Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GP Malezji - dyskusja

Featured Replies

Napisano

> ale VET przyszalał przy wyprzedzanianiu ROS , teraz Kimi

nie, to po prostu ROS slabo jedzie grinser006.gif MAS natomiast tez zjadl juz opony i go zaczeli lykac.. wlasnie pojechal na wymiane

szkodam Buttona, Fernando ladnie sobie radzi i buduje przewage ok.gif

niestety ten wyscig nic nam nie powie o tym jak sie ktore bolidy spisuja ... wciaz wielka loteria wink.gif

Napisano

> niestety ten wyscig nic nam nie powie o tym jak sie ktore bolidy spisuja ... wciaz wielka loteria

W końcu wyścig kierowców a nie technologii ok.gif

Napisano

> W końcu wyścig kierowców a nie technologii

Perez odnowil sobie opony w trakcie jazdy? Alez czasy zaczal trzaska i dochodzi Ferdka momentalnie ok.gifok.gifok.gif

Napisano

> Perez odnowil sobie opony w trakcie jazdy? Alez czasy zaczal trzaska i dochodzi Ferdka momentalnie

nie wiem o co chodzi ale rzeczywiście zaczął kręcić nie złe czasy. Wszyscy teraz czekają ze zmianą na zapowiadany deszcz.

Napisano

> nie wiem o co chodzi ale rzeczywiście zaczął kręcić nie złe czasy. Wszyscy teraz czekają ze zmianą

> na zapowiadany deszcz.

a Masse wlasnie zdublowali facepalm%5B1%5D.gif

Webber tez na slickach icon_eek.gif

Napisano

> nie wiem o co chodzi ale rzeczywiście zaczął kręcić nie złe czasy. Wszyscy teraz czekają ze zmianą

> na zapowiadany deszcz.

No i zaczyna się loteria z oponami food.gif

Napisano

> No i zaczyna się loteria z oponami

w koncu sie znow cos dzieje grinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gif

szkoda ze perez nie zjechal ... straci na tym okrazeniu sick.gif

Napisano

> Ja jestem pod wrażeniem Pereza

tak, ale stracil 7s do Alonso gdy zostal na torze na przejsciowych oponach crazy.gif

Napisano

> tak, ale stracil 7s do Alonso gdy zostal na torze na przejsciowych oponach

Senna wyprzedza icon_eek.gifhehe.gifgrinser006.gif

Napisano

> Senna wyprzedza

o.. jednak Perez znowu lyknie Alonso ... miazdzaca roznica w czasie

Napisano

> o.. jednak Perez znowu lyknie Alonso ... miazdzaca roznica w czasie

1,5 sekundy, miazga ok.gif

Napisano

Koniec świata Senna będzie brał się za Kimiego rotfl.gif

Napisano

> 1,5 sekundy, miazga

Vettel dobiera sie do Hamiltona ... dawaj Lewis, dawaj!!! claps.gif

oooo i sie popsulo kolko oink.gifgrinser006.gif

Napisano

> Vettel dobiera sie do Hamiltona ... dawaj Lewis, dawaj!!!

kapeć zlosnik.gif

Napisano

> tak, ale stracil 7s do Alonso gdy zostal na torze na przejsciowych oponach

a teraz dusi ALO niesamowicie yikes.gif

Napisano

> a teraz dusi ALO niesamowicie

ale sierota ... sick.gif

Napisano

> ale sierota ...

za bardzo chciał no.gif

Napisano

> O, jakieś problemy PER

no coz.. zrobil prezent Alonso ... a sam takiej okazji zbyt predko miec nie bedzie facepalm%5B1%5D.gif

Napisano

> O, jakieś problemy PER przeszarżował

ale i tak jest 2 na pudle claps.gifbiglaugh.gif

ALO P1 MAGICO biglaugh.gifclaps.gifyay.gif

Napisano

Perez trophy.gifclaps.gifclaps.gif

Alonso ok.gif ale mial szczescie ze Perezowi puscily nerwy

Senna ok.gifok.gif

Verne, DiResta ok.gif

Maldonado ok.gif niestety pech

Kimi - mogloby byc lepiej

Schumi, Button frown.gif

Rosberg, Massa facepalm%5B1%5D.gif

Karthikeian - eliminator zlosnik.gif

Napisano

> ale i tak jest 2 na pudle

> ALO P1 MAGICO

jaki tam magico .. P1 tylko dzieki bledowi Pereza ... ten nie powinien sie akurat cieszyc z tego miejsca bo jechal po jedynke wink.gif

ciekawe co za szopka z Vettelem ..

