Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jeszcze mniejszy test- Alfa Romeo 4C

Featured Replies

Napisano

Auto piękne i bez sensu. Jeśli kogoś stać na zrobienie z niego ozdoby garażu to czemu nie? Bo do jeżdżenia najlepiej używać czegoś innego. Najlepiej będzie mu w takim garażu.

desain-garasi-beton-terbaru-2014.jpg

ok.gif

Napisano

> Bez przesady...

Jeśli spojrzeć na to szerzej to tak, masz rację. Jednak MR2 i inne podobne z zespołem napędowym od FWD zamontowanym centralnie są dużo dalej od Elise. Mają albo rurowe ramy albo klasyczne nadwozie samonośne. 4C naśladuje go w każdym calu poza zawieszeniem i materiałem ramy a właściwie lepiej pasowałoby określenie: "skrzyni".

Coś sobie przypominam, że w 4C z tyłu są chyba kolumny McPherson-a? Nie wiem co z przodu ale to mogłoby tłumaczyć różnicę w prowadzeniu.

Napisano
  • Autor

> jakie masz auto rajdowe?

> a co z tą lancia?

Ciezko. To nazwac rajdowka. Powiedzmy zabawka.

Bmw e36

Ta lancia to kopia alfy?

Napisano
  • Autor

> Jeśli spojrzeć na to szerzej to tak, masz rację. Jednak MR2 i inne podobne z zespołem napędowym od

> FWD zamontowanym centralnie są dużo dalej od Elise. Mają albo rurowe ramy albo klasyczne

> nadwozie samonośne. 4C naśladuje go w każdym calu poza zawieszeniem i materiałem ramy a

> właściwie lepiej pasowałoby określenie: "skrzyni".

> Coś sobie przypominam, że w 4C z tyłu są chyba kolumny McPherson-a? Nie wiem co z przodu ale to

> mogłoby tłumaczyć różnicę w prowadzeniu.

Z przodu podwojne wahacze, z tylu tak jak mowisz. Mogli sie lepiej postarac z tym tylem bo jest troche nieprzewidywalny przy tej mocy.

Napisano

> Oczywiście że byś nie wybrał, bo ludzie których stać na wydanie $100K mają zwykle mózg i umieją

> liczyć.

Od czasu do czasu znaja sie tez na estetyce .. ale to ci nieliczni hehe.gif Kupiłbym i jezdziłbym grinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gif

Napisano

> Auto piękne i bez sensu. Jeśli kogoś stać na zrobienie z niego ozdoby garażu to czemu nie? Bo do

> jeżdżenia najlepiej używać czegoś innego. Najlepiej będzie mu w takim garażu.

IMO to kolejne auto w kolecji. Jezdzenie tym na codzien hmm.gif Kto bogatemu zabroni. Jest tylko jeden minus IMO. Nie chcialbym spotkac sie w serwisie z posiadaczem Ypsilon czy 159 nowki sztuki z Niemiec po lekarzu z wadliwymi klapami. Chyba, ze rozwiaza to jakos inaczej.

Napisano

> Kto o zdrowych zmyslach da za to 100k

Nie wiem zlosnik.gif

Napisano

> Oj na pewno nie jedynej, nawet we Wrocławiu stoi pod salonem jedna

pokazowe auto jest jedno w PL

Napisano

> Chyba jest jedna w PL i krąży rzeczywiście. Stamtąd ją zabrali od razu w kolejne miejsce i z

> zaciętością oglądali jedną rysę na zderzaku. A co do tego drugiego zdania to rozszyfruj

> proszę.

szkolenie dilerow, Fiat Chrysler Automobiles mozna dodac Poland zlosnik.gif

Napisano

> Od czasu do czasu znaja sie tez na estetyce .. ale to ci nieliczni Kupiłbym i jezdziłbym

Ale to nawet ładne nie jest. Wyłupiaste reflektory, wnętrze jak z odpadów.

Napisano

> Poza tym miłośnicy marki to raczej ludzie których nie stać na droższe produkty. To z reguły takie

> biedaki jak ja czy ty.

to bzdura, ja np jestem miłośnikiem marki Łada i Wołga, a stać mnie na droższe produkty. I cała teoria w łeb zlosnik.gif

Napisano

> to bzdura, ja np jestem miłośnikiem marki Łada i Wołga, a stać mnie na droższe produkty. I cała

> teoria w łeb

ty to ogolnie jestes z piekla rodem hehe.gifok.gif

Napisano

> Ta lancia to kopia alfy?

Gdyby Alfa była chociaż w połowie tak zaprojektowana i zbudowana jak Ten Stratos to by urywała głowę...