Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mondeo --- do oceny

Featured Replies

Napisano
  • Autor

> Od handlarza, wiec ja bym odpuscil

No fakt ale nie wiem może zle szukam , ciężko znaleść ideał z rąk prywatnych a i większość ogłoszeń w 90 % to handlarze

Napisano

> http://allegro.pl/show_item.php?item=1913700090 co powiecie o tym wozidełku , moik okiem ma różne

> odcienie lakieru a wam co się widzi

Ciekawy dopisek na stronie o mnie zlosnik.gif

"Przedmioty przedstawione na aukcjach nie są moją własnością. Natomiast zamieszczone w nich zdjęcia są wyłącznie mojego autorstwa.

ZAPRASZAM ZAINTERESOWANYCH ZDJĘCIAMI W ZAKRESIE MOTORYZACJI (SAMOCHODY,MOTORY, PRZYCZEPY ITP.) DO WSPÓŁPRACY.

Ze strony sprzedającego wymagam jedynie właściwego przygotowania przedmiotu do wykonania zdjęć oraz podania niezbędnych informacji do wystawienia aukcji.

Resztę wykonuje samodzielnie. Proszę zapoznać się z aukcjami i samemu ocenić jakość zdjęć !!

Właściwe przedstawienie towaru i uwydatnienie jego zalet to podstawa dla potencjalnego klienta do zainteresowania się właśnie Twoją ofertą !! "

Czyli facet robi tylko zdjecia i wystawia. Niestety mi tez slabo podobaja sie takie picowane oferty, jak masz niedalko zawsze warto jak dalej niz 50km w jedna strone to bym sobie podarowal.

Napisano

Różne odcienie lakieru widać już na pierwszy rzut oka... i z jednej i z drugiej strony. Jak jeszcze jeden błotnik miałby inny odcień, to pół biedy... ale to wygląda na nieźle skombinowane. IMHO omijać szerokim łukiem.

Napisano

> No fakt ale nie wiem może zle szukam , ciężko znaleść ideał z rąk prywatnych a i większość ogłoszeń

> w 90 % to handlarze

bądź cierpliwy. trzeba szukać szukać i szukać. Sam szukałem jakieś 3-4 miesiące sick.gif Handlarzy sobie odpuść chyba że sprawdzisz w ASO samochód o ile Ci na to pozwolą. Przebieg w tym Mondku trochę mały. Zobacz też po ile stoją takie fury w DE i porównaj z tą ofertą.

PS. Na moje oko to odcienie są niejednakowe na wszystkich elementach.

Napisano

1. Jest laciaty,

2. Ks serwisowa - pismo na trzech przegladach ma wspolne cechy

3. Podniszczony w srodku jak na taki przebieg

Napisano

> http://allegro.pl/show_item.php?item=1913700090 co powiecie o tym wozidełku , moik okiem ma różne

To tak ,robione było prawy przedni błotnik + prawe przednie drzwi + próg na 100% waytogo.gif

Lecz nie oszukujmy się każdy teraz chce kupić za 10,15 tys funkiel nówke ,a takich niema waytogo.gif nawet od dziadków z wermachtu zlosnik.gifczy lekarzy hahaha.gif

Za te pieniądze warto mimo wszystko obejrzeć jak jest szansa przyjrzeć się z bliska ,być może zdjęcia są jakieś spineyes.gif a auto godne uwagi lecz tego niewiem.gif

Napisano

> 1. Jest laciaty,

Niekoniecznie walony, mogła ruda wychodzić skromny.gif

> 2. Ks serwisowa - pismo na trzech przegladach ma wspolne cechy

> 3. Podniszczony w srodku jak na taki przebieg

przebieg to już inna sprawa crazy.gif

Napisano

> Niekoniecznie walony, mogła ruda wychodzić

> przebieg to już inna sprawa

a nie mozna bardziej realnie podchodzic do samochodu- przyjąć średnioroczny przebieg w granicach 20-25 tyś. potem pomnozyć przez wiek auta?

Sam jestem na etapie sprzedaży 11 latka z przebiegiem 234 tys.km (noPb/lpg) i dla wielu dzwoniacych przebieg iście kosmiczny.

Nie dziwię sie, że kręcą liczniki, ludzie chcą kupować marzenia to je dostają hehe.gif

Okazje z małym nalotem kosztują więcej niż ludziom się wydaje albo po znajomych się rozchodzą, tak samo jak te we właściwym stanie.

Nie jest to tylko moja opinia ale tez i handlarza, który mnie odwiedził.

Napisano

> Sam jestem na etapie sprzedaży 11 latka z przebiegiem 234 tys.km (noPb/lpg) i dla wielu

> dzwoniących przebieg iście kosmiczny.

