Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przeciwnicy R6 na pierwsze moto! Pani do was...!

Featured Replies

Napisano

Kolor do bani, a i udka jakieś takie duże zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

Nie gadaj, szarpałbyś jak manetkę!

Napisano

tak. po ciuchach tej pani - prawdziwy autorytet w kwestii motocyklizmu smile.gif

do tego jaka wygadana smile.gif

btw. wstaw wreszcie coś ładnego... zrobmy z tego wariację na temat PMiHM w wydaniu 2oo, a nie ciągle plastik i plastik, do tego jednej marki:)

Napisano

> Ile jeszcze założysz bezsensownych wątków na motocyklowym?

Przenieś na HP i po krzyku. Przyznam się, że ignoruje posty RSSSSSSSSS, bo te ciągłe buńczuczono-samochwalcze posty wyprowadzają mnie z równowagi.

Napisano

> Przenieś na HP i po krzyku. Przyznam się, że ignoruje posty RSSSSSSSSS, bo te ciągłe

> buńczuczono-samochwalcze posty wyprowadzają mnie z równowagi.

niestety masz racje, z drugiej strony jakby nie on to kacik by był smutny i tylko rzeczowy smile.gif

Ps.RSSS --> gdzieś jest napisane ze to jej (o ile to jej a nie kolegi) pierwsze moto?

Napisano

> niestety masz racje, z drugiej strony jakby nie on to kacik by był smutny i tylko rzeczowy

> Ps.RSSS --> gdzieś jest napisane ze to jej (o ile to jej a nie kolegi) pierwsze moto?

A poza tym moto stoi na stopce, panna pewnie nawet nie wie ze ją na r6 posadzili zlosnik.gif

Napisano

> A poza tym moto stoi na stopce, panna pewnie nawet nie wie ze ją na r6 posadzili

Bo to było tak:

- Niunia, chodź no, na fajnego motora cię posadzim, fotkę zrobim, na fejsbuka będziesz miała

- ŁAAAAAŁ!!!

- bo masz, siedź. Podoba się? Podoba?? Bo nic nie słychać cię jak w kasku jesteś! Pokaż no palcem czy jest ok.gif czy no.gif

a że pewnie dziewczę "okeja" umie tylko tak, to wyszło jak widać zlosnik.gif

Napisano

> Moze powinien odpoczac

Będzie brutalnie. Jestem za ok.gif

Napisano

Kolega miał podobną sytuację zlosnik.gif

Tylko, że później jeszcze było "eeej ale na foci widać stopkę - jak to będzie wyglądało - ja chcę beez".

Chwilę później był trzask... grinser006.gif

Napisano

od czego masz moda? w zyciu nie bylo tu tyle spamu

Napisano

Ale o co chodzi? Wszędzie znajdzie się jakiś wioskowy głupek, który jest monotematyczny do znudzenia. Szkoda, że kolega rsssss6 koniecznie chce pełnić tę funkcję, bo zanim wsiadł na 2oo jego posty nie były tak infantylne

Napisano
  • Autor

Wątek żart, niektórzy z jednym takim na G powinni chyba trochę poluzować rajtuzy i zorientować się, że już dawno zmieniłem zdanie na temat ścigaczy na pierwsze moto, a chodziło teraz tylko o fajną dziewczynę.

Co do tego, że wrzucam tylko zdjęcia R1R6, to dlatego, że mam subskrypcję R1R6.pl i tylko takie zdjęcia dostaję, a przecież nie siedzę na google i ich nie wyszukuję!

Jeśli większość uzna (a nie tylko jeden user, o którym już wspominałem, a który traktuje internet zbyt poważnie... facepalm%5B1%5D.gif), że luźne wątki nie mają tu miejsca to oczywiście się dostosuję!

Pozdr.

Napisano

> Nie gadaj, szarpałbyś jak manetkę!

Może od "tyłu", bo bez foty w bikini nie mogę poddać jej dalszej ocenie zlosnik.gif

Napisano

Wyjątek nie potwierdza reguły...

christine_yamaha_r1_gleba_dziewczyna.jpg

Napisano

> Wyjątek nie potwierdza reguły...

