Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Volkswagen UP Cross

Featured Replies

Napisano

Znaczy dostosowali nowy model do sprzedaży w Polsce? grinser006.gif

Co za mania robienia ze wszystkiego co ma 4 kółka pseudoterenówki niewiem.gif

Napisano

> 1.0 75 KM

Oplastikowali co się da i dodali do nazwy cross no.gifsmirk.gif

Jaka cena tego monstrum ? hehe.gif

Napisano
  • Autor

> Oplastikowali co się da i dodali do nazwy cross

> Jaka cena tego monstrum ?

5 dr. ok.gif

Napisano

i tym sposobem VW wchodzi na podwórko fiatów i matizów hmm.gif ciekawe z jakim skutkiem

Napisano

> i tym sposobem VW wchodzi na podwórko fiatów i matizów ciekawe z jakim skutkiem

facepalm%5B1%5D.gif

Napisano

> 5 dr.

Czy ja wiem czy to dobre rozwiązanie ,przy tak małym autku? hmm.gif

Ciekawe jak wyglądaja testy zderzeniowe toż to jest wielkości Tico albo Matiza ! no.gifsmirk.gif

Napisano

> i tym sposobem VW wchodzi na podwórko fiatów i matizów ciekawe z jakim skutkiem

Jeżeli to auto wejdzie na nasz rynek to jak wszystko z logo VW będzie sie sprzedawać dobrze ok.gifsmirk.gif

Napisano
  • Autor

> Czy ja wiem czy to dobre rozwiązanie ,przy tak małym autku?

> Ciekawe jak wyglądaja testy zderzeniowe toż to jest wielkości Tico albo Matiza !

a Panda, i10 czy Picanto to duże auta hmm.gif

Napisano

> Czy ja wiem czy to dobre rozwiązanie ,przy tak małym autku?

Podobnie mówili byli już teraz, dyrektorzy ds. sprzedaży Fiata gdy im Giugiaro zaprezentował prototyp małego autka miejskiego z 5 drzwiami. Projekt olali i odkupiło go Daewoo - nazwało go Matiz i ten oto matiz rozłożył na łopatki sprzedaż fiatowskiego trzydzwiowego seicento, które niczego nowego sobą nie wniosło. Dyrektorzy stracili stołki, a matiz okazał się hitem wink.gif Fiat musiał sobie zrobić nowy model i stworzył pandę, która tez się sprzedaje jak głupia.

> Ciekawe jak wyglądaja testy zderzeniowe toż to jest wielkości Tico albo Matiza !

Matiz ma 3.5 gwiazdki, podobnie panda - a są to konstrukcje starusieńkie.

Napisano

> a Panda, i10 czy Picanto to duże auta

No właśnie i myślę ze ze względów bezpieczeństwa a nie zapotrzebowania powinny być 3 drzwiowe ! ok.gifalien.gif

Napisano

> Podobnie mówili byli już teraz, dyrektorzy ds. sprzedaży Fiata gdy im Giugiaro zaprezentował

> prototyp małego autka miejskiego z 5 drzwiami. Projekt olali i odkupiło go Daewoo - nazwało go

> Matiz i ten oto matiz rozłożył na łopatki sprzedaż fiatowskiego trzydzwiowego seicento, które

> niczego nowego sobą nie wniosło. Dyrektorzy stracili stołki, a matiz okazał się hitem

Hitem w Polsce ok.gif

Fiat

> musiał sobie zrobić nowy model i stworzył pandę, która tez się sprzedaje jak głupia.

Jako drugie ,trzecie auto w rodzinie na zachodzie i auto rodzinne we wschodniej EU ok.gif

> Matiz ma 3.5 gwiazdki, podobnie panda - a są to konstrukcje starusieńkie.

W życiu nie kupiłbym ani jednego ani drugiego no.gifsmirk.gif

Napisano
  • Autor

> No właśnie i myślę ze ze względów bezpieczeństwa a nie zapotrzebowania powinny być 3 drzwiowe !

masz racje Euro Ncap ok.gifzlosnik.gif

Napisano

> Co za mania robienia ze wszystkiego co ma 4 kółka pseudoterenówki

Może to ukłon w stronę rynku brazylijskiego?

Napisano

Całkiem fajny, ale imo mija się z celem robienie takich aut no.gif

Ale co kto lubi smirk.gif

Napisano

> 1.0 75 KM

przypomniała mi się książka z dzieciństwa - Pan Samochodzik i Fantomas i "samochód trochę lepszy od roweru"... ten VW właśnie tak wygląda zlosnik.gif

Napisano

> Całkiem fajny, ale imo mija się z celem robienie takich aut

> Ale co kto lubi

a czemuż to mija sie z celem ? ja widze wiele zalet . Mało tego najmniejszym w gamie vw zrobiłem ok 50kkm. Brakowało mi troche mocniejszego silnika i czasem dodatkowych drzwi z tyłu ale głównie jeździłem sam. Złego słowa nie powiem. Mało palił wszędzie sie wcisnął. Czego chcieć więcej ?

