Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tania A5

Featured Replies

Napisano

tak marzy mi sie kiedys tam kiedys A5 najlepiej diesel z wyposazeniem s-line no i wszedl ja ci na alledrogo i tylko tak zeby pomarzyc no i znalazlem pare sztuk z silniekeim 3.0 tdi w smieszych cenach mniej wiecej 30-45 kpln np cus takiego

i zastanawia mnie jedno: czemu cena taka niska ? jakis duzy podoatek do zaplacenia? czy akurat te 3.0 w tych A5 byly jakies mega awaryjne czy co ? icon_eek.gif

Napisano

> tak marzy mi sie kiedys tam kiedys A5 najlepiej diesel z wyposazeniem s-line no i wszedl ja ci na

> alledrogo i tylko tak zeby pomarzyc no i znalazlem pare sztuk z silniekeim 3.0 tdi w smieszych

> cenach mniej wiecej 30-45 kpln np cus takiego

> i zastanawia mnie jedno: czemu cena taka niska ? jakis duzy podoatek do zaplacenia? czy akurat te

> 3.0 w tych A5 byly jakies mega awaryjne czy co ?

Auto w UK z kierownica po lewej stronie? niewiem.gif

Napisano

to auto nie istnieje, wyslij maila do sprzedajacego i otrzymasz odpowiedz ze auto moze ci przywiesc ale musisz zaplacic jakas tam czesc kasy przez jakis western union albo cos takiego. wplacasz kase a samochodu nie widzisz

Napisano

> Auto stoi w Anglii...

jesli wogole istnieje...

bo wyglada to na jedno z tych przekretow "wplac zaliczke i auto Ci dostarczymy"

Napisano
  • Autor

pare sztuk widze takich wlansie z angllii w " atrakcyjnej " cenie :D

Napisano

> jesli wogole istnieje...

> bo wyglada to na jedno z tych przekretow "wplac zaliczke i auto Ci dostarczymy"

Nie wyglada na takie bo jest numer telefonu, chyba ze telefonu nikt nie odbierze zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> tak marzy mi sie kiedys tam kiedys A5 najlepiej diesel z wyposazeniem s-line no i wszedl ja ci na

> alledrogo i tylko tak zeby pomarzyc no i znalazlem pare sztuk z silniekeim 3.0 tdi w smieszych

> i zastanawia mnie jedno: czemu cena taka niska ? jakis duzy podoatek do zaplacenia? czy akurat te

Podpowiem Ci - TO znajduje się pod adresem który podano w aukcji hehe.gif

Napisano

smierdzi walkiem na mile, co prawda auta w Anglii sa relatywnie tanie, ale samochodow z kierownica po lewej stronie nie jest znow tak duzo... jednak pod podanym adresem istnieje firma ktorej ogloszenie jest w otomoto, po trzecie wystarczy wpisac ten kod pocztowy w google i wyskoczy parenascie wynikow ze to jest sciema, mozesz rowniez napisac do niego maila czy jest mozliwosc obejrzenia tego auta bo akurat masz znajomego ktory mieszka w okolicy, oczywicie okaze sie ze juz jest sprzedane albo cos w ten desen... grinser006.gif

Napisano

wejdz tutaj i znajdz jakis komis zlosnik.gif

Napisano

> wejdz tutaj i znajdz jakis komis

pewnie stare foto, przed zagospodarowaniem terenu hehe.gif

Napisano

> no a ta a5 ??

Na ramce tablicy masz numer telefonu do Pana z Żywca który rok temu sprzedawał podobny samochód za 139k zł

Zadzwoń i zapytaj dlaczego ceny tak spadły zlosnik.gif

Albo lepiej napisz z formularza na aukcji i zapytaj dlaczego nie podał numeru telefonu na aukcji ale zostawił go na tablicy.

Z rozpędu zapytaj czy samochód jest w UK, bo jeśli tak, to świetnie się składa i odbierzesz go Twój kuzyn cygan.

Napisano

> Auto w UK z kierownica po lewej stronie?

odbijają od oczywistej sprawy że sprawa w wątku to próba przekrętu

to nie ma nic dziwnego w aucie LHD w Anglii , ale niestety są one w porównywalnych cenach jak u Nas ... sporo droższe od RHD

powiem Ci również że rejestracja RHD np. w Niemczech wymaga wymiany lamp lusterek i przeciwmgielnego ( co do tego ostatniego to moge się mylić) no i przeglądu w stacji DEKRY smile.gif

Napisano

> i zastanawia mnie jedno: czemu cena taka niska ?

żeby zwrócić uwagę i napalić łapaczy okazji

>jakis duzy podoatek do zaplacenia?

to sie bardziej nazywa "frycowe"

>czy akurat te

Nie, nie były. To stary numer z zaliczką.

