Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Opony bieżikowane- inaczej niż zwykle

Featured Replies

Napisano

Pytanie o nalewki. Czy przed "przetworzeniem" zużytej opony są one dobierane parami ? Czy są robione jak leci ?

Pozdrawiam

Napisano

> Pytanie o nalewki. Czy przed "przetworzeniem" zużytej opony są one dobierane parami ? Czy są

> robione jak leci ?

> Pozdrawiam

a są sprzedawane parami ?

IMO raczej nie wykonalne

Napisano

> Pytanie o nalewki. Czy przed "przetworzeniem" zużytej opony są one dobierane parami ? Czy są

> robione jak leci ?

> Pozdrawiam

W jakim celu mają być dobierane parami?

Napisano
  • Autor

> W jakim celu mają być dobierane parami?

Podobno są dobierane parami żeby po nalaniu można było mieć dwie takie same opony zlosnik.gif

P.S. To nie moje zdanie żeby nie było

Napisano

> Podobno są dobierane parami żeby po nalaniu można było mieć dwie takie same opony

> P.S. To nie moje zdanie żeby nie było

hehe.gifok.gifPogratuluj komus pomysłu claps.gif

Napisano

> Podobno są dobierane parami żeby po nalaniu można było mieć dwie takie same opony

> P.S. To nie moje zdanie żeby nie było

mnie wybuliło jedną i wymieniłem na nową 1szt ... co się stało w drugą szt z pary hmm.gifgrinser006.gif

Napisano
  • Autor

> mnie wybuliło jedną i wymieniłem na nową 1szt ... co się stało w drugą szt z pary

Podobno mają taki zbyt że mogą sprzedawać parami. zlosnik.gif Jak się o tym dowiedziałem to też było pierwsze o co spytałem ok.gif

Napisano

> a są sprzedawane parami ?

> IMO raczej nie wykonalne

w przypadku sportowej idzie to wykonać ale nie zwykłej.

Mając zużytego slika można się dogadac na nalanie bieznika na swoje opony, ciekawe czy da się to załatwić ze zwykłymi

Napisano

> w przypadku sportowej idzie to wykonać ale nie zwykłej.

> Mając zużytego slika można się dogadac na nalanie bieznika na swoje opony, ciekawe czy da się to

> załatwić ze zwykłymi

Jakbyś się uparł to pewnie sie da(zamawialismy kiedyś tak deszczówki w markgumie) ale tak normalnie to niewykonalne.

Napisano

> robione jak leci ?

> Pozdrawiam

Żarty na bok grinser006.gif

Napisano

> robione jak leci ?

> Pozdrawiam

dobierane jak leci ok.gif

Mam jedną sztukę dokupioną sezon później, nalaną prawdopodobnie na zupełnie innym karkasie. Nie da się tego wyczuć w żaden sposób która jest inna. ok.gif

Napisano

Kiedyś jak pracowałem w dużej wulkanizacji, to handlowaliśmy nalewkami Profila,

jak była dostawa to karkas był rożny, ale Michelina zawsze dało sie rozpoznać ( charakterystyczny od środka) i jak miał więcej na aucie to nieraz przebieraliśmy w komplety, i jak przyjechał ktoś znajomy to dostawał na jednym karkasie przynajmniej z wyglądu

Napisano

Ja jak kupowalem profila prosilem w mailu o taki sam karkas. Przyszly 2 takie same

Napisano
  • Autor

Dziękuję wszystkim za odpowidiedzi ok.gifpiwo.gif

W międzyczasie wysłałem zapytanie do producentów tych opon, i jednoznacznie odpowiedź brzmiała że nic się nie dobiera tylko idą jak leci ok.gif