Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[KzAK] Auto 3drzwiówka do 13 tys.

Featured Replies

Napisano
  • Autor

> Nie ma ogloszenia, po prostu moi znajomi sie zastanawiaja nad sprzedaza. Maja go juz pare lat i na

> biezaco dbają, takze chetnie bym go łyknął, tylko to 2.0 troche słabe

> Gaz sekwencja, najbogatsza wersja - czyli climatronic, jasne skóry, pelna elektryka łącznie z

> szyberdachem. Coupe.

to podeślij mi zdjęcia jak mozesz, albo ich poproś o jakieś 3 fotki, na maila z profilu, i gdzie można obejrzeć zlosnik.gif

to 2.0 ile ma koni, i jak sobie radzi w takiej budzie..? poniżej 10 sek paczka? zlosnik.gif

Napisano

> to podeślij mi zdjęcia jak mozesz, albo ich poproś o jakieś 3 fotki, na maila z profilu, i gdzie

> można obejrzeć

> to 2.0 ile ma koni, i jak sobie radzi w takiej budzie..? poniżej 10 sek paczka?

Pali i nie jedzie. Ale zmieniasz dyfer na taki od automatu i juz jest dobrze.

Dobry dyfer ze szpera to jednak wydatek kilkuset do kilkunastuset zl.

Napisano

> to podeślij mi zdjęcia jak mozesz, albo ich poproś o jakieś 3 fotki, na maila z profilu, i gdzie

> można obejrzeć

> to 2.0 ile ma koni, i jak sobie radzi w takiej budzie..? poniżej 10 sek paczka?

Tu pytalem o to jak sobie radzi, bo chcialem ją brac dla siebie - http://autokacik.pl/showthreaded.php?Cat=0&Number=286140962&page=0

Teraz nie pamietam czy to rocznik '92 czy '93 niewiem.gifsciana.gif

Napisano

> można obejrzeć

to ma 150 koni

osiągi nie są powalające

ale pchać nie trzeba.

Napisano

Astra II z dieslem 2.0 . Wprawdzie tylko 100 KM ale z turbinką idzie super. Sam taką pomykam

Napisano

Polecam astrę II, sam mam takową 1,8 122km z lpg i jest super. Praktycznie bezawaryjne części tanie, polecam.

Napisano

> Polecam astrę II, sam mam takową 1,8 122km z lpg i jest super. Praktycznie bezawaryjne części

> tanie, polecam.

Jak z hałaśliwością tego auta ?

Napisano

> Jak z hałaśliwością tego auta ?

Jeżeli tak samo jak z silnikiem 1.4 16V to jest głośno, nawet bardzo głośno... :-(

Napisano
  • Autor

> Astra II z dieslem 2.0 . Wprawdzie tylko 100 KM ale z turbinką idzie super. Sam taką pomykam

jak będę brał diesla to się zdecyduje na focusa tdci bo juz mam upatrzonego z pewną przeszłością.

Astry natomiast szukam, podobają mi się bertonki i rozglądam się za takową - ale tylko benzyna, w diesla nie chciałbym się pchać wink.gif

bertone z 1.8 benzyną szału nie będzie, ale jakoś się odpychać powinno, ile to miało koni? bo w ogłoszeniach raz wpisują 115 a raz 125 niewiem.gif

Napisano

> jak będę brał diesla to się zdecyduje na focusa tdci bo juz mam upatrzonego z pewną przeszłością.

> Astry natomiast szukam, podobają mi się bertonki i rozglądam się za takową - ale tylko benzyna, w

> diesla nie chciałbym się pchać

> bertone z 1.8 benzyną szału nie będzie, ale jakoś się odpychać powinno, ile to miało koni? bo w

> ogłoszeniach raz wpisują 115 a raz 125

Bo są wersje i takie i takie smile.gif Czasy tzw elastyczności są naprawdę w porządku jak na silnik wolnossący.

Napisano

> Jak z hałaśliwością tego auta ?

Nie ma problemu bardziej przeszkadza czasem głośno grające radio niż silnik, no chyba że pędzi się powyżej 140 :-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.