Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Chyba pierwszy raz w mediach ...

Featured Replies

Napisano

> "Honda europosła PO" i wszystko jasne:)

"... kierowca toyoty wymusił pierwszeństwo ..." i wszystko jasne!!!!!

Napisano

> "Honda europosła PO" i wszystko jasne:)

A dla mnie człowiek i kierowca motocykla oslabiony.gif

Napisano

> A dla mnie człowiek i kierowca motocykla

Tyle, że z uwagi na medialność osoby kierującej motocyklem nie da się pójść w populizm p.t. "bandyta na wyjącym moturze rzucił się na biedą rodzinę w tojocie".

Pozwolę sobie tylko zauważyć, że jeździec jest/był użytkownikiem p.t. "lytr na pierwsze moto", oraz piewcą tezy "na pierwsze moto powinno się kupować max 600 ccm, ale to nie dotyczy mnie, bo ja jestem z lepszej gliny".

Napisano

> "... kierowca toyoty wymusił pierwszeństwo ..." i wszystko jasne!!!!!

Quote:

Wałęsę znaleziono ok. 30 m od miejsca wypadku

Droga z pierwszeństwem, to nie gwarancja nieśmiertelnosci. 270751858-jezyk.gif

Oby się wykaraskał. ok.gif

Napisano

> Droga z pierwszeństwem, to nie gwarancja nieśmiertelnosci.

Ktoś kiedyś powiedział "Cmentarze są pełne tych którzy mieli pierwszeństwo"

> Oby się wykaraskał.

oby ok.gif Nie z takich wypadków ludzie wychodzą ok.gif

Napisano

> Ktoś kiedyś powiedział "Cmentarze są pełne tych którzy mieli pierwszeństwo"

Zauważyłem pewną tendencję - "kierowca auta zajechał/wyjechał/nie ustąpił". Pytanie - czy miał możliwosć "nie zajechać/nie wyjechać/ustąpić"? icon_rolleyes.gif

Nie chcę tu wyrokować, bo nie znamy szczegółów, ale miałem parę lat temu klasyczny przykład (warszawski) - siorka cioteczna wyjeżdżała z hurtowni na Górczewką przed Wola Parkiem. Przywalił w Nią PH ery jadący grubo ponad limit 50 km/h. Wina oczywiście siorki, nikt nie wnikał, że wiadukt, że teren zabudowany. 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Zauważyłem pewną tendencję - "kierowca auta zajechał/wyjechał/nie ustąpił". Pytanie - czy miał

> możliwosć "nie zajechać/nie wyjechać/ustąpić"?

> Nie chcę tu wyrokować, bo nie znamy szczegółów, ale miałem parę lat temu klasyczny przykład

> (warszawski) - siorka cioteczna wyjeżdżała z hurtowni na Górczewką przed Wola Parkiem.

> Przywalił w Nią PH ery jadący grubo ponad limit 50 km/h. Wina oczywiście siorki, nikt nie

> wnikał, że wiadukt, że teren zabudowany.

Poszło kolizją, czy wypadkiem?

Napisano

Juz mi cos smerdzi ! Pierwsze pytanie jakie mi sie nasowa, dlaczego Toyota zjechala na lewo ?

Napisano

> Juz mi cos smerdzi ! Pierwsze pytanie jakie mi sie nasowa, dlaczego Toyota zjechala na lewo ?

zawracała?

Napisano

> Juz mi cos smerdzi ! Pierwsze pytanie jakie mi sie nasowa, dlaczego Toyota zjechala na lewo ?

Chyba właczała sie do ruchu z pobocza

Napisano

> Poszło kolizją, czy wypadkiem?

Panie, to było x lat temu, ale nie było sądów, wszyscy w jednym kawałku, więc pewnie kolizją. niewiem.gif

Napisano

Jezeli juz to tip'uje na zawracanie biglaugh.gif

wink.gif

Napisano

> ... wypadek motocyklisty i ani słowa o tym, że był piratem.

nie było nas tam, ale skoro ani słowa o tym, ze był piratem, to może nim nie był?

być może gdyby nazywał się Janek Kowalski-Malinowski, to był by piratem albo w ogóle wieść o jego wypadku nie pojawiła by się w mediach... niewiem.gif

jestem wyznawcą omijania, ominąć za wszelką cenę, nie hamować, kiedy nie ma już na to czasu... ale nie było mnie tam, może i na to było już zbyt późno... hmm.gif

Napisano

> Jezeli juz to tip'uje na zawracanie

Men, ale zauważyłeś, że nie mówimy o wypadku Wałęsy? :-)

Napisano

> jestem wyznawcą omijania, ominąć za wszelką cenę, nie hamować, kiedy nie ma już na to czasu... ale

> nie było mnie tam, może i na to było już zbyt późno...

Hamowac i omijac !

wink.gif

Napisano

Bo w PL mamy ruch prawostronny (włączający się do ruchu zjeżdża z pobocza w lewo)? hmm.gif

PZDR

Napisano

> Bo w PL mamy ruch prawostronny (włączający się do ruchu zjeżdża z pobocza w lewo)?

> PZDR

I dla tego zjezdza do lewej strony jetdni ( lub doi osi jezdni - jak kto woli ).

wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.