Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przenośny fotoradar Biały Bór, można, czy nie?

Featured Replies

Napisano

Właśnie dzwonił kumpel z Białego Boru, że stoją strażnicy z rozstawionym przenośnym. Zapytałem o tabliczki ostrzegające to napisał, że z jednej i drugiej strony są "niebieskie" takie jak przed stacjonarnymi.

Zgodnie z prawem, czy liczą, że ktoś zapłaci?

Napisano

> Właśnie dzwonił kumpel z Białego Boru, że stoją strażnicy z rozstawionym przenośnym. Zapytałem o

> tabliczki ostrzegające to napisał, że z jednej i drugiej strony są "niebieskie" takie jak

> przed stacjonarnymi.

> Zgodnie z prawem, czy liczą, że ktoś zapłaci?

Biały Bór angryfire.gif jadąc na wakacje 2 razy się dałem ustrzelić ... teraz bym już nie zapłacił bo wg. prawa mogą tymi zdjęciami sobie podetrzeć

Napisano

> Biały Bór jadąc na wakacje 2 razy się dałem ustrzelić ... teraz bym już nie zapłacił bo wg. prawa

> mogą tymi zdjęciami sobie podetrzeć

Mialem to samo dwa lata temu w tym miasteczku:) Od tego czasu wole zwolnic niz ryzykowac.

Napisano

raczej jeszczenie gdyz nie ma rozporzadzenia. rada, czekac i isc do sadu - ale pewnie sracz sobie odpusci i woli latwa kase od ludzi niekumatych.

aczkolwiek zawsze jest jakies ryzyko , w koncu sady sa niezawisle.

Napisano

Biedaki budżetu nie mogą domknąć. Więc kombinują smile.gif Tam nie jest czasem droga krajowa?

Napisano

> Biały Bór jadąc na wakacje 2 razy się dałem ustrzelić ... teraz bym już nie zapłacił bo wg. prawa

> mogą tymi zdjęciami sobie podetrzeć

A nie lepiej po prostu zdjąć nogę z gazu i zwolnić w terenie zabudowanym?

PO co się niepotrzebnie stresować jakimiś fotoradarami i tablicami wink.gif

Napisano

> A nie lepiej po prostu zdjąć nogę z gazu i zwolnić w terenie zabudowanym?

> PO co się niepotrzebnie stresować jakimiś fotoradarami i tablicami

Ale to takie niemęskie...

Napisano

przekroczenie o 8 i 11 km to raczej, aż tak wielkiego zagrożenia nie spowodowało a było to przy wylocie z tej wioski/miasteczka więc bez szaleństw ok.gif

Napisano

> przekroczenie o 8 i 11 km to raczej, aż tak wielkiego zagrożenia nie spowodowało a było to przy

> wylocie z tej wioski/miasteczka więc bez szaleństw

Ja jeżdżąc zakładam, że przekraczając o kilka, kikanaście km/h krzywda nie powinna mi się stać.

Mam świadomość, że jak się trafią upierdliwe służby, to mandat będzie, ale akceptowalny, który bez żalu będę mogł zapłacić.

BTW. Właśnie w radio mówili, że strasznicy nie mogą kontrolować prędkości na drogach ... nie dosłyszałem tylko o jakie drogi chodzi hmm.gif

Napisano

> Ja jeżdżąc zakładam, że przekraczając o kilka, kikanaście km/h krzywda nie powinna mi się stać.

> Mam świadomość, że jak się trafią upierdliwe służby, to mandat będzie, ale akceptowalny, który bez

> żalu będę mogł zapłacić.

> BTW. Właśnie w radio mówili, że strasznicy nie mogą kontrolować prędkości na drogach ... nie

> dosłyszałem tylko o jakie drogi chodzi

ZTCP to krajowych.

Napisano

Znam tę miejscowość i wierz mi ze tam jest taki odcinek że jak się zagapisz nie ma bata że samochód rozpędzi się ponad to co dozwolone i właśnie czarnuchy na tym żerują, a im wystarczy i 5 km/h żeby fotkę strzelić sick.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.