Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fajny samochód

Featured Replies

Napisano

> Leon I 1.8T 180 ze Szwajcarii

> jakiś tekst

i przebieg tylko 199 tyś. Nic tylko brać

Napisano
ok.gif jeden z ladniejszych tylow auta bardzo mi sie podoba biglaugh.gif
Napisano
  • Autor

> Leon I 1.8T 180 ze Szwajcarii

> jakiś tekst

Tak samo "fajny" jak ibiza zlosnik.gif Ani to ładne, ani nie ma skóry, a ta jest konieczna zlosnik.gif. Silnik może i fajny, ale opakowanie nie trafia w moje gusta sick.gifwink.gif

Napisano
  • Autor

Fajny jest, niewątpliwie. Ale w kategorii youngtimer a nie wozidło dzieci do szkoły wink.gif Odpada grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> a takie http://otomoto.pl/oferta/opel-astra-cabrio-ID4p4xfX.html

Hmm...brat miał taką astrę, w sumie fajne auto, wygodne fotele, w miarę wyposażone. Nie wiem jak inne silniki montowane w tym modelu, ale 2.2 to była porażka 270751858-jezyk.gif. Raz go nawet z Konina na lawecie przywiozłem, bo się dziura w tłoku zrobiła zlosnik.gif.

No i jeżeli to ma być cabrio, to chyba Pug 307cc albo Megane II CC jest ładniejsze, a poza tym ma przewagę w postaci sztywnego dachu.

Astrą się fajnie jeździło - z otwartym dachem i windshotem nawet ponad 100km/h było komfortowo. Przy wyższych prędkosciach po prostu zamykałem dach wink.gif

Napisano
  • Autor

> Astra bertone cabrio/coupe.

KLIK - 2.2 jest pomysłką, o innych wiem tylko tyle, że podobno lubią spalać olej niewiem.gifzlosnik.gif

Napisano

> KLIK - 2.2 jest pomysłką, o innych wiem tylko tyle, że podobno lubią spalać olej

dawalem tylko przykladowe egz. co do specyfiki modelu juz trzeba pogrzebac wazniak.gif

Napisano
  • Autor

> na e46 serio może kasy za mało, ale e39 dlaczego nie?

bo jest trochę za duże zlosnik.gif

Napisano

> 156 nie podoba się, biorę pod uwagę 147

> Saabinka - zerknę

Jeśli 147 to GTA z v6 lub diesel zostaje. TS sobie odpuść

A jeśli nie chcesz grzebania to 93 Aero zapewni ci świetne wrażenia z jazdy - te silniki pieknie się zbierają w całym zakresie mocy cool.gif

Tansza opcja to 93 z silnikiem B204L - tam grzebania za dużo nie ma. Wgrywa się jakiś gotowy program (spokojnie 230-240km bez żadnych modyfikacji) i śmiga.

Napisano

> KLIK - 2.2 jest pomysłką, o innych wiem tylko tyle, że podobno lubią spalać olej

2.0T ok.gif Ale ciężko znaleźć.

Napisano

> na e46 serio może kasy za mało, ale e39 dlaczego nie?

za duże - moja żona nie chce tym jeździć, a jak wjadę do garażu to muszę się przeciskać - po bokach miejsca full, ale na długość prawie na styk wchodzi..

Napisano

> 2.0T Ale ciężko znaleźć.

Miałem złotą w oryginale,piękne auto. serduszka.gifJak nie zapomnę wieczorem wrzucę foto. palacz.gifok.gif

Ooooo taka piękna była,shamowana na 217kM. palacz.gif

dsc-0123.jpg

Napisano

> Miałem złotą w oryginale,piękne auto. Jak nie zapomnę wieczorem wrzucę foto.

i sprzedałeś ją tak szybko a buuu buu.gif

Napisano

> Miałem złotą w oryginale,piękne auto. Jak nie zapomnę wieczorem wrzucę foto.

Opel fajny? Kłamiesz! 270751858-jezyk.gifzlosnik.gif

Napisano

> Może być Generalnie nie musi to być nawet seryjnie bardzo mocne auto - będzie jeździć tylko po

> mieście, z kierowniczką za fajerą, a jak zaświeci się rezerwa to wtedy ja polecę na stację

> Ale skoro mam kupić fajne auto to przecież nie z silnikiem 1.2

Miałem V40 T4 2 lata, mało awaryjne i uważam że do jeżdżenia po mieście średnio się nadaje z uwagi na spalanie w mieście (chyba że LPG), w trasie można było zejść do ok 7-8l nPb ale w mieście poniżej 13-14l nie udało mi się, a kusi żeby kręcić wysoko na obrotach, wtedy z baku znika błyskawicznie

Napisano

> Fajny jest, niewątpliwie. Ale w kategorii youngtimer a nie wozidło dzieci do szkoły Odpada

A dlaczego odpada?

Czemu youngtimer wyklucza się z wozidłem dzieci do szkoły?

Serio pytam, nie rozumiem Twojego rozumowania.