Przy dorobinie szczęścia telefon odbierze Polak który właśnie wraca do kraju i nawet Ci tą furkę przywiezie ale najpierw daj zadatek na paliwo itp

Napisano

czy akurat te 3.0 w tych A5 byly jakies mega awaryjne czy co ?

3.0 w dieslu od audi jak brac to najlepiej po polowie 2009 jakos tak poprawili chyba dopiero problem z napinaczami rozrzadu bo wczesniej kolorowo nie bylo.

Ale jak zbierasz na A5 to nie ma co sobie ogloszeniami oszustow zawracac glowy, niestety takie auto kosztuje swoje.

Napisano

> no a ta a5 ??

jesteś szczęściarzem, zostałeś wybrany, trafiła Ci się okazja, sprzedający robi CI prezent - nie zmarnuj tego!

Napisano

facepalm%5B1%5D.gif

Czy użytkownicy AK nigdy nie nauczą się, że takie okazje to po prostu oszustwo? zlosnik.gif

Napisano

> Czy użytkownicy AK nigdy nie nauczą się, że takie okazje to po prostu oszustwo?

Niektórzy sie pewnie już nauczyli. Tylko wstyd sie przyznać... blush.gif Przy takich okazjach górę biorą emocje a nie zdrowy rozsadek. Bardzo obrazowo przedstawił mi te sytuację handlarz. Dlaczego sprzedający nie wpadł do pierwszego z brzegu komisu z propozycją odkupienia za gotówkę. Przy takiej cenie dostał by od razu kasę i to nawet wiecej od komisanta. A w autoryzowanym komisie Audi to jeszcze by go w rąsie cmoknęli i taksówką do chatki odwieźli. Niestety niebywala okazja zawęża ogląd sytuacji. Widzi sie tylko upragnione auto za ułamek ceny . Rozczarowanie i zimny prysznic przychodzą później.

Napisano

> Niektórzy sie pewnie już nauczyli. Tylko wstyd sie przyznać... Przy takich okazjach górę biorą

> emocje a nie zdrowy rozsadek. Bardzo obrazowo przedstawił mi te sytuację handlarz. Dlaczego

> sprzedający nie wpadł do pierwszego z brzegu komisu z propozycją odkupienia za gotówkę. Przy

> takiej cenie dostał by od razu kasę i to nawet wiecej od komisanta. A w autoryzowanym komisie

> Audi to jeszcze by go w rąsie cmoknęli i taksówką do chatki odwieźli. Niestety niebywala

> okazja zawęża ogląd sytuacji. Widzi sie tylko upragnione auto za ułamek ceny . Rozczarowanie

> i zimny prysznic przychodzą później.

Wybacz ale akurat w przypadku tych ogloszen to nie ma co kogos tlumaczyc w ten sposob. Zeby sie zlapac na taka "okazje" trzeba zwyczajnie byc idiota.

Napisano
  • Autor

> Czy użytkownicy AK nigdy nie nauczą się, że takie okazje to po prostu oszustwo?

widac ze nie zalapaliscie o co mi chodzilo.... na ta chwile i na za 5 lat watpie zeby mnie bylo stac na takie auto... przegladalem tylko orientacyjnie aukcjie bo chcialem sobie popatrzec jak to cenowo stoi a wy mi tu juz wyjezdzacie z pouczeniami ze sie nigdy nie nauczymy i po co w ogole patrzymy na takie aukcje facepalm%5B1%5D.gifgrinser006.gif jestem jeszcze na tyle normlany zeby wylapac ze to "walek" bo skoro ceny wahaja sie od 65 kola wzywz to nie liczylbym nawet na taka za 30 pare klockow ze to bedzie jakis miodek :D

Napisano

> ogole patrzymy na takie aukcje jestem jeszcze na tyle normlany zeby wylapac ze to "walek"

> bo skoro ceny wahaja sie od 65 kola wzywz to nie liczylbym nawet na taka za 30 pare klockow ze

> to bedzie jakis miodek :D

to po co sie pytasz dlaczego tak tanio oraz co jest tego powodem icon_eek.gif?

Napisano

> widac ze nie zalapaliscie o co mi chodzilo.... na ta chwile i na za 5 lat watpie zeby mnie bylo

> stac na takie auto... przegladalem tylko orientacyjnie aukcjie bo chcialem sobie popatrzec jak

> to cenowo stoi a wy mi tu juz wyjezdzacie z pouczeniami ze sie nigdy nie nauczymy i po co w

> ogole patrzymy na takie aukcje jestem jeszcze na tyle normlany zeby wylapac ze to "walek"

> bo skoro ceny wahaja sie od 65 kola wzywz to nie liczylbym nawet na taka za 30 pare klockow ze

> to bedzie jakis miodek :D

choć byś nie wiadomo co wymyślił, nie wybrniesz już zlosnik.gif

Napisano

Ktoś nadał temat do centrali smile.gif

ogłoszenie zostało osunięte przez pracownika otomoto

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.