Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Auto do 35 tys. PLN

Featured Replies

Napisano

Poszukuję autka do 35 PLN - segment C lub D. Możliwość założenia LPG. Bardzo proszę o podpowiedź.

Napisano

vectra C 1.8

Napisano

> Poszukuję autka do 35 PLN - segment C lub D. Możliwość założenia LPG. Bardzo proszę o podpowiedź.

Accord CL9 2.4 benz manual ok.gif

Napisano

> Poszukuję autka do 35 PLN - segment C lub D. Możliwość założenia LPG. Bardzo proszę o podpowiedź.

Najmlodsze w najlepszym stanie jakie znajdziesz. Bralblym cos z C. Lancer, Astra, Cruze, bravo. Lub jesli z D to epica.

Napisano
  • Autor

> Epica

Podpowiecie jak z usterkowością "Epiki" ?

Napisano

dziwne, że jeszcze nikt nie napisał oczywistej oczywistości: Fiat Kroma

żartuję oczywiście. zlosnik.gif Za mało danych, żeby coś wybrać. Przy takich założeniach każdy wybór będzie dobry

Napisano

przy takich założeniach to bierz co ci się podoba.... w każdym modelu znajdziesz silnik co będzie współpracował z lpg

Napisano

> Nie słychać na forum o usterkach

O przepraszam, ja raz pisałem, że zmieniałem piastę hehe.gif

No ale już jak kupowałem była ta piasta uszkodzona (w sensie czujnik ABS), więc nie wiem czy się liczy...

Napisano

Alfa Romeo 159 1.8MPi

Napisano

Za tą cenę można kupić roczną Astrę H z pełnym wyposażeniem ok.gif

Napisano

> O przepraszam, ja raz pisałem, że zmieniałem piastę

Ja uszczelniacz półosi old.gif

Napisano

> bo mało kto tym jeździ

Bo jest brzydka jak noc listopadowa. Nic dziwnego, że mało kto tym jeździ. palacz.gif

Napisano

> Bo jest brzydka jak noc listopadowa. Nic dziwnego, że mało kto tym jeździ.

Ojej, pochwal się czym ty powozisz prywatnie rotfl.gif

Napisano

a gdzie bedziesz jezdzil tym autem?

jak wygladaja Twoje trasy na to autko?

ja bym kupil nowa fabie;) nawet 1.2 HTP ta mocniejsza;) i cieszyl sie 10 letnie bezproblemowa eksploatacja;)

Napisano

> ja bym kupil nowa fabie;) nawet 1.2 HTP ta mocniejsza;) i cieszyl sie 10 letnie bezproblemowa

> eksploatacja;)

No proszę cię. Segment D i nowa Fabia?

Napisano

> No proszę cię. Segment D i nowa Fabia?

dlatego zapytalem o jego trasy...

sam robie rocznie ok. 90 kkm skoda roomster..., bardzo szybko, wygodnie, przyjemnie.

jak slysze, ze ktos kupuje za 35 tys paska w TDIku;) bo potrzebuje duze auto... a dojezdza do pracy 20 km... i raz jedzie na urlop pozniej marudzi, ze zawieszenie drogie w naprawie, ze znowu cos sie zepslulo, ze cos itp;) to wspolczuje;) i nauczonu doswiadczeniem znajomych gdybym mial do wydania 35 kzl na auto i jezdzil nim w wiekszosci sam, czasami z zona i dzieckiem z tylu to naprawde kupilbym taka nowa fabie, a nie uzywke kilkuletnia z nieznana przeszloscia

Napisano

> dlatego zapytalem o jego trasy...

> sam robie rocznie ok. 90 kkm skoda roomster..., bardzo szybko, wygodnie, przyjemnie.

> jak slysze, ze ktos kupuje za 35 tys paska w TDIku;) bo potrzebuje duze auto... a dojezdza do pracy

> 20 km... i raz jedzie na urlop pozniej marudzi, ze zawieszenie drogie w naprawie, ze znowu cos

> sie zepslulo, ze cos itp;) to wspolczuje;) i nauczonu doswiadczeniem znajomych gdybym mial do

> wydania 35 kzl na auto i jezdzil nim w wiekszosci sam, czasami z zona i dzieckiem z tylu to

> naprawde kupilbym taka nowa fabie, a nie uzywke kilkuletnia z nieznana przeszloscia

Z takiego też założenia wyszedłem i kupiłem właśnie Fabię.

I jest cicho, szybko, oszczędnie, wygodnie i przyjemnie zlosnik.gif

Napisano

> jak slysze, ze ktos kupuje za 35 tys paska w TDIku;) bo potrzebuje duze auto... a dojezdza do pracy

> 20 km... i raz jedzie na urlop

Ja prywatnym to może 10kkm zrobię w rok grinser006.gif Jednak kupiłem go bo lubię duże, wygodne i bezpieczne samochody. Może autor tym się kierował?

> pozniej marudzi, ze zawieszenie drogie w naprawie, ze znowu cos

> sie zepslulo, ze cos itp;)

To inny temat wink.gif

Napisano

> Ojej, pochwal się czym ty powozisz prywatnie

Prywatnie Scenic`iem 2008r. I co teraz? palacz.gif

Napisano

A nie bierzesz pod uwage ze o dziwo sa ludzie ktorzy nie kupiliby Fabii? zlosnik.gif

Np ja, nie kupie Fabii - imho jest nijaka, brzydka wrecz, mala, ciasna i do bani. Mam prawo do takiego zdania i juz grinser006.gif

Napisano

> Prywatnie Scenic`iem 2008r. I co teraz?