Ładna "niunia".

Napisano

> Wątek żart, niektórzy z jednym takim na G powinni chyba trochę poluzować rajtuzy i zorientować się,

> że już dawno zmieniłem zdanie na temat ścigaczy na pierwsze moto, a chodziło teraz tylko o

> fajną dziewczynę.

> Co do tego, że wrzucam tylko zdjęcia R1R6, to dlatego, że mam subskrypcję R1R6.pl i tylko takie

> zdjęcia dostaję, a przecież nie siedzę na google i ich nie wyszukuję!

> Jeśli większość uzna (a nie tylko jeden user, o którym już wspominałem, a który traktuje internet

> zbyt poważnie... ), że luźne wątki nie mają tu miejsca to oczywiście się dostosuję!

Nie masz Swojego rozumu, że aż "większość" musi coś uznawac? cfaniaczek.gif

Ja rozumiem, że neofici są najbardziej gorliwi, ale robisz z Siebie na moto takiego Olleo ze ZTS - niektórym już nosem wychodza Jego wątki.

Zastanów się przed wrzuceniem kolejnej laski na szlifierce - trochę umiaru. ok.gif

Napisano

To ja pozwole sobie (ostatni raz) wrzucić dziewczyne z litrem...

woda440.jpeg

grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Ale o co chodzi? Wszędzie znajdzie się jakiś wioskowy głupek, który jest monotematyczny do

> znudzenia. Szkoda, że kolega rsssss6 koniecznie chce pełnić tę funkcję, bo zanim wsiadł na 2oo

> jego posty nie były tak infantylne

Myślę, że z jednym słowem w swojej wypowiedzi trochę się zapędziłeś. Luźne podejście do tematu 2oo należałoby raczej nazwać błaznowaniem!

U mnie motocykle wywołują tylko pozytywne odczucia i dziwi mnie jak wrzucenie zdjęcia z lekko zaczepnym/żartobliwym tematem potrafi wyprowadzić i wkurzyć ludzi.

Napiszę jeszcze raz, jeżeli konwencja tego forum jest śmiertelnie poważna to się dostosuję.

Czy ktoś kto o tym decyduje mógłby to jasno określić?

Pozdro i wierzcie mi, że nie chciałem wam podnosić ciśnienia, tym bardziej, że niektórzy z was już pewnie zauważyli, że w kwestii pierwszego moto, już jakiś czas temu przeszedłem na waszą stronę i w takim tonie wypowiadam się w innych miejscach! 20.GIF

Napisano

> To ja pozwole sobie (ostatni raz) wrzucić dziewczyne z litrem...

to jest 500tka tylko. na 500tkach to dzieci jeżdzą smile.gif

Napisano

A ona jakaś "ciężka jest"?

Nie potrafi pić wody z butelki? icon_eek.gif

Napisano

> to jest 500tka tylko. na 500tkach to dzieci jeżdzą

Kolega pomylił zdjęcia zlosnik.gif

uid_ddd2cb7a06c0ede682a6516d713c652f1319195864471_width_700_play_0_pos_3_gs_0.jpg

Napisano

> A ona jakaś "ciężka jest"?

> Nie potrafi pić wody z butelki?

Gołym okiem widać, że nie potrafi okiełznać litra 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

A to mi wygląda na 0,7 cfaniaczek.gif

Napisano

Stroj idealny na slizg.

Po tym juz udko nie byloby takie mile dla oka

No ale posiedziec mozna dla fotki

Napisano

ja tu widze co najwyzej 600cc wink.gif

Napisano

Na pierwsze moto jak sama nazwa wskazuje kupuje sie R jedynkę... R6 to na szóste moto dopiero..

Napisano

Żałosne crazy.gif

Pomyśl ze ten kącik czytają też kobiety motocyklistki, poziom Twoich postów zaniża znacznie dotychczasowy poziom wypowiedzi na "motocyklowym"

Może złóż wniosek o motoHydePark tam będziesz mógł wstawiać posty o podobnym poziomie ok.gif