić nawet rocznik 2005 z kubełkami, ale po obejrzeniu dwóch takich

> zdecydowałem się na tą starszą i troszkę biedniejszą wersję, ale za to bezwypadkowa i

> serwisowaną do samego końca w ASO SUBARU...

a obecnie została sama padlina na rynku... crazy.gif

nie ma prawie żadnego wyboru sick.gif

Napisano
  • Autor

> Okazje rzadko się zdarzają...

Znalazłem coś takiego

W 100% to czego szukam: kombi, lpg, bez wiertarki, manual, trójramienna kierownica, dobry rocznik, cena i przebieg.

W to ostatnie nie wierzę, ale cuda się zdarzają grinser006.gif

Po wrzuceniu czarnych felg wyglądała by bosko.

Pytanie: "czy" i "co" jest z nią nie tak hmm.gif dymać prawie 400km (w jedną stronę) po to, żeby przyp...lić sprzedawcy jakoś mi się nie uśmiecha oink.gif

Napisano

Jedyne co mogloby usprawiedliwiac tak niska cene to kolor...

Ale ja w cuda nie wierze, gdyby to auto bylo zdrowe to zima poszloby od reki za takie pieniadzeok.gif

Napisano

> Jedyne co mogloby usprawiedliwiac tak niska cene to kolor...

> Ale ja w cuda nie wierze, gdyby to auto bylo zdrowe to zima poszloby od reki za takie pieniadze

biale jest teraz modne smile.gif

biorac pod uwage ze to amerykaniec i do tego bez automata

ze smiesznym 10kkm na rok

to ja mam pewnosc ze przodu nie mialo zlosnik.gif

Napisano

> Znalazłem coś takiego

> W 100% to czego szukam: kombi, lpg, bez wiertarki, manual, trójramienna kierownica, dobry rocznik,

> cena i przebieg.

> W to ostatnie nie wierzę, ale cuda się zdarzają

> Po wrzuceniu czarnych felg wyglądała by bosko.

> Pytanie: "czy" i "co" jest z nią nie tak dymać prawie 400km (w jedną stronę) po to, żeby

> przyp...lić sprzedawcy jakoś mi się nie uśmiecha

Poszukaj sobie watku typu "czy znacie te auto" na forum.subaru.pl oraz forum-subaru.pl, w dzialach gielda. Czesto ludzie daja linki do ogloszen i dyskutuja nt, czasem sa tez opinie ludzi ktorzy ogladali dane auto.Moze zaoszczedzi ci to czas.

Napisano

> Znalazłem coś takiego

> W 100% to czego szukam: kombi, lpg, bez wiertarki, manual, trójramienna kierownica, dobry rocznik,

> cena i przebieg.

> W to ostatnie nie wierzę, ale cuda się zdarzają

> Po wrzuceniu czarnych felg wyglądała by bosko.

> Pytanie: "czy" i "co" jest z nią nie tak dymać prawie 400km (w jedną stronę) po to, żeby

> przyp...lić sprzedawcy jakoś mi się nie uśmiecha

też się zastanawiam, czy nie przejechać się go obejrzeć.

mnie zniechęca LPG i po trochu brak automatycznej klimatyzacji. ale jakby okazał się bezwypadkowy, to może warto wejść w taki biznes grinser006.gif

Napisano

> też się zastanawiam, czy nie przejechać się go obejrzeć.

> mnie zniechęca LPG

czemu?

> i po trochu brak automatycznej klimatyzacji.

w subaru to akurat zaleta

automat zyje swoim zyciem wiec w konsekwencji jedzisz w trybie manualnym zlosnik.gif

> ale jakby okazał się bezwypadkowy,

> to może warto wejść w taki biznes

ogolnie bardzo ciekawa oferta ok.gif

Napisano

> czemu?

nie jestem entuzjastą LPG. miałem jedno auto, w którym nieudolnie założono instalację gazową.

nie mogę się pozbyć urazu psychicznego grinser006.gif

> w subaru to akurat zaleta

> automat zyje swoim zyciem wiec w konsekwencji jedzisz w trybie manualnym

dobrze wiedzieć ok.gif

> ogolnie bardzo ciekawa oferta

nawet bardzo bardzo wink.gif

jeśli ogłoszenie będzie nadal aktualne, to w przyszłym tygodniu wybiorę się to cudo obejrzeć wink.gif

Napisano
  • Autor

> nawet bardzo bardzo

> jeśli ogłoszenie będzie nadal aktualne, to w przyszłym tygodniu wybiorę się to cudo obejrzeć

Tak to jest dawać ogłoszenia na forum 270751858-jezyk.gifzlosnik.gifhehe.gif

Napisano

> automat zyje swoim zyciem wiec w konsekwencji jedzisz w trybie manualnym

Nie zauważyłem problemu. Cały rok mam na auto ustawione.

Napisano

> Nie zauważyłem problemu. Cały rok mam na auto ustawione.

to jestes jednym z nielicznych ktorzy "nie kreca" zlosnik.gif

Napisano

> to jestes jednym z nielicznych ktorzy "nie kreca"

Ty mylisz nowe subaru ze starymi. W "Twoich" faktycznie trzeba robić wszystko na manualu, ale już np. w nowym forku automat działa tak jak powinien.

Napisano

> Tak to jest dawać ogłoszenia na forum

widziałem je już wcześniej 270751858-jezyk.gif

aczkolwiek obecność gazu w tym aucie bardzo mocno mnie odstrasza. podobnie jak to, że jest to amerykańska wersja.

wolałbym nawet droższy, ale europejski model z ksenonami wink.gif

Napisano

> to jestes jednym z nielicznych ktorzy "nie kreca"

Czasem kręcę - reguluję temp. o pół stopnia w górę lub w dół smile.gif.

Napisano

> Ty mylisz nowe subaru ze starymi. W "Twoich" faktycznie trzeba robić wszystko na manualu, ale już

> np. w nowym forku automat działa tak jak powinien.

co innego slychac na forum confused.gif

ale juz niedlugo przekonam sie na wlasnej skorze....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.