Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

przebieg a szansa sprzedazy auta

Featured Replies

Napisano

> Jeżdżą, ale jak? Skrzynia wyje, przy zmianie biegów szarpie bo zębatki mechanizmu różnicowego mają

> luzy, przekładnia kierownicza już precyzyjna nie jest, silnik niby jedzie i oleju nie bierze

> ale pracuje głośno i trzęsie... Środek nawet po praniu za świeży nie jest... Co chwilę trzeba

> szukać, co się telepie na dziurach - plastik jakiś czy coś w bagażniku...

coś fantazjujesz, w robocie jeździłem egzemplarzami z takimi przebiegami ale jakoś takich rzeczy nie zaobserwowałem. Wedle tego co twierdzisz to obowiązkowo na przeglądzie powinno auto dostać sieć rybacką coby zbierało graty za sobą które z niego odpadną 270751858-jezyk.gif

Napisano

Co innego auto z nalotem od pryw osoby a co innego IGLY u Handlarza Mirka z nalotem 140 tys.

Jak sa kwity z napraw/wymian i nalot potwierdzi ASO np to warto rozwazyc zakladajac ze srodek czysty, zadbany.

Napisano

> Jeżdżą, ale jak? Skrzynia wyje, przy zmianie biegów szarpie bo zębatki mechanizmu różnicowego mają

> luzy, przekładnia kierownicza już precyzyjna nie jest, silnik niby jedzie i oleju nie bierze

> ale pracuje głośno i trzęsie... Środek nawet po praniu za świeży nie jest... Co chwilę trzeba

> szukać, co się telepie na dziurach - plastik jakiś czy coś w bagażniku...

Przyjedź do mnie, pokażę Ci E12 z przebiegami 300-400kkm i ocenisz czy te Twoje fantazjoherezje znajdują odzwierciedlenie w rzeczywistości.

To o czym piszesz może mieć miejsce, ale tylko i wyłącznie w wyniku wcześniejszych zaniedbań.

Napisano

> Przyjedź do mnie, pokażę Ci E12 z przebiegami 300-400kkm i ocenisz czy te Twoje fantazjoherezje

> znajdują odzwierciedlenie w rzeczywistości.

> To o czym piszesz może mieć miejsce, ale tylko i wyłącznie w wyniku wcześniejszych zaniedbań.

Caly watek i przytaczanie swoich przykladow jak zwykle z czapy jest, bo reguly na wszystko nie ma i zawsze znajdzie sie jakis wyjatek (niewazne w ktora strone).

Co innego tez auta z duzym przebiegiem w miare mlode a co inne starsze i juz niewiele warte, gdzie poprzednik nie zawsze chucha i dmucha, nprawia najtanszym kosztem itp., itd.

Napisano

> Miałem Hondę z przebiegiem 300kkm, od nowości u mnie, kupiona w PL.

> Sprzedałem w 5 dni, na otomoto.

> Ale kupił handlarz, nawet jak żeśmy rozmawiali to nie krył, że zdejmie z szafy 150kkm, bo auto

> wyglądało perfekcyjnie.

> Do dziś nie wiem jak on przeszedł przez formalności, bo ja mu powiedziałem od razu, że umowę K-S

> piszemy z przebiegiem oryginalnym, a jak do mnie zadzwoni nowy właściciel (nie problem zdobyć

> nr stacjonarny np. przez biuro numerów, dane z dowodu rej.) i spyta ile auto miało przy

> sprzedaży to powiem prawdę.

> Handlarzowi to nie przeszkadzało.

No jak to? Zarejestrowal na siebie po czym wywalil do kosza te umowe z przebiegiem. I po zawodach.

Sprzedawal juz jako swoj.

Napisano

> No jak to? Zarejestrowal na siebie po czym wywalil do kosza te umowe z przebiegiem. I po zawodach.

> Sprzedawal juz jako swoj.

Myślę, że prędzej wypisał umowę od nowa i podpisał się za właściciela, mniejsze koszty niż przerejestrowanie.