Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cholery dostaje

Featured Replies

Napisano

Z tankowaniem gazu sciana.gif

Znaczy sie z obsluga na stacjach sciana.gif

Dzisiaj na dwoch stacjach po 5 min czekania odjechalem. Nie chcialo mi sie isc i awantury im robic, stalem i dzwonilem dzwonkiem hehe.gif. W koncu na BP obsluga szybko przyhasala

Napisano

> Z tankowaniem gazu

> Znaczy sie z obsluga na stacjach

> Dzisiaj na dwoch stacjach po 5 min czekania odjechalem. Nie chcialo

> mi sie isc i awantury im robic, stalem i dzwonilem dzwonkiem . W

> koncu na BP obsluga szybko przyhasala

złe masz podejście- jak do mnie przez dłuższy czas nikt nie przychodzi zabieram się sam do zakłądania węża- wtedy biegną do mnie i przyjacielsko machają smile.gif

Napisano

Quote:

> Z tankowaniem gazu

złe masz podejście- jak do mnie przez dłuższy czas nikt nie przychodzi zabieram się sam do zakłądania węża- wtedy biegną do mnie i przyjacielsko machają
smile.gif

w moim przypadku też to bardzo dobrze działa grinser006.gif

Napisano

mnie co innego denerwuje na stacjach. To nie reguła ale się bardzo często dzieje że obsługa tankujaca gaz to zwyczajni BUCE!!!!! Albo przyjdzie i nie zapyta się nawet za ile wlać, albo z miną posępną czeka i patrzy się jak wół na malowane wrota żeby samemu mu powiedzieć i wybłagać zatankowanie gazu, albo ukradnie ci kurek gazu z czym ostatnio się spotkałem. Takiego to odrazu rozpoznaje że mu nie zależy na robocie i że ma pretensje do całego świata że zabrakło miejsc kierowniczych na stacji. Za to panie są bardzo miłe za kasami i jak tankują gaz co czasem się trafi. Ale mimo to jest dużo stacji gdzie naprawdę obsługa jest wery OK, aż miło wydawać na paliwko

Napisano

No ja niestety też muszę się przyłączyć do kolegi. Najgorzej jest właśnie na firmowych stacjach. Ostatnio pierwszy i ostatni raz tankowałem na Statoil. Tragedia, pare razy dzwoniłem, i jeszcze pretensje że jestem niecierpliwy.

Napisano

> mnie co innego denerwuje na stacjach. To nie reguła ale się bardzo

Też mi tak sie zdarza na nieznanych stacjach ale tam gdzie moge takuje w stałych miejscach i jest OK.

Delco

Napisano

Mnie też wkurza ten przepis, ze nie można samemu tankować. Już wiele razy jak się śpieszyłem to odjeżdżałem ze stacji i jechałem do następnej jezeli trzeba było czekać.

Napisano

> No ja niestety też muszę się przyłączyć do kolegi. Najgorzej jest

> właśnie na firmowych stacjach. Ostatnio pierwszy i ostatni raz

> tankowałem na Statoil. Tragedia, pare razy dzwoniłem, i jeszcze

> pretensje że jestem niecierpliwy.

ja tankuje tylko na firmowych i jakos mam fuksa bo zawsze mi sie trafia mila obsluga - zawsze mozna pogadac z pracownikiem czy tez pracownica tankujaca i wszystko odbywa sie w przyjemnej atmosferze przynajmniej na wszystkich BP gdzie tankowalem ....

2 razy tankowalem na no-name`ach (z przymusu)- tam to dopiero buractwo jest ..... jakis zdzichu zalozy "interes" i wielki boss .... frown.gif

Napisano

to z tym kurkiem to mnie rozwaliło bo ja wczoraj jak tankowałem to niedośćze pan mi powiedział żebym uwazał na korek to jeszcze dostałem gratis od jakiegos autka od którego odpadł tylko jest w innym kolorze ale to nic pomalowac nie zaszkodzi na inny kolerek

Napisano

Ciekawe dlaczego" BUCE".A może nieśmiały pracownik nie chce Jaśnie Panu przerywać chwil zadumy.Ja jak przyjeżdżam na stację robię zupełnie odwrotnie pierwszy mówię dzień dobry i to po co przyjechałem.Spróbuj tak robić a okaże się,że "BUC" to całkiem miły człowiek.

