Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dlaczego nie lubię ciężkich samochodów

Featured Replies

Napisano
  • Autor

> nie znam sie na automatach tego konkretnego tym bardziej nie kojarze...

Pytałem o automatyczne zaciąganie ręcznego, elektrycznego hamulca w samochodzie Renault Megane III, którego jesteś panem i władcą. smile.gif

> sęk w tym że nie prychniesz

Jaki sęk? Po prostu prychnę jak zrozumiem, że coś nie tak.

> musisz czyms jezdzic...

Mogę mieć rower, stary samochód lub motocykl. biglaugh.gif

> a wszyscy robią tak samo...

Cieszmy się więc "rozkwitem" Saaba.

> czyli cos i tak

> kupisz... a to im wystarczy.

W to im graj... mad.gif

> ale jak? prasa jest w "jednych" rękach... przeważnie niemieckich... a to jest narzędzie

> opiniotwórcze, które nie skrytykuje nigdy niemieckiej marki... itp itd... napędzających z

> zapałem jak Ty jest mniejszość... i ma przechlapane.

Nie chodzi o narodowy szowinizm tylko o - powiem trochę w przesadzie - wyśmianie picków, którzy wybierają auto dla wyglądu i w ogóle zwracają uwagę na design, a nastawienie się na techniczny sens i praktyczność. Tak jak z parkowaniem pod hipermarketem. Buroki muszą wjechać pod fotokomórkę drzwi bo jak zrobią kilka kroków więcej to się im adidasy zedrą, a normalni stają daleko licząc, że poczują chociaż jaka jest pogoda czy spotkają po drodze kogoś znajomego. Ci pierwsi zawsze będą sikać z radości jak nie będą musieli czegoś zrobić ręką lub nogą i zrobi się samo bądź na guzik. W przesadzie, ale obrazowo.

Pozdro.

Napisano

> Pytałem o automatyczne zaciąganie ręcznego, elektrycznego hamulca w samochodzie Renault Megane III,

> którego jesteś panem i władcą.

no jest takowy hamulec smile.gif i sie zaciaga i zwalnia automatycznie.

pan i wladca dobre smile.gif szkoda ze wlasciciel to renault bank smile.gif

> Jaki sęk? Po prostu prychnę jak zrozumiem, że coś nie tak.

a prychaj smile.gif wolny kraj. ja też prychne... ale jak to formalnie pchnąć do producentów ?

> Mogę mieć rower, stary samochód lub motocykl.

mozesz, a nie masz smile.gif a te co masz to narzekasz smile.gif

> Cieszmy się więc "rozkwitem" Saaba.

co masz na mysli? ze opel, potem spyker, potem chinczycy? ze plajtuje?

moze przetrwa turbulencje i wroci kiedys do swoich uturbionych zabawek z dziwnymi kokpitami... ale najprawdopodobniej na podłodze jakiegos koncernu (kartelu) samochodowego.

> Nie chodzi o narodowy szowinizm tylko o - powiem trochę w przesadzie - wyśmianie picków, którzy

> wybierają auto dla wyglądu i w ogóle zwracają uwagę na design, a nastawienie się na techniczny

> sens i praktyczność. Tak jak z parkowaniem pod hipermarketem. Buroki muszą wjechać pod

> fotokomórkę drzwi bo jak zrobią kilka kroków więcej to się im adidasy zedrą, a normalni stają

> daleko licząc, że poczują chociaż jaka jest pogoda czy spotkają po drodze kogoś znajomego. Ci

> pierwsi zawsze będą sikać z radości jak nie będą musieli czegoś zrobić ręką lub nogą i zrobi

> się samo bądź na guzik. W przesadzie, ale obrazowo.

no ja rozumiem, ale Ci "normalni" tez moga miec pare gadzetow - przeciez one sa dla wygody. nie tworzmy frontu "anty duperelowatych udogodnien" dlatego ze moze ich nie byc smile.gif

> Pozdro.

yo!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.