Napisano

> jaki tam magico .. P1 tylko dzieki bledowi Pereza ... ten nie powinien sie akurat cieszyc z tego

> miejsca bo jechal po jedynke

> ciekawe co za szopka z Vettelem ..

tak ALO miał napisane na tablicy biglaugh.gif

Napisano

> tak ALO miał napisane na tablicy

widzialem - po prostu poniosla ich fantazja grinser006.gif to u Pereza powinno byc P2 LOOSER hehe.gif

no ale gratulacje dla Alonso, lubie go grinser006.gif

Napisano

> no i w końcu wróciły emocje do F1

to prawda, ale zaczely sie w momencie gdy Alonso zaczal tracic do Pereza i zaczeli zmieniac na slicki grinser006.gif

Napisano

o co poszlo z Vettelem i komendami z boxu, zjedz do boxu pozniej zostan na torze a na koncu emergency stop? Lekka komedia wyszla z tego. hehe.gif

spineyes.gifspineyes.gifspineyes.gif

Napisano

> o co poszlo z Vettelem i komendami z boxu, zjedz do boxu pozniej zostan na torze a na koncu

> emergency stop? Lekka komedia wyszla z tego.

Ktoś wyskoczył przed szereg i pokazał "taktyczne zagrywki",o których normalnie głośno nie mówi zlosnik.gif

Napisano

> o co poszlo z Vettelem i komendami z boxu, zjedz do boxu pozniej zostan na torze a na koncu

> emergency stop? Lekka komedia wyszla z tego.

chyba chcieli coś ugrać na przepisach, związanych z tym, że jak się nie ukończy wyścigu, to można knuć przy bolidzie zlosnik.gif

Napisano

> chyba chcieli coś ugrać na przepisach, związanych z tym, że jak się nie ukończy wyścigu, to można

> knuć przy bolidzie

hmm.. a nie jest tak ze jesli sieknie iles tam okrazen to i tak na koniec jest kwalifikowany?

Napisano

> hmm.. a nie jest tak ze jesli sieknie iles tam okrazen to i tak na koniec jest kwalifikowany?

no właśnie chyba się zorientowali i kazali jechać dalej zlosnik.gif

Napisano

Cały szeon mógłby być ciekawy tak jak ten wyścig - było super smile.gif.

- Postawa Alonso w nienajszybszym Ferrari ok.gif

- Jazda Serhio Peresa (Borówa tak powinien to wymawiać) - dla mnie to man of the day, choć trochę szkoda tego błędu na jednym z ostatnich okrążeń ok.gif

Szkoda że pech dopadł Schumachera - na deszczu mógłby dużo pokazać, a tak jadać w drugiej dziesiątce nie było mu to dane.

- Bruno Senna - zaskoczył mnie pozytywnie. Jechał bardzo dobrze i to przyniosło efekty - to najlepszy jego występ w F1

Porażki:

- wystep Massy - kiepsko. Tym samocodem dało się jechać szybko, co pokazał Alonso. To że zanim byli tylko kierowcy 3 najsłabyszch teamów nie nadaje się do komentarza facepalm%5B1%5D.gif

- występ Rosberga - ewidentnie mu nieszło pomimo niezłej pozycji startowej no.gif

- Romain Grosjean - kolejny nieukończony wyścig. W 2009 r, startując wtedy w Renault, też miał z tym problemy. Miejmy nadzieję że do 3 razy sztuka i w Chinach dojedzie, bo samochód widać że ma niezły.

Cieawym przypadkiem był dziś dla mnie Karthikeyan - jechał sobie spokojnie, swoim tempem koparki szybkobieznej i ciągle ktoś na niego wpadał - przypomina mi się filmik "ale urwał" - "źle chłop stanął i go obtłukują, a mógłby spokojnie jeździć" hehe.gif

Napisano

> W końcu wyścig kierowców a nie technologii

Dzisiaj decydowalo szczescie a zaraz potem strategia.

