Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Prezencik dla buni

Featured Replies

Napisano

A postanowiłem coś doinwestować sprzęt!

:jem:

$_57.JPG

Napisano
  • Autor

Ziomek kazał, ponoć optycznie powiększają felgę, +10 do rispektu na dzielni.

Napisano

Ziomek kazał, ponoć optycznie powiększają felgę, +10 do rispektu na dzielni.

Zima idzie... Bombek zacznij szukać ;)
Napisano
  • Autor

39euro za stripsy na koła

Napisano

Kute kosztuja 1800 € i dopiero te daja Respekt na dzielni, ta sie nie liczy :] 

;) 

Napisano

lepki? na kola? tak budzetowo? pfffffffffff

Napisano

39euro za stripsy na koła

ee to lipa...

ja myslałem ze chcesz felge kupic.

wymien se lepiej owiewki na carbonowe albo dorób klatke

Napisano
  • Autor

Wyklejone

3I9XXBf.jpg

Miałem pewne obawy, ale wygląda genialnie!

P.S Z tej strony "strip" trochę spory, ale to dlatego, że mamy ruch lewostronny i nie wolno w prawo jeździć na rondzie... :oslabiony:

Napisano

Jedź do Angli wyrównać :yay:

Napisano
  • Autor

:ee:  W nocy pojadę na rondo i będę jeździł pod prąd :palacz:

Napisano

:ee:  W nocy pojadę na rondo i będę jeździł pod prąd :palacz:

na parkingu Magnolii jest rondo, jak nie zgasza swiatla to mozesz latac pod prad do rana ;)

Napisano

hmmm o gustach sie nie dyskutuje, najwazniejsze, ze wlascicielowi sie podoba ;)

Napisano

Wyklejone

3I9XXBf.jpg

P.S Z tej strony "strip" trochę spory, ale to dlatego, że mamy ruch lewostronny i nie wolno w prawo jeździć na rondzie... :oslabiony:

Nie mów, że zamykasz opony tylko na rondzie i to w jedną strone.

Napisano
  • Autor

Miasto to nie jest dobre miejsce do treningu, dlatego znalazłem sobie bardziej hermetyczne miejsce poza jego granicami.

Napisano

Wyklejone

3I9XXBf.jpg

sporo roboty z klejeniem takich lepek? Zastanawiam się czy u siebie nie nakleic pod kolor moto

Napisano
  • Autor

U mnie są naklejki dzielone, więc było trochę matematyki, bo trzeba było pomierzyć odstępy i wyklejało się całkowicie ręcznie.

Ale jak kupisz naklejkę z rolką, którą wykleja się całe koło dookoła to nie ma chyba większego problemu, bo jest opcja prowadnicy:

Napisano

Tylko podpowiem wam że warto zainwestować w lepszej jakości lepki. Ja mam białe na czarnych felgach i w sumie już 6 rok i po umyciu jak nowe. Nawet wymiana opon na felgach nie naruszyła ich  :jump:

Napisano

Kute kosztuja 1800 € i dopiero te daja Respekt na dzielni, ta sie nie liczy :] 

;) 

przestań, 0,5% osób zobaczy różnicę

a jeśli nie widać, to po co przepłacać ;)

Napisano

Ale jak kupisz naklejkę z rolką, którą wykleja się całe koło dookoła to nie ma chyba większego problemu, bo jest

Niby nie ale jednak male odchylki wystepuja, przynajmniej u mnie.

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

Nie ma wiaduktu, ale też jest zaje...

dCZ8Wfy.jpg

Podomykałem opony na rondzie, żeby nie było wstydu, bo jutro lecimy z zawodowcami na wycieczkę  - Horice IRRC

Napisano

Podomykałem opony na rondzie, żeby nie było wstydu, bo jutro lecimy z zawodowcami na wycieczkę  - Horice IRRC

;l  :phi:

Jedź lepiej na jakiś tor chopie, bo zapomnisz jak się w drugą stronę złożyć  :hehe:

Poza tym to wątpliwa przyjemność ciskać się w winklu z cysternami

Napisano
  • Autor

;l  :phi:

Jedź lepiej na jakiś tor chopie, bo zapomnisz jak się w drugą stronę złożyć  :hehe:

Poza tym to wątpliwa przyjemność ciskać się w winklu z cysternami

W drugą stronę też już się składam (co widać na zdjęciu na tylnej opinie ;) ), znalazłem rondo, na którym idzie jeździć pod prąd... :hush:

Na tor też w końcu dotrę.

Napisano

BTW. Jak dla mnie domykanie gum nie jest do końca wyróżnikiem tego, że mocno się składasz i że generalnie dobrze jeździsz. Nie zawsze w każdym bądź razie.

Dla przykładu zauważyłem ostatnio na torze, że człowiek na z750 miał cały tył domknięty, a:

- praktycznie wszyscy go wyprzedzali

- jego złożenie nie było wcale takie duże jak się za nim jechało

Napisano
  • Autor

BTW. Jak dla mnie domykanie gum nie jest do końca wyróżnikiem tego, że mocno się składasz i że generalnie dobrze jeździsz. Nie zawsze w każdym bądź razie.

Dla przykładu zauważyłem ostatnio na torze, że człowiek na z750 miał cały tył domknięty, a:

- praktycznie wszyscy go wyprzedzali

- jego złożenie nie było wcale takie duże jak się za nim jechało

Filmik "Biblia pokonywