Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czy w kwocie do 4000 zł (cztery tysiące) da się kupić sens..

Featured Replies

Napisano

> co jest nie tak z tą bunią jeśli można wiedzieć? Jakieś typowe usterki czy coś więcej?

W sumie to przez te kilka lat nic z nią się poważnego nie dzieje, typowe drobne usterki starego auta, z poważniejszych to UPG niedawno wink.gif. Ostatnio była nawet we Frankfurcie nad Menem- dojechała i wróciła bez problemu hehe.gif. Od wtorku będzie śmigać w okolicach Helsinek, także auto w miarę pewne cool.gif. Ale prawda jest taka, że lanos, przynajmniej w tym przypadku jest 8 lat młodszy, blachę ma dużo ładniejszą, bo przygód nie odnotowano no i części do łajnosa godziwej jakości są tańsze niż do bmw 270751858-jezyk.gif. Za 4 tys jednak lanos będzie ładniejszy.

> Jaki silnik?

Ten słabszy 1.8, od 2004, czyli zaraz po sprowadzeniu z lpg wink.gif

Napisano

> jakoś gdzie indziej w świecie te auta jeżdżą ale w PL to się psują na potęgę Cóż może kłania się

> niedbalstwo o auto ?

> W Niemczech TS-a dobijał do 300 tyś. km, a na autostradzie kierowca popędzał go całkiem zdrowo,

> nie widziałem, żeby też olejem pluł. Za to jak do Polski przyjechał to po roku na jezdni

> grzechotał i chodził jak traktor. Obecny jego właściciel ani złotówki w to auto nie włożył

> /poza odświeżaczami powietrza / i z każdym kilometrem odkochiwał się w aucie

Bo Niemiec te auto kupował nowe i normalnie serwisował a u nas kupią szrota za 5k bo przecież wg Polaka Alfa więcej nie jest warta i miałem przypadki że prosto z komisu przyjeżdżał do warsztatu na remont silnika a byli i tacy którym próg ulepiony z gipsu odpadł na parkingu.

Napisano

> Pokaż mi kilkuletnie auto, które gnije. Poza oczywiście ewidentnymi bublami typu FF I generacji.

zapraszam zobaczyc mojego roomstera;)

rdza, rdza, rdza;)

w seriwsie mowia, ze to ze wzgledu na przebieg;)

Napisano

> W sumie to przez te kilka lat nic z nią się poważnego nie dzieje, typowe drobne usterki starego

> auta, z poważniejszych to UPG niedawno .

Czyli jak w każdym nastoletnim aucie. Ja swojej od 10 kkm nie dotknąłem palcem poza wymianą oleju, a te 10 kkm temu to w sumie sprzęgło (Sachs za 300zł) wymieniłem i wcześniej też nic się nie działo.

> Ostatnio była nawet we Frankfurcie nad Menem-

> dojechała i wróciła bez problemu . Od wtorku będzie śmigać w okolicach Helsinek, także auto w

> miarę pewne .

Więc czego tu więcej chcieć przy aucie wartości średniej wypłaty?

> Ale prawda jest taka, że lanos, przynajmniej w tym przypadku jest 8 lat

> młodszy, blachę ma dużo ładniejszą, bo przygód nie odnotowano no i części do łajnosa godziwej

> jakości są tańsze niż do bmw . Za 4 tys jednak lanos będzie ładniejszy.

Porównaj jeszcze przyjemność z jazdy i komfort podróży.

Napisano

> Czyli jak w każdym nastoletnim aucie. Ja swojej od 10 kkm nie dotknąłem palcem poza wymianą oleju,

> a te 10 kkm temu to w sumie sprzęgło (Sachs za 300zł) wymieniłem i wcześniej też nic się nie

> działo.

> Więc czego tu więcej chcieć przy aucie wartości średniej wypłaty?

> Porównaj jeszcze przyjemność z jazdy i komfort podróży.

Komfort na duzszych trasach jest oczywiscie lepszy, ale temat jest o aucie na zakupy/jako awaryjne a do tego celu lanos sprawdzi sie lepie bo przeciez taka beemka za 5 lat o ktorych pisal autor bedzie miala 30 na karku wink.gif

Napisano

> Komfort na duzszych trasach jest oczywiscie lepszy, ale temat jest o aucie na zakupy/jako awaryjne

> a do tego celu lanos sprawdzi sie lepie bo przeciez taka beemka za 5 lat o ktorych pisal autor

> bedzie miala 30 na karku

BMW e36 z roku 98 za 5 lat będzie miało 21 lat.

Napisano

> BMW e36 z roku 98 za 5 lat będzie miało 21 lat.

Oczywiscie. Tylko na zdrowa sztuke z tego roku moze zabraknac 4tys zl zlosnik.gif

Napisano

> Oczywiscie. Tylko na zdrowa sztuke z tego roku moze zabraknac 4tys zl

żadne auto w tej cenie nie będzie zdrowe. Trzeba kupić takie które się nie rozpadnie przy próbach naprawy.