Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

2012 Chevy Sonic = Aveo

Featured Replies

Napisano

Wiec Chevy oficjalnie odslonil szate na 2012 malym sub-compact - tylko nie nazywajcie go Aveonono.gif Na USDM auto ma miec 1.8l silnik lub jako opcja (i wiecej $$$zlosnik.gif) - ob o mocy 138HP.

08-sonic.jpg

09-sonic.jpg

10-sonic.jpg

12-sonic.jpg

21-sonic.jpg

23-sonic.jpg

01-sonic.jpg

02-sonic.jpg

05-sonic.jpg

17-sonic.jpg

20-sonic.jpg

ikonka_photo2.gif GM

Napisano

jakby to mialo znaczek mitsubishi to szlo by sie pomylic grinser006.gif

Napisano

sympatycznie się prezentuje ok.gif

Napisano

Straszne te zegary jakoś kojarzą mi się z Twingo xD

Napisano

Dla mnie bomba ale i jeden minus... Kratki powietrza jedne okragle, drugie nie spineyes.gif

Napisano

> Wiec Chevy oficjalnie odslonil szate na 2012 malym sub-compact - tylko nie nazywajcie go Aveo Na

> USDM auto ma miec 1.8l silnik lub jako opcja (i wiecej $$$) - ob o mocy 138HP.

> GM

Całkiem zgrabny. A powiedzcie mi, do czego mogą służyć 3 przyciski obok zapalniczki (na jednym ze zdjęć jest tylko jeden)?

pozdrawiam,

bromsky

Napisano

> Całkiem zgrabny. A powiedzcie mi, do czego mogą służyć 3 przyciski obok zapalniczki (na jednym ze

> zdjęć jest tylko jeden)?

> pozdrawiam,

> bromsky

Tam gdzie jest jeden to ESP. Reszty nei widze confused.gif A ta dziura pod radiem hmm.gif

Napisano

> Tam gdzie jest jeden to ESP. Reszty nei widze A ta dziura pod radiem

mam na myśli to zdjęcie:

23-sonic.jpg

Jest kłódka, więc pewnie to blokada centralnego zamka, mówisz, że drugi to esp, a trzeci?

pozdrawiam,

bromsky

Napisano

> mam na myśli to zdjęcie:

> Jest kłódka, więc pewnie to blokada centralnego zamka, mówisz, że drugi to esp, a trzeci?

> pozdrawiam,

> bromsky

Nie centralny jest na desce z przodu. Jeden z tych przy skrzyni to ESP.

Lepsza rozdzielczosc wpatruj sie grinser006.gifjakiś tekst

Napisano

> Wiec Chevy oficjalnie odslonil szate na 2012 malym sub-compact - tylko nie nazywajcie go Aveo Na

> USDM auto ma miec 1.8l silnik lub jako opcja (i wiecej $$$) - ob o mocy 138HP.

> GM

o napompowali smarka grinser006.gif

Napisano

> mam na myśli to zdjęcie:

> Jest kłódka, więc pewnie to blokada centralnego zamka, mówisz, że drugi to esp, a trzeci?

> pozdrawiam,

> bromsky

W Chevroletach (przynajmniej tu w USA) jest prawie jednakowa sygnalizacja niezapiętego pasa bezp. pasażera połączona z sygnalizacją włączenia poduszki pow. pasażera. To pewnie to.

Napisano

> Straszne te zegary jakoś kojarzą mi się z Twingo xD

Za ten projekt powinno być krzesło elektryczne. sick.gifgrinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gif Takie dziwaczne, żeby nie powiedzieć - funky.

Napisano

> Fajne mitsubishi.

Dokladne pomieszanie Mitsu i Volvo brawo.gif

Stylistycznie nie odrzuca ale ja bym nie kupil zolta.gif

Napisano

> GM

Moim zdaniem bardzo udany stylistycznie samochód. Widać wpływ europejskich przepisów o bezpieczeństwie pieszych, ale w odróżnieniu od innych firm, GM'owi udało się zrobić z wysokiego przodu zaletę a nie wadę samochodu.

Napisano

> Za ten projekt powinno być krzesło elektryczne. Takie dziwaczne, żeby nie powiedzieć -

> funky.

Stylistycznie wyglądają jak zegary z większości motocykli. Mnie sie podoba a napewno + z oryginalność.

Napisano

Byłem ciekawy jak bardzo zmieni się koncept przy wprowadzeniu do produkcji i na szczęście wynika z tego, że niewiele ok.gif Auto zapowiada się bardzo fajnie... pytanie jeszcze jak to będzie się prezentowało na żywo. Bo na fotkach, to wiadomo, że zawsze jest miód malina zlosnik.gif

Napisano

> Wiec Chevy oficjalnie odslonil szate

Jestem kompletnie zaskoczony. Ladne auto. Od Chevroleta!

I jest tu tyle dobrze dobranych, nie psujacych calosci detali.

Przednia czesc jest wzorowa. To spojrzenie zawstydza BMW E39.

Owszem, kopia z Mitsubishi jest ewidentna, ale Mitsu zrobilo dobra robote,

wiec dlaczego ich nie nasladowac? I podrasowac - przy okazji.

Wnetrze Chevy oryginalne i nie bije po oczach tandeta. Mozna? Mozna.

I juz nie czepiam sie, ze sedan jest za maly. Mimo to, udalo im sie.

Napisano

> GM

Najładniejszy z mikro-sedanów.

Będzie hicior, jeśli cena będzie w porządku (a przecież to tania marka GM, więc powinna być atrakcyjna cenowo).

Chyba że stylizacja okaże się zbyt agresywna dla potencjalnych nabywców tego typu aut, i wygra Thalia grinser006.gif

Napisano

> GM

Świetnie wygląda w obu wersjach nadwoziowych, ale środek... zbyt wydziwiony hmm.gif

Napisano

> Jakie silniki mogą być w Polsce oferowane? No i cena...?

1.2 w dwoch wersjach okolo 80KM. 1.4 16V 100KM oraz dwa diesele z Polski 1.3 montowane tez w Fiacie i Oplu.

Cena IMO podobna do obecnej.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.