Ja kiedyś w podobnej sytuacji zapytałem kupującego a ile by chciał to mu cofnę . Zdziwił się, ale wytłumaczyłem mu by na przebiegi nie patrzył bo to jest do ustawienia. Ważniejszy jest stan techniczny.

Napisano

> 1. Jest laciaty,

> 2. Ks serwisowa - pismo na trzech przegladach ma wspolne cechy

> 3. Podniszczony w srodku jak na taki przebieg

a gdzie jest fota ks serwisowej? hmm.gif

Napisano

> a nie mozna bardziej realnie podchodzic do samochodu- przyjąć średnioroczny przebieg w granicach

> 20-25 tyś. potem pomnozyć przez wiek auta?

> Sam jestem na etapie sprzedaży 11 latka z przebiegiem 234 tys.km (noPb/lpg) i dla wielu dzwoniacych

> przebieg iście kosmiczny.

> Nie dziwię sie, że kręcą liczniki, ludzie chcą kupować marzenia to je dostają

> Okazje z małym nalotem kosztują więcej niż ludziom się wydaje albo po znajomych się rozchodzą, tak

> samo jak te we właściwym stanie.

> Nie jest to tylko moja opinia ale tez i handlarza, który mnie odwiedził.

Brat ostanio sprzedawal audi a4 2.8 30v z przebiegiem 350 000km i poszla ok.gif

ludzie o dziwo dzwonili a najlepsze ze na allegro auto stalo tylko 1 dzien i zostalo sprzedane ok.gif

Napisano

> a nie mozna bardziej realnie podchodzic do samochodu- przyjąć średnioroczny przebieg w granicach

> 20-25 tyś. potem pomnozyć przez wiek auta?

Dlatego nie przyczepiłem się do przebiegu, wiem ile robią km pojazdy wink.gif

Napisano

Co do odcieni lakieru to niekoniecznie musi być oznaka jakiejś kraksy.

- Mondeo ma tendencję do rdzewienia - a szczególnie drzwi

- zderzak przedni jest w tym aucie praktycznie cały czas obruszony - wystarczy byle krawężnik i już "po ptokach" wink.gif

Piszę to jako posiadacz srebrnego Mondka, który nigdy nie uczestniczył w wypadku, a też zrobił się różnokolorowy z powodu mojej nadgorliwości (dałem drzwi z jednej strony do pomalowania do lakiernika, zamiast pomalować same ranty), później urwałem zderzak w zimie (ASO wymieniło i kolor dobrali prawie idealnie). Niemniej 3 kolory na aucie już mam.

BTW, przedni zderzak w Mondeo to przekleństwo. Przez niego auto jest upierdliwe na przeszkodach jak Ferrari, ale nie jeździ jak Ferrari. zlosnik.gif Poza rdzą i tym zderzakiem auto fajne.

To takie moje uwagi ogólne, nie dotyczą akurat tego "Twojego" egzemplarza.

Edit

Popatrzyłem na te zdjęcia i powiem szczerze, że świeci się tam wszystko bardziej niż w aucie z salonu. zlosnik.gif Ja bym się obawiał zatrucia jakimiś chemikaliami. zlosnik.gif

Napisano

Ale yaya - juz nie ma. Czyli nawet handlarz zaqumal ze to lyyypa zlosnik.gif

> a gdzie jest fota ks serwisowej?

Napisano

Może handlarz ten siedzi i czyta AK i odkrył, że jego oszustwo zostało zdemaskowane spy.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

mogę o coś spytać? szukamy samochodu w idealnym stanie, w 100% bezwypadkowego, z niskim przebiegiem w dodatku 10lateniego za 12tyś i liczysz ze taki dostaniesz? smirk.gif

Wybacz ale spotkać 10letnie auto z niskim przebiegiem i niemalowane dla mnie jest nierealne. Osobiście jeśli kupuje auto to sam sobie sprowadzam, chociaż wiem co mam, a co do malowania to może być i pół auta malowane ale muszę wiedzieć czy malowali bo była tam rysa przez całą długość auta czy stawiali ćwiartki.

Napisano

> Wybacz ale spotkać 10letnie auto z niskim przebiegiem i niemalowane dla mnie jest nierealne.

jest to do zrobienia ale cena wtedy idzie w kosmos. Krotko mowiac takiego auta nie znajdziesz na allegro bo nikomu sie nie oplaca go sciagac do PL

Napisano
  • Autor

> Ma być kombi, a tylko jedno zdjęcie kombi jest

Cos nie tak z linkiem wcześniej pod tym adresem był heczbek a teraz kombi juz nic nie kumam , a kombi to mi nie pasuje , a tak jak koledzy wcześniej pisali że za 10 - 12 tys to się nie kupi auta ok zadbanego i nie malowanego , , więc szukam długo i kiedyś znajde

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.