Napisano

Całkiem fajny wyścig, Alonso ok.gif (Pozdrowienia dla kaczorka79)

na plus

- Perez- ma gość potencjał

- Kimi- dla mnie solidny wyścig

- Vergne- mimo słabych kwalifikacji, wciąż ociera się o pierwszą 10 (dziś 4 pkt)

- Senna - mimo wszystko plus, choć dziś to szczęście i przypadek

Na minus

- Mercedes- B. dobry bolid, b.szybki w kwalifikacjach, a w wyścigu bieda, szkoda Schumachera bo wiem, że on jeździć potrafi, natomiast co do Rosberga to coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że potrafi pojechać rewelacyjne jedno okrążenie, natomiast tempo wyścigowe ma słabe

- Vettel- chyba to nie było jego GP, był wolniejszy od Webbera cały weekend

- Massa- wiele krytyki. dziś myślałem po pierwszych okrążeniach, chłopak się przełamał, ale potem....

Napisano

Schumacher coraz bardziej sfrustrowany bolidem, ale podobno efekt jest. miłość szkopów do mercedesa wróciła a to był cel..

I tak jest najlepszy...

Za to Massa pokazuje że jego sława minęła i widać to coraz mocniej. Fajny wyścig i oby takich więcej

Napisano

wiecie gdzie w sieci lub w tv jakas powtórka bedzie, niestety nie moglem ogladnąć całośći, a chcialbym zobaczyć, bo duzo mnie omineło...

Napisano

> Schumacher coraz bardziej sfrustrowany bolidem, ale podobno efekt jest. miłość szkopów do mercedesa

> wróciła a to był cel..

> I tak jest najlepszy...

> Za to Massa pokazuje że jego sława minęła i widać to coraz mocniej. Fajny wyścig i oby takich

> więcej

Massa to przypadkiem po tym wypadku co mu coś w głowę walnęło tak nie zaczął obniżać lotów?

Napisano

> Massa to przypadkiem po tym wypadku co mu coś w głowę walnęło tak nie zaczął obniżać lotów?

Niestety tak... Jak jakimś cudem Kubcio wróci może być podobnie

Napisano

> Massa to przypadkiem po tym wypadku co mu coś w głowę walnęło tak nie zaczął obniżać lotów?

Mniej więcej właśnie wtedy mu się coś odmieniło. Chociaż on wcześniej też orłem nie był - tylko poprawny kierowca który miał dobry samochód.

Napisano

> Niestety tak... Jak jakimś cudem Kubcio wróci może być podobnie

Liczmy że w jego przypadku tak nie będzie - Kubica nie dostał w głowę i on jest fighter ok.gif

Napisano

> Liczmy że w jego przypadku tak nie będzie - Kubica nie dostał w głowę i on jest fighter

Massa też był

Napisano

> Liczmy że w jego przypadku tak nie będzie - Kubica nie dostał w głowę i on jest fighter

Liczmy, że w ogóle wróci. Narazie gadają o tym, że ktoś inny na miejsce Massy za niedługo przyjdzie, jak tak dalej pójdzie... Niestety nie Kubica...

Napisano

> Liczmy, że w ogóle wróci. Narazie gadają o tym, że ktoś inny na miejsce Massy za niedługo

> przyjdzie, jak tak dalej pójdzie... Niestety nie Kubica...

Gadać muszą wink.gif

Faerrari to ferrari - swojego czasu Raikonena tak wyrzucili i przyszedł Alo - więc oby - Kubica kiedyś wrócił!

Napisano
  • Autor

> wiecie gdzie w sieci lub w tv jakas powtórka bedzie, niestety nie moglem ogladnąć całośći, a

> chcialbym zobaczyć, bo duzo mnie omineło...

powtórki niestety w TV chyba nie ma, jedyna opcja to ściąganie z neta

Napisano

> Gadać muszą

> Faerrari to ferrari - swojego czasu Raikonena tak wyrzucili i przyszedł Alo - więc oby - Kubica

> kiedyś wrócił!

Kubica zaczyna być jak Yeti. Wszyscy o nim słyszeli, ale nikt nie widział hehe.gif

Napisano

> Liczmy, że w ogóle wróci. Narazie gadają o tym, że ktoś inny na miejsce Massy za niedługo

> przyjdzie, jak tak dalej pójdzie... Niestety nie Kubica...

Perez - tak gadają wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.