Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[MzAK] T-55A Talib

Featured Replies

Napisano

A sie pochwale... a co zlosnik.gif

ze 3 lata temu sklejony... T-55A w skali 1:35. Początkowo był w barwach LWP... ale ze sie spierniczył na podłogę... i kilka części sie połamało... to powstała koncepcja na przerobienie go na T-55 przechwyconego przez Talibów... zlosnik.gif

Z dodatków to metalowa lufa, beczka, lina i kilka innych mniejszych elementów...

161220111507.jpg

161220111517.jpg

161220111518.jpg

161220111522.jpg

161220111523.jpg

161220111527.jpg

161220111526.jpg

161220111524.jpg

Napisano

> A sie pochwale... a co

> ze 3 lata temu sklejony... T-55A w skali 1:35. Początkowo był w barwach LWP... ale ze sie

> spierniczył na podłogę... i kilka części sie połamało... to powstała koncepcja na przerobienie

> go na T-55 przechwyconego przez Talibów...

> Z dodatków to metalowa lufa, beczka, lina i kilka innych mniejszych elementów...

fajne malowanie ok.gif masz jeszcze coś ? food.gif

Napisano

Bardzo fajnie zrobiony. Podoba mi sie ok.gif

Napisano

bardzo ładna waloryzacja ok.gif

Napisano

> A sie pochwale... a co

Trochę za "tłusty", ale może to zdjęcia tak tylko oddają. Jest moc! Z czego robisz tło i czym świecisz do zdjęć?

Napisano
  • Autor

> Trochę za "tłusty", ale może to zdjęcia tak tylko oddają. Jest moc! Z czego robisz tło i czym

> świecisz do zdjęć?

Tło to biały karton A1... zlosnik.gif położony na krześle... zlosnik.gif a swiatło to halogeny na suficie zlosnik.gif

Napisano

> A sie pochwale... a co

> ze 3 lata temu sklejony... T-55A w skali 1:35. Początkowo był w barwach LWP... ale ze sie

> spierniczył na podłogę... i kilka części sie połamało... to powstała koncepcja na przerobienie

> Z dodatków to metalowa lufa, beczka, lina i kilka innych mniejszych elementów...

Nie będę się powtarzał zlosnik.gif powiedz, czy byliby chętni na kupno gotowych wyczesanych modeli? Czy nie bo cały fun to własna robota.

Nie zamierzam się w to bawić, czysta ciekawjść. skoro ludzie kupują repliki broni z których nie da się strzelać za ciężkie pieniądze...

Napisano

> Nie będę się powtarzał powiedz, czy byliby chętni na kupno gotowych wyczesanych modeli? Czy nie bo

> cały fun to własna robota.

> Nie zamierzam się w to bawić, czysta ciekawjść. skoro ludzie kupują repliki broni z których nie da

> się strzelać za ciężkie pieniądze...

Nie wiem czy na takie... ale na konwersje tzn. przeróbki gotowych to i owszem.

Napisano
  • Autor

> Nie będę się powtarzał powiedz, czy byliby chętni na kupno gotowych wyczesanych modeli? Czy nie bo

> cały fun to własna robota.

> Nie zamierzam się w to bawić, czysta ciekawjść. skoro ludzie kupują repliki broni z których nie da

> się strzelać za ciężkie pieniądze...

Są... i to nie za małe pieniądzne... ale tu trzeba miec high lvl w modelarstwie...

.

poszukaj sobie w guglu goscia... Kamil Felix Sztarbała... yikes.gif

Napisano

Super! Zawsze uważałem, że modele pojazdów lepiej prezentują się niż modele samolotów.

dranio

Napisano

> A sie pochwale... a co

Z innej "beczki" palacz.gif Zawsze się zastanawiałem, rosyjskie czołgi wożą w beczkach zapasowe paliwo. Co się stanie jeśli taka beka zostanie podpalona? Czołg do piachu idzie?

Napisano

> Super! Zawsze uważałem, że modele pojazdów lepiej prezentują się niż modele samolotów.

> dranio

Znalazłem model w Internecie, bo szukałem fotek JagdPanthera... I normalnie szczena do tej pory wala się po podłodze:

jagdpanthergcw_10.jpg

Tu taj całość: klik

Napisano

> Z innej "beczki" Zawsze się zastanawiałem, rosyjskie czołgi wożą w beczkach zapasowe paliwo. Co

> się stanie jeśli taka beka zostanie podpalona? Czołg do piachu idzie?

Beczka jest na zewnątrz, poza tym jeśli jest pełna nic spektakularnego się nie dzieje.

Napisano
  • Autor

> Znalazłem model w Internecie, bo szukałem fotek JagdPanthera... I normalnie szczena do tej pory

> wala się po podłodze:

> Tu taj całość: klik

Tego widziałeś? ok.gif

16924544463164225176550.jpg

Tutaj... strona przez którą można popaść w kompleksy... beksa.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Z innej "beczki" Zawsze się zastanawiałem, rosyjskie czołgi wożą w beczkach zapasowe paliwo. Co

> się stanie jeśli taka beka zostanie podpalona? Czołg do piachu idzie?

jesli zdążą szybko ugasic to sa wstanie jechac dalej... ale przewaznie to czolg sie fajczył cały...

ct_027.jpg

soviet-invasion-prague.jpg

czechoslovakia-1968.jpg

Napisano

> Są... i to nie za małe pieniądzne... ale tu trzeba miec high lvl w modelarstwie...

> .

> poszukaj sobie w guglu goscia... Kamil Felix Sztarbała...

Znalazłem, cennika nie było.

Napisano
  • Autor

> Znalazłem, cennika nie było.

ebay kara.gif

Napisano
  • Autor
ja widze foke we mgle... hmm.gifzlosnik.gif
Napisano

> ja widze foke we mgle...

Się koledze link w gałęzie zaplątał zlosnik.gif