Napisano

Jaśnie Pan jest zawsze szybciej przed obsługą i nawet odkręca korek gazu co by było szybciej i mniej pracy. Dlatego napisałem że czasem się taki trafi co jest niemiły a nie że wszyscy tacy są. I chcę jeszcze podziękować za lekcę wychowania

Napisano

na shellu w gdansku nie tankują po 22 jest taka kartka wywieszona, tyle ze jak przyjechałem o 21 to tez mi nie chciał nikt zatankować frown.gif totalna porażka. i za to mały opier..l odemnie dostali tyle ze to nic nie zmieniło

Napisano

> I chcę jeszcze podziękować za lekcę wychowania

Na naukę nigdy za póżno.

Napisano

> Mnie też wkurza ten przepis, ze nie można samemu tankować.

Jest to podytkowane wzgledami bezpieczenstwa. Reszta rozprezajacego sie gazu moze Cie ciezko zmrozic a nietety stosowany w Polsce wloski system jest tak skonstruowany, ze ta reszta wylatuje Ci prosto na dlonie. Dlatego wymagane jest odpowiednie szkolenie i wyposazenie do obslugi dystrybutora gazowego.

Napisano

> Z tankowaniem gazu

tak to juz jest ja jak nikt nie podchodzi to wciskam dzwonek i trzymam az ktos przyleci a u mnie na orlenie to juz jak widza ze podjezdzam to sami wychodza zebym jnie dzwonil

ale zawsze mozesz zglosic do kierownika ze nikt nie wychodzi i nastepnym razem beda biec do cieie

Napisano

> Z tankowaniem gazu

Dletego tankuje głównie na stacjach LPG, tam jak pracownik nie zaśpi to jest szybko przy dystrybutorze.

Na stacji przy markecie jest znowu taki ruch że tankujący stoi cały czas przy dystrybutorze, więc nie trzeba dzwonić.

To że parcownicy stacji benzynowych nie lecą w podskokach, w sumie im się nie dziwie, z ciepłego stołeczka muszą wyleź na zewnątrz brrr, normalnie skasowali by należność i finito.

Pozdr

Napisano

> Ciekawe dlaczego" BUCE".A może nieśmiały pracownik nie chce Jaśnie

> Panu przerywać chwil zadumy.Ja jak przyjeżdżam na stację robię

> zupełnie odwrotnie pierwszy mówię dzień dobry i to po co

> przyjechałem.Spróbuj tak robić a okaże się,że "BUC" to całkiem

> miły człowiek.

moze to co napisze to brutalne ale facet ma taka prace (kontakt z klientem ) i moim zdaniem powinien byc mily i uprzejmy. po prostu do tej pracy sa potrzebne okreslone preferencje (jak do kazdej zreszta) i jak mu sie nie chce usmiechac do klientow to lepiej jak by szukal innej pracy

innymi slowy- ja oczekuje profesjonalizmu-i nie obchodzi mnie ze facet ma zly dzien-ja chce zatankowac gaz-szybko i bez "foch"

nie oczekuje ze ktos bedzie mnie po butach calowal-wystarczy"dzien dobry, -ile tankujemy"

Napisano

Jedź na Białoruś. Nie dość że poczekasz, to jeszcze sam będziesz odkręcał/zakręcał korek na wlewie, a jak tankujący ma zły humor (lub jest służbista) to każe Ci maskę i bagaźnik otworzyć. Takie oficjalne przepisy o tankowaniu mają. screwy.gif

Napisano

> Jest to podytkowane wzgledami bezpieczenstwa. Reszta rozprezajacego

> sie gazu moze Cie ciezko zmrozic a nietety stosowany w Polsce

> wloski system jest tak skonstruowany, ze ta reszta wylatuje Ci

> prosto na dlonie. Dlatego wymagane jest odpowiednie szkolenie i

> wyposazenie do obslugi dystrybutora gazowego.

Nie wydaje mi się. Latem, jak było gorąco, też nie chcieli mi nalać gazu po 22.00.

Napisano

> Nie wydaje mi się. Latem, jak było gorąco, też nie chcieli mi nalać

> gazu po 22.00.

Bo gazowi nie robi różnicy czy jest lato czy zima zlosnik.gif Przy zmianie stanu skupienia może Ci przymrozić łapki nawet przy +30 smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.