Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Smarowanie wkładek.

Featured Replies

Napisano

> Bzdury to Ty wypisujesz jeżeli twierdzisz że oliwa do smarowania broni nie nadaje się do zamków.

Bo się nie nadaje.

Zadaj sobie pytanie, jak często się smaruje i konserwuje broń i czy tak samo często chciałbyś rozbierać zamek.

SMAR SUCHY

http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&order=d&string=smar+suchy&change_view=1

Napisano

Jakoś jednak zaufam panu od naprawy zamków bo jakoś te zamki działają i się nie psują

Napisano

no ma rację, oliwa ma konserwować- coby ruda gdzieś nie wlazła, a nie samrować- co do tego preparatu to BRUNOX ma coś takiego w swojej ofercie. Klamki w takim czymś nie moczysz tylko nanosisz na powierzchnię i szmatką rozprowadzasz. To ma służyć temu, że jak złapiesz to nie będzie z rąk jak kostka smalcu wyskakiwać. Jestem ciekaw jak wkładkę zamka od środka od nadmiaru tego szuwaksu szmatą czy czymkolwiek innym rozprowadzisz.

Napisano

> Jakoś jednak zaufam panu od naprawy zamków bo jakoś te zamki działają i się nie psują

Jaki interes ma pan od naprawy zamków w tym, żeby klient nie wrócił za jakiś czas?

Napisano

> Bzdury to Ty wypisujesz jeżeli twierdzisz że oliwa do smarowania broni nie nadaje się do zamków.

Bo się nie nadaje. Broń czyścisz i smarujesz często + masz możliwość jej rozłożenia na czynniki pierwsze i dokładnego wyczyszczenia każdego z elementów. Spróbuj to samo z zamkiem bębenkowym smile.gif

P.S. Dzięki za przypomnienie, miałem wyczyścić rewolwer...

Napisano

> Jaki interes ma pan od naprawy zamków w tym, żeby klient nie wrócił za jakiś czas?

Widocznie ma skoro od naprawy nic się nie dzieje a zakład z tradycjami

Napisano
  • Autor

> Czytać na dole

No to mały problem bo utopiłem wkładki w tym odrdzewiaczu.

Pozdrawiam BAS

Napisano

> No to mały problem bo utopiłem wkładki w tym odrdzewiaczu.

coś mi się zdaje, że każdy zamek jest smarowany fabrycznie hmm.gif

gdzieś czytałem taką instrukcję jakiegoś zamka do drzwi "nie smarować, produkt smarowany fabrycznie", nie wiem czy to nie odnosi się do wszelkiej maści zamków hmm.gif

Napisano

> coś mi się zdaje, że każdy zamek jest smarowany fabrycznie

> gdzieś czytałem taką instrukcję jakiegoś zamka do drzwi "nie smarować, produkt smarowany

> fabrycznie", nie wiem czy to nie odnosi się do wszelkiej maści zamków

Szczególnie tych, które się zakleszczyły.

Napisano

Hm. A ktoś coś ma na ten temat w instrukcji do auta? Muszę poszukać w książeczce od Corolli.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.