Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tanie małe miejskie auto do zagazowania.

Featured Replies

Napisano

Witam.

Powoli zaczynam się rozglądać za małym, tanim w zakupie i eksploatacji miejskim autem do zagazowania. Dodatkowy warunek, to dość dobra prezencja - będzie to auto firmowe, dostarczające towar do klienta i oklejone reklamami. Auto będzie jeździć na trasie dom - firma - klienci ... klienci - firma -dom. Minimalne wymagania to ABS i poduszka kierowcy. Fajnie gdyby miało dwie poduszki i manualna klimę. Auto o jak najprostszej konstrukcji i tanie w eksploatacji na LPG.

Z góry dziękuję za wszystkie sensowne odpowiedzi. Przyznam, że byłem już przekonany do zakupu lub przeróbki na elektryczne, jednak postanowiłem trochę poczekać.

Napisano

byle co + trochę tuningu

nawet seicento daje radę

Napisano

> Witam.

> Powoli zaczynam się rozglądać za małym, tanim w zakupie i eksploatacji miejskim autem do

> zagazowania. Dodatkowy warunek, to dość dobra prezencja - będzie to auto firmowe,

> dostarczające towar do klienta i oklejone reklamami. Auto będzie jeździć na trasie dom - firma

> - klienci ... klienci - firma -dom. Minimalne wymagania to ABS i poduszka kierowcy. Fajnie

> gdyby miało dwie poduszki i manualna klimę. Auto o jak najprostszej konstrukcji i tanie w

> eksploatacji na LPG.

> Z góry dziękuję za wszystkie sensowne odpowiedzi. Przyznam, że byłem już przekonany do zakupu lub

> przeróbki na elektryczne, jednak postanowiłem trochę poczekać.

z autopsji: KIA PICANTO ok.gif, z tym, że mój jest bez kuchenki

PS. Ja też dostarczam towar do klienta zlosnik.gif

autko świetne na miasto, wszędzie się wciśniesz plus pomoc czujników cofania i parkujesz na centymetry ok.gif

Napisano

> z autopsji: KIA PICANTO , z tym, że mój jest bez kuchenki

> PS. Ja też dostarczam towar do klienta

> autko świetne na miasto, wszędzie się wciśniesz plus pomoc czujników cofania i parkujesz na

> centymetry

picanto 2 nawet daje rade ok.gif te starsze troche niezaładne były. Ile Ci to pali i jaki masz gaz?

Napisano

> picanto 2 nawet daje rade te starsze troche niezaładne były. Ile Ci to pali i jaki masz gaz?

Quote:

KIA PICANTO , z tym, że mój jest
bez kuchenki

grinser006.gif

Napisano

> Quote:

> KIA PICANTO , z tym, że mój jest bez kuchenki

japier facepalm%5B1%5D.gif wychodzi czytanie ze zrozumieniem rotfl.gif

Napisano

Panda Van daje rade na kuchence, do oklejenia najlepsza ...

Napisano
  • Autor

> Panda Van daje rade na kuchence, do oklejenia najlepsza ...

A ile to realnie pali w mieście, konkretnie chodzi o Poznań?

Napisano

> A ile to realnie pali w mieście, konkretnie chodzi o Poznań?

wszystko zależy od kierownika średnio 7-8 trzeba liczyć w mieście

Napisano

> Witam.

> Powoli zaczynam się rozglądać za małym, tanim w zakupie i eksploatacji miejskim autem do

> zagazowania.

Stan rzeczy zrozumiały :D

>Dodatkowy warunek, to dość dobra prezencja - będzie to auto firmowe,

> dostarczające towar do klienta i oklejone reklamami. Auto będzie jeździć na trasie dom - firma

> - klienci ... klienci - firma -dom. Minimalne wymagania to ABS i poduszka kierowcy. Fajnie

> gdyby miało dwie poduszki i manualna klimę. Auto o jak najprostszej konstrukcji i tanie w

> eksploatacji na LPG.

> Z góry dziękuję za wszystkie sensowne odpowiedzi. Przyznam, że byłem już przekonany do zakupu lub

> przeróbki na elektryczne, jednak postanowiłem trochę poczekać.

Z tą prezencją to kwestia gustu... każdy ma swoje upodobania, ja bym poszukał np puga 206... w kwestii prezencji moim zdaniem lepiej się prezentuje jak panda... ale to tylko moje skromne zdanie.

Napisano

> wszystko zależy od kierownika średnio 7-8 trzeba liczyć w mieście

Tyle to w trasie spali. W mieście pewnie w granicach 10l/100km LPG.

Napisano

> Tyle to w trasie spali. W mieście pewnie w granicach 10l/100km LPG.

Jeżeli wszystko jest w miarę sprawne w samochodzie to trzeba chcieć, żeby uzyskać wynik w tych okolicach.

8/100 przy normalnym użytkowaniu powinno wystarczyć.

Napisano

> Jeżeli wszystko jest w miarę sprawne w samochodzie to trzeba chcieć, żeby uzyskać wynik w tych

> okolicach.

> 8/100 przy normalnym użytkowaniu powinno wystarczyć.

P2 1.2 8V paliło 7,6-8l/100km LPG w trasie. Sądzę, że przy jeżdżeniu w 100% po mieście 10l wyszłoby jak nic.

Zapewne w przypadku Pandy będzie analogicznie.

Napisano

Co znaczy małe ? Ile tego towaru ? Paleta czy 2 skrzynki ?

Ja dotychczas współkorzystałem z Pandy i Kangoo - oba bardzo proste w obsłudze, nigdy nic się nie popsuło smile.gif

Pandę teraz chyba nawet z lpg z fabryki można kupić

Napisano
  • Autor

> Co znaczy małe ? Ile tego towaru ? Paleta czy 2 skrzynki ?

> Ja dotychczas współkorzystałem z Pandy i Kangoo - oba bardzo proste w obsłudze, nigdy nic się nie

> popsuło

> Pandę teraz chyba nawet z lpg z fabryki można kupić

Małe w tym sensie, żeby łatwo manewrować i parkować. Towar raczej mały i lekki - załadunek do dowozu dla 5 klientów, to waga kilku / kilkunastu kilogramów, objętość - zmieści się w najmniejszym bagażniku.

Czy ktoś może coś powiedzieć o najmniejszym Smarcie i zapodaniu LPG?

Napisano

> Małe w tym sensie, żeby łatwo manewrować i parkować. Towar raczej mały i lekki - załadunek do

> dowozu dla 5 klientów, to waga kilku / kilkunastu kilogramów, objętość - zmieści się w

> najmniejszym bagażniku.

> Czy ktoś może coś powiedzieć o najmniejszym Smarcie i zapodaniu LPG?

odpuść smarta ...ze świeczką będziesz szukał fachowca do tego samochodu hehe.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.