Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ach, jak mi przyjemnie ...

Featured Replies

Napisano

... bo dostałem list. yikes.gif

Od Chevrolet Poland Sp. z o.o. i General Motors Polska Sp. z o.o z propozycją abym aktywował konto na portalu myChevrolet.

A po co?

Napisano

> ... bo dostałem list.

> Od Chevrolet Poland Sp. z o.o. i General Motors Polska Sp. z o.o z propozycją abym aktywował konto

> na portalu myChevrolet.

> A po co?

> Będzie pan zadowoloooony!

Też dostałem.

To nie zmieni tego, że jestem mocno obrażony na GM.

Czuję się oszukany.

Napisano

> Też dostałem.

> To nie zmieni tego, że jestem mocno obrażony na GM.

> Czuję się oszukany.

pakując ponad 50tys klocków w auto które w przyszłym roku zwija markę z europy też bym się czuł oszukany

Napisano

> pakując ponad 50tys klocków w auto które w przyszłym roku zwija markę z europy też bym się czuł

> oszukany

A to sprzedane auta zabierają ze sobą, że miałbyś się czuć oszukany? shocked.gif

Napisano

> Też dostałem.

> Czuję się oszukany.

Czemu?

Napisano

> Też dostałem.

> Czuję się oszukany.

nie histeruj....

Napisano

> A to sprzedane auta zabierają ze sobą, że miałbyś się czuć oszukany?

a gwarancji na auto kto udzieli po 31.12.2015?

Napisano

> pakując ponad 50tys klocków w auto które w przyszłym roku zwija markę z europy też bym się czuł

> oszukany

Cena trzeba przyznać była niewygórowana.

Ale i tak oczekiwałem lepszego traktowania.

Napisano

> a gwarancji na auto kto udzieli po 31.12.2015?

Nie żartuj, gwarancje obowiązują i będą, Podobnie jak zaplecze serwisowe i zaopatrzenie w części. Gwarantem nadal będzie GM.

Nie będzie TYLKO sprzedaży nowych aut.

Napisano

> ... bo dostałem list.

Ja też grinser006.gif Ta "promocyjna" cena wymiany oleju obowiązuje już od dawna w moim ASO w każdą środę

edit: działa to komuś? Ja się zalogowałem ale mnie wyrzuciło i już nie mogę się zalogować hehe.gif

Napisano

> Cena trzeba przyznać była niewygórowana.

> Ale i tak oczekiwałem lepszego traktowania.

z doświadczenia z seatem Ci napisze że... to chyba taka "polska jakość" obsługi klienta

przynajmniej u mnie w pracy jak bym klientowi napisał takie "merytoryczne" pismo jak importer to bym tylko czekał kiedy zadzwonią z kadr uhonorować odpowiednim wpisem...

Napisano

> Nie żartuj, gwarancje obowiązują i będą, Podobnie jak zaplecze serwisowe i zaopatrzenie w części.

> Gwarantem nadal będzie GM.

> Nie będzie TYLKO sprzedaży nowych aut.

po tym jak importer iberia "odpadł" i interes przejmował vw to wiem jakie cuda się działy i ile wynosiło oczekiwanie na części (np. zwykła plastikowa spinka do mocowania plastiku... 3 miesiące, nie wspomnę jak auto miesiąc u blacharza czekało bo części "szły" z hiszpani - chyba dosłownie koleś w siatce je niósł)

więc Twoje zapewnienia są fajne... ale dziękuję postoje grinser006.gif

a szkoda, bo taki 1,8LPG był 1z3 które bym kupił po seacie

Napisano

> po tym jak importer iberia "odpadł" i interes przejmował vw to wiem jakie cuda się działy i ile

> wynosiło oczekiwanie na części (np. zwykła plastikowa spinka do mocowania plastiku... 3

> miesiące, nie wspomnę jak auto miesiąc u blacharza czekało bo części "szły" z hiszpani - chyba

> dosłownie koleś w siatce je niósł)

> więc Twoje zapewnienia są fajne... ale dziękuję postoje

Tu jest inna sytuacja. Nie ma żadnej wojenki u importerów.

Części są dostępne. Np. na atrapę grilla czekałem tylko tydzień ok.gif

Napisano

> Tu jest inna sytuacja. Nie ma żadnej wojenki u importerów.

> Części są dostępne. Np. na atrapę grilla czekałem tylko tydzień

Dodaj, ze narazie sa dostepne.

Owszem, te najbardziej popularne beda w miare dostepne, ale za pare lat moze sie okazac, ze na cos nietypowego bedziesz czekal Panie az kolejny statek przyplynie no.gif

Wcale nie tak trudno mi sobie taka sytuacje wyobrazic, ale wiem, mimo calkiem dobrego zdania o chevim w PL, zawsze mialem odmienne zdanie o dostepnosci czesci od reszty tego kacika.

Napisano

>zawsze mialem odmienne zdanie o dostepnosci czesci od reszty tego kacika.

Od mojego raczej nie. Niszowa marka, to i fantów na rynku nie może być tyle, co do holcwagena.

Napisano

> Jestem w rozterce - nie wiem jakiej marki będzie moje następne auto

Mi GM też podpadł. Rok temu szukałem auta dla ojca i obydwa salony Chevroleta/Opla zlały nas totalnie. Zero zainteresowania łażącymi po salonie klientami, nie odpowiadali na maile. Ojciec był napalony, ale namówiłem go na i30 bo na prawdę się starali.

Nawet sam planowałem kupić kolejną wersję cruza, ale skutecznie mnie wyleczyli. Później jeszcze akcja z wycofaniem się z EU.

Nic od GM nie kupię.

Napisano

> Mi GM też podpadł. Rok temu szukałem auta dla ojca i obydwa salony Chevroleta/Opla zlały nas

> totalnie. Zero zainteresowania łażącymi po salonie klientami, nie odpowiadali na maile.

Zły salon wybraliście. Ja 3 Chevy kupiłem mailowo grinser006.gif

Napisano

> Mi GM też podpadł. Rok temu szukałem auta dla ojca i obydwa salony Chevroleta/Opla zlały nas

> totalnie. Zero zainteresowania łażącymi po salonie klientami, nie odpowiadali na maile. Ojciec

> był napalony, ale namówiłem go na i30 bo na prawdę się starali.

> Nawet sam planowałem kupić kolejną wersję cruza, ale skutecznie mnie wyleczyli. Później jeszcze

> akcja z wycofaniem się z EU.

> Nic od GM nie kupię.

Co ty opowiadasz poszedłem do salonu, ledwo przekroczyłem drzwi salonu to już mi pan proponował autko którym teraż jeżdze. Wszystkie formalności załatwiałem w godzinę. Dostałem duży rabat, mieli jakąś awarie w systemie to pan sprzedawca dowiózł mi brakujące dokumenty do domu. smile.gifTo wszystko zależy od obsługi salonu. Jak narazie zero problemów z obsługą w Chevrolecie

Napisano

> Bo jestem sentymentalnie związany z marką.

A ja nie. Ale chciałem kupić Captivę. Po ostatnim liftingu jest bardzo fajna.