Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

7os. do 20kPLN

Featured Replies

Napisano

Jak najmlodszy

bezawaryjny

marka bez znaczenia

na razie faworytem jest logan

Napisano
  • Autor

> Fiat Doblo

byla wersja 7os? shocked.gif

ja tak to dopisuje do listy

Napisano
  • Autor

> Zafira

jest na 4 miejscu smile.gif

1 dacia logan

2 honda stream

3 pug 307 SW

4 opel zafira

5 renault scenic

Napisano

> byla wersja 7os?

> ja tak to dopisuje do listy

była była, sam taką jechałem biglaugh.gif

Napisano

kia carens

Napisano

espace jest mega comfortowe ale z bezawaryjnoscia gorzej ale jesli bierzesz pod uwage scenica wez moze i espace pod uwage, polecam mialem, megakomfort ok.gif

Napisano
  • Autor

> espace jest mega comfortowe ale z bezawaryjnoscia gorzej ale jesli bierzesz pod uwage scenica wez

> moze i espace pod uwage, polecam mialem, megakomfort

auto jest dla rodziny (2 + 4 ) ignorantow motoryzacyjnych nie zwazajacych uwagi na wyglad, osiagi i opinie. najwazniejsze to auto ma byc zawsze sprawne i tanie w eksploatacji

Napisano

przy takiej rodzince bral bym pod uwage wlasnie cos wiekszego, bo scenic bedzie za maly prz 6 osobach nie bedziesz mial bagarznika, zastanawial bym sie nawet czy nie szukac wersji grand, pomysl na tym

Napisano

Wszystko co podałeś to kurduple z dwoma miejscami dodatkowymi w bagażniku dla 10latków max. Jeśli to ma nie być "raz na jakiś czas" tylko do wykorzystania na co dzień, to IMHO musisz szukać czegoś z gatunku: Galaxy, s-max, Espace, 807, C8, Phedra, Alhambra, Sharan, Voyager.

Do 20tys. najmłodsze z tego będą chyba francuzy: Espace, 807, C8 no i analogiczna Phedra. Tańsze są też Galaxy, ale ZTCW dosyć lubi je rdza. Sam nieco hobbystycznie obserwuję ten segment od dłuższego czasu i celuję w Grand Espace, bo poza 7 miejscami, ma też kawałek bagażnika.

Napisano
  • Autor

> Wszystko co podałeś to kurduple z dwoma miejscami dodatkowymi w bagażniku dla 10latków max.

dzieciaki sa w wieku 2x2 4 i 6lat

Napisano

> Wszystko co podałeś to kurduple z dwoma miejscami dodatkowymi w bagażniku dla 10latków max.

Założę się, że nie siedziałeś w loganie mcv. 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

> Oczywiste, że przy tych założeniach logan.

tak patrze to doblo ma cekawsze silniki

Napisano

> tak patrze to doblo ma cekawsze silniki

Na cenę/rocznik też spojrzałeś? cfaniaczek.gif

Zresztą, znajdź 7os doblo. grinser006.gif

Napisano

> Jak najmlodszy

> bezawaryjny

> marka bez znaczenia

> na razie faworytem jest logan

Mam wrażenie że nic Logana nie przebije wink.gif

Mam brata ciotecznego z piątką dzieciarni i on właśnie to auto brał pod uwagę ostatnio wink.gif

U niego w grę wchodził też Renault Traffic w wersji osobowej zlosnik.gif

Bardziej jednak skłaniał się ku Loganowi, bo oni nie mają samochodu w ogóle i nigdy nie mieli. Stąd decyzja że auto i tak będzie używane okazjonalnie z kompletem pasażerów wink.gif

Napisano

Polecam Streama.

W rodzinie mamy też Logana, ale w porównaniu z Hondą to wyrób samochodopodobny.

Stream jest wyprodukowany w Japonii = totalnie niezawodny i w standardzie bogato wyposażony.

Ma zaskakująco dużo przestrzeni w 3 rzędzie siedzeń, całkiem płaską podłągę, umożliwiającą przechodzenie między rzędami siedzeń

oraz jest bardzo ekonomiczny jak na auto tych rozmiarów (ze 130 konnym silnikiem 1.7 VTEC pali maksymalnie 8 litrów).

Napisano

> dzieciaki sa w wieku 2x2 4 i 6lat

to się zmieszczą też do multipli ... chociaż może nieszczególnie ją polecam (pomimo tego że jestem użytkownikiem na co dzień) to warto też na nią zerknąć - za 20kPLN powinno się znaleźć całkiem świeżą sztukę.

Napisano

> byla wersja 7os?

> ja tak to dopisuje do listy

Doblo Family.

Napisano

> auto jest dla rodziny (2 + 4 ) ignorantow motoryzacyjnych nie zwazajacych uwagi na wyglad, osiagi i

> opinie. najwazniejsze to auto ma byc zawsze sprawne i tanie w eksploatacji

Multipla.

Napisano

> Jak najmlodszy

> bezawaryjny

> marka bez znaczenia

Pacifica.

6 os. i luksus. ostatnio się nad nim zastanawiam bo też będę miał takie rozterki...

Napisano
  • Autor

> to się zmieszczą też do multipli ... chociaż może nieszczególnie ją polecam (pomimo tego że jestem

> użytkownikiem na co dzień) to warto też na nią zerknąć - za 20kPLN powinno się znaleźć całkiem

> świeżą sztukę.

Problem kest taki ze 4latek musialby siedzieec w 1. rzedzie

Napisano
  • Autor

> Polecam Streama.

> W rodzinie mamy też Logana, ale w porównaniu z Hondą to wyrób samochodopodobny.

> Stream jest wyprodukowany w Japonii = totalnie niezawodny i w standardzie bogato wyposażony.

> Ma zaskakująco dużo przestrzeni w 3 rzędzie siedzeń, całkiem płaską podłągę, umożliwiającą

> przechodzenie między rzędami siedzeń

> oraz jest bardzo ekonomiczny jak na auto tych rozmiarów (ze 130 konnym wsilnikiem 1.7 VTEC pali

> maksymalnie 8 litrów).

Wiem tylko znalesc nie bity i nie zajechany

Napisano

> Pacifica.

> 6 os. i luksus. ostatnio się nad nim zastanawiam bo też będę miał takie rozterki...

W tym budżecie? To jakiś mega ulep tylko

Napisano

> Jak najmlodszy

> bezawaryjny

> marka bez znaczenia

Fiat ulysse.

Użytkuje takiego samochód bezobsługowy, wygodny, i do tego w miarę zwinny nie ma problemu na mieście z parkowaniem. Co do ekonomiczności hmm jeżdżę 2 litry turbo benzyna .....

Napisano

Zdaję sobie sprawę z tego, że będę nieco monotematyczny. Ale jednak..... zastanawiałeś się może nad Mazdą MPV? Autko jest niezawodne, ma 7 pełnowymiarowych siedzeń i jest całkiem oszczędne.

Jakbyś chciał wiedziec więcej, to daj znać.

Pozdrawiam

Bartek

Napisano

> Problem kest taki ze 4latek musialby siedzieec w 1. rzedzie

ile radości smile.gif ... środkowy fotel w pierwszym rzędzie cofnięty jest trochę do tyłu i nie przeszkadza kierowcy

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.