Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czerwiec daje dni gorące (miejmy nadzieję :-P) - spam wątek

Featured Replies

Napisano

A ja umyłem i ładnie wygląda, wyszły wszystkie ryski frown.gif ale najważniejsze, że świeżość zapanowała

resizeofdscf0015.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Napisano

> A ja umyłem i ładnie wygląda, wyszły wszystkie ryski ale najważniejsze, że świeżość zapanowała

> Uploaded with ImageShack.us

Widac ze sie Croma swieci, ja moja za tydzien umyje, bo poprzedni weeekend dal nam popalic to teraz odpoczywal bede, a Croma bedzie brudna zlosnik.gif

Napisano

> Widac ze sie Croma swieci, ja moja za tydzien umyje, bo poprzedni weeekend dal nam popalic to teraz

> odpoczywal bede, a Croma bedzie brudna

Ja to mam dobry kolor Krowy - taki niby brązowy, gdyby nie pylenie klocków to by tragedii nie było. wink.gif

Pozdrawiam BAS

Napisano

Mam zamontowane klocki ferrodo a pylą diabelsko, powolutku doczyszczam felgi bo poprzedni właściciel zlewał temat i teraz nie można domyć, a dziś po umyciu jeszcze wyszła smoła na tylnym zderzaku, ogólnie z prawej strony usmolone a czyściłem na wiosnę.

A tak w ogóle to zdrowie, kto ma to pije, kto nie ma nie wie co traci, zimne pifko po myciu krowy yay.gif

Napisano

> Ja to mam dobry kolor Krowy - taki niby brązowy, gdyby nie pylenie klocków to by tragedii nie było.

> Pozdrawiam BAS

Tak ty masz bdb kolor.Ja tak w Stilo mialem, taki niebieski wyblakniety i nie bylo nic widac jak byl brudny, wydawal sie jedynie matowy.A Crowa lakier czarny, wszystko widac sick.gifsick.gif

Napisano

> Mam zamontowane klocki ferrodo

Tak jak ja.

> a pylą diabelsko, powolutku doczyszczam felgi bo poprzedni

> właściciel zlewał temat i teraz nie można domyć,

To się myje kwasem(ZTCP solnym)!

Brud schodzi jak po maśle i bez wysiłku. Szkoda rysować felgi.

Pozdrawiam BAS

Napisano

> To się myje kwasem(ZTCP solnym)!

> Brud schodzi jak po maśle i bez wysiłku.

A lakieru na feldze nie niszczy ? hmm.gif

Napisano

> Dokładnie tak jak piszesz .... można mocno pociągnąć i wyjdzie - wyskoczy

Wiec jestem po czyszczeniu zawory vgt wg znanych manuali.

Obudowę filtra powietrza trzeba mocno ale ostrożnie próbując kręcić wyciągnąć.

Czy coś się zmieniło? Hmm, no nie ma takiego "zrywu" tylko płynnie czuć rozwijanie mocy i tyle na razie.

Napisano

> Zatankowałem ostatnio ON Verwa za 5.69!!! Zwykły ON był za 5.59, na Shellu obok

> zwykłe ON 5.74 i ON premium za 6.13 .

Zapraszam do Słupska wczoraj ON 5,47PLN ON VERVA 5,67PLN na orlenie

dobra wiadomość dla dusigroszy

z dniem 30 czerwca orlen wprowadza akcje, że tankowanie w weekendy jest tańsze o 10 groszy na litrze, płatność tylko gotówką

nie wiem tylko czy to z automatu ta cena czy trzeba przy kasie powiedzieć o tym

jutro albo pojutrze będę zalewał kromcię to się dowiem więcej

Napisano

> Ja to mam dobry kolor Krowy - taki niby brązowy, gdyby nie pylenie klocków to by tragedii nie było.

> Pozdrawiam BAS

Dokładnie, to najmniej brudzący się kolor, jaki dotąd miałem. Można bezkarnie nie myć dużo dłużej niż inne kolory i niespecjalnie to widać. Myję ją co około miesiąc lub częściej na nowoczesnej myjni automatycznej z płynnym woskowaniem i automatycznym polerowaniem. Wiosna i jesienią jest woskowana twardym woskiem i delikatnie polerowana, do tego dokładne czyszczenie / pranie środka.

Napisano

też mam brązowy, ale ciemny, niby "mocca"

lakier piękny i tylko w tym kolorze wchodziła kromcia w grę, od biedy negroid, ale co tydzień myjnia samoobsługowa żeby nie wyglądała na styraną, najmniejszy brud widać okrutnie oslabiony.gif

Napisano

> A lakieru na feldze nie niszczy ?

Nie.

EDIT: Nie wolno tym traktować felg chromowanych, ale wszelkie "zwykłe alu" można.

Pozdrawiam BAS

Napisano

> Mi sie jakos nie chce myc, bo musze jechac na myjnie bezdotykowa i gabka wymyc ale jakos nie mam

> checi

No pewnie, przecież myślami i marzeniami jesteś już przy Insigni biglaugh.gif

Napisano

> No pewnie, przecież myślami i marzeniami jesteś już przy Insigni

Poki co nie sprzedaje mucki wink.gif

Napisano

> Pozdrawiam BAS

Ja wczoraj zszedłem po 2 dniach do garażu podziemnego i sie przeraziłem..... cała Cromcia biała frown.gif

Okazało się że tynk skuwali ze ścian kilka stanowisk dalej i no właśnie..... frown.gif kilka mm wapna które idealnie oblepiło cała Cromę....

Napisano

New image zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

macie upały a my w Belgii mamy deszcz, teraz biore lapa podlaczam pod tv i bede ogladal ostatni sezon CSI Miami yay.gif

Napisano

Fox ma tablice SK? wydaje mi się że to jego Crome obtrąbiłem 20min temu na A1 na wysokości Sośnicy

Napisano

> Fox ma tablice SK? wydaje mi się że to jego Crome obtrąbiłem 20min temu na A1 na wysokości Sośnicy

Tak SK ma wink.gif

Napisano

> też mam brązowy, ale ciemny, niby "mocca"

> lakier piękny i tylko w tym kolorze wchodziła kromcia w grę, od biedy negroid, ale co tydzień

Wlasnie czysty, blysczacy robi wrazenie ale wystarczy kilka godzin i kurz juz mocno widac.

Ja myje sam, co tydzien, wytarcie do sucha to podstawa, a jakis wosk w plynie poglebia kolor.

Cala zabawa to dobre 1,5-2 h:(

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.