Rzekłbym, że raczej damską furą jeździsz

Napisano

kompletnie nie zwradam uwagi na stylistyke auta, jego linie itp, ma byc tanie w utrzymaniu, naprawach, praktyczne, w miare wygodne. Jestem typowym ludkiem ktorego interesuje praktycznosc oraz koszty utrzymania,a nie jak dane auto wyglada;)

edit

duzo jezdze i majac do wydania 35 kzl nigdy nie kupilbym uzywki, zdecydowanie kupilbym fabiede;)

niech autor watku wypowie sie w ile osob jezdzi dziennie, jakie trasy pokonuje i do czego ogolnie potrzebne mu to auto.

jezeli szuka duzego auta to chyba na jego miejscu majac do wydania 35 kzl i jednach chcac kupic jakas uzywke skusilbym sie na vectre C, uderzylbym tez w chevrolety... z racji ceny;) i praktycznosci oraz moze poszukal jakiegos scenica w benzynie... ale to loteria z uzywkami...

maja do wydania 25 kzl szukalbym astry G:)

ale ja to dziwny jestem...

pamietam jak kupowalem pierwsze auto, mialem do wydania 20 kzl w 2001 roku to szukalem uzywanego CC900, SC 900, punto 1.2 wink.gif, w koncu kupilem nowe seicento 900 Fun chyba za 25800... , kumple na dzielnicy sie dziwili czemu nie golf 3, jakies bmw.... nastukalem prawie 300 kkm tym sejem i sprzedalem, a oni kupowali VWeje ALDI i grzebali w nich co jakis czas;), nastepnie lyknalem prawie nowa astre G od sasiada... roczna, weszla astra 3 i mu sie zamarzyla wiec migusiem odkupilem... koledzy zaskoczeni, ze nie kupilem paska B5, golfa 4 badz jakiejs calibry... nie stac mnie na utrzymanie takich aut, auta wg. mnie maja byc tanie w utrzymaniu i praktyczne...

teraz powoli rozgladam sie za czyms dla zony, rozbija sie seicento 900, ale ze urodzi nam sie dziecko za chwile to mysle o czyms do ok. 20 zkl i rozwazam astre G kombi, scencia drugiej generacji w benzynie, merive, megane kombi drugiej generacji oraz xsare picasso..., ale ja dziwny jestem;)

20.GIF

Napisano

Ale dlaczego dziny, sarkazm niepotrzebny.

Ja kupilem nowe i30, ktore zapewne niepodoba sie znacznej ilosci ludzi.

A kupilem nowe, bo jak jade na wakacje 2 kkm, to nie chce ich psuc awarią, a jesli juz to tą awarię mam mieć w nosie.

ALE, nadal twierdze, ze nie kupilbym Fabii. De gustibus non distubandum est. Imho jest okrutna w swoim wyrazie. Clio, Fiesta, Corsa, ale nie Fabia.

Natomiast autor wątku chce miec auto segmentu znacznie wyzszego - ma do tego pelne prawo ok.gif

Napisano

> Ale dlaczego dziny, sarkazm niepotrzebny.

> Ja kupilem nowe i30, ktore zapewne niepodoba sie znacznej ilosci ludzi.

> A kupilem nowe, bo jak jade na wakacje 2 kkm, to nie chce ich psuc awarią, a jesli juz to tą awarię

> mam mieć w nosie.

> ALE, nadal twierdze, ze nie kupilbym Fabii. De gustibus non distubandum est. Imho jest okrutna w

> swoim wyrazie. Clio, Fiesta, Corsa, ale nie Fabia.

> Natomiast autor wątku chce miec auto segmentu znacznie wyzszego - ma do tego pelne prawo

z tych, ktore wymieniles, fabia jest najwieksza...

a autor ok;) nikt mu nie broni;)

w tej kasie poszedlbym chyba w vectre C lub blizniaka tj. CROME

Napisano

> Rzekłbym, że raczej damską furą jeździsz

Stwierdził to entuzjasta stylistyki Chevroletów i użytkownik Fabii hehe.gif

Wątpię, żeby autor, który szuka auta segmentu D za 35k spojrzał w stronę taki nieforemnego szkaradła jak Epica.

Może warto rozejrzeć się za Laguną III? Opinie ma dobre, jest wygodna, dobrze poskładana i wyposażona i do tego niezbyt droga ok.gif

Napisano
  • Autor

> a gdzie bedziesz jezdzil tym autem?

> jak wygladaja Twoje trasy na to autko?

> ja bym kupil nowa fabie;) nawet 1.2 HTP ta mocniejsza;) i cieszyl sie 10 letnie bezproblemowa

> eksploatacja;)

Będę jeżdził ok 20 tys rocznie. Pół na pół trasa-miasto. Rodzina 4 - osoby.

Napisano

> Stwierdził to entuzjasta stylistyki Chevroletów i użytkownik Fabii

> Wątpię, żeby autor, który szuka auta segmentu D za 35k spojrzał w stronę taki nieforemnego

> szkaradła jak Epica.

Ojej, ale mi powiedziałeś. Wiesz, niektórzy wolą pedalskie samochody a niektórzy cenią co innego.

Będziesz na siłę uświadamiać wszystkich co ma im się podobać? Autor nie pytał o wskazanie najładniejszego chyba?

Napisano

> Prywatnie Scenic`iem 2008r. I co teraz?

Ale Scenic wcale ladny nie jest grinser006.gif

Napisano

> Ale Scenic wcale ladny nie jest

Ciii shhh.gif, bo ci o I30 napisze grinser006.gif

Napisano

> Ciii , bo ci o I30 napisze

Ale i30 tez nie jest super ladne zlosnik.gif

Napisano

> Będę jeżdził ok 20 tys rocznie. Pół na pół trasa-miasto. Rodzina 4 - osoby.

Mam bardzo podobnie (może nieco więcej miasta) - kupiłem właśnie Priusa i polecam waytogo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.