Napisano

zapotrzebowanie na rynku ok.gif ludzie doceniają wyższy prześwit, "czarne zderzaki" i w razie przycierki nie płaczą tygodniami.

Napisano

> Jako drugie ,trzecie auto w rodzinie na zachodzie i auto rodzinne we wschodniej EU

Mówisz? To zapraszam na południe Francji - okolice Nicei, Antibes - najbogatsza część. Myślę że troszeczku zweryfikujesz swój światopogląd.

Napisano

> W życiu nie kupiłbym ani jednego ani drugiego

ale kaszlakiem i czinkłeczento pomykałeś aż miło? Zapomniałes kiedy nie było Cie stac na większe/bezpieczniejsze auto?

Napisano

> Mówisz? To zapraszam na południe Francji - okolice Nicei, Antibes - najbogatsza część. Myślę że

> troszeczku zweryfikujesz swój światopogląd.

To sa wyjątki potwierdzające regułę ok.gifsmirk.gif

Napisano

> ale kaszlakiem i czinkłeczento pomykałeś aż miło? Zapomniałes kiedy nie było Cie stac na

> większe/bezpieczniejsze auto?

Mam wieksze zaufanie do europejskiego Fiata jak do azjatyckiego Dajewoo ok.gif

Napisano

> Mam wieksze zaufanie do europejskiego Fiata jak do azjatyckiego Dajewoo

ale to nic więcej jak subiektywna ocena nie poparta żadnym konkretem. Byłbym skłonny stwierdzić ze obecne azjatyckie maluchy picanto czy i10 oferują więcej niż ich europejscy krewni. Prawda jest taka ze gdy nie jesteśmy targetem dla jakiegoś produktu nagle znajdujemy srylion powodów dla którego ów produkt powinien całkowicie zniknąć z rynku. I to doskonale widac w tym wątku.

Napisano

Quote:

Prawda jest taka ze gdy nie jesteśmy targetem dla jakiegoś produktu nagle znajdujemy srylion powodów dla którego ów produkt powinien całkowicie zniknąć z rynku. I to doskonale widac w tym wątku.

Przesadzasz ,każdy ma prawo do swojej opini obiektywnej albo subiektywnej i tak powinno zostać ok.gif20.GIF

Napisano

To VW bedzie Pande produkowal ? Feeeeeeeeeeeeeeeeee biglaugh.gif

wink.gif

Napisano

Chcieli poprawić kierowcy widoczność :D

Napisano

> Podobnie mówili byli już teraz, dyrektorzy ds. sprzedaży Fiata gdy im Giugiaro zaprezentował

> prototyp małego autka miejskiego z 5 drzwiami.

Ale projekt Giugiaro dla Fiata był trzydrzwiowy, miał rozsuwany dach i skierowany raczej dla dzieciarni jako autko rekreacyjne. Przynajmniej tak wynikało z fotki, którą widziałem, zanim logo Fiat zamieniło się na Daewoo. Koreańczycy tez dodali dwójkę drzwi i zmienili target.

Napisano

> Jeżeli to auto wejdzie na nasz rynek to jak wszystko z logo VW będzie sie sprzedawać dobrze

Fox niby się sprzedawał dobrze?

Napisano

> Fox niby się sprzedawał dobrze?

A ile to dobrze jak na auto produkowane poza EU /Brazylia/?

Napisano
  • Autor

> Ale projekt Giugiaro dla Fiata był trzydrzwiowy, miał rozsuwany dach i skierowany raczej dla

> dzieciarni jako autko rekreacyjne. Przynajmniej tak wynikało z fotki, którą widziałem, zanim

> logo Fiat zamieniło się na Daewoo. Koreańczycy tez dodali dwójkę drzwi i zmienili target.

ok.gif Lucciola cool.gif

285668202-o2.jpg

post-22218-14352515200285_thumb.jpg

Napisano

> A ile to dobrze jak na auto produkowane poza EU /Brazylia/?

Ty mi powiedz.

Napisano

> Jeżeli to auto wejdzie na nasz rynek to jak wszystko z logo VW będzie sie sprzedawać dobrze

Chyba za 10 lat...

Jakos nie widac wysypu nowych VW na ulicachok.gif

Napisano

> Ty mi powiedz.

Mnie chodziło ogólnie o owczy pęd w PL do wszystkiego z tym logiem a nie o jakieś niszowe wozidełko z Brazyli ! smirk.gif

Napisano

> Mam wieksze zaufanie do europejskiego Fiata jak do azjatyckiego Dajewoo

wielu tez tak myslało i mysli, pomimo tego ze Dajewoo robi niezłe auta - smiem twierdzic ze mniej awaryjne niz tozsame auta fiata

Napisano

> wielu tez tak myslało i mysli, pomimo tego ze Dajewoo robi niezłe auta - smiem twierdzic ze mniej

> awaryjne niz tozsame auta fiata

No to różnimy się w postrzeganiu obu marek ! no.gifpiwo.gif

Napisano

> 1.0 75 KM

Zapowiadalo sie, ze nie bedzie wersji 5D.

Ale dodatkowe drzwi to chluba wszystkich malych autek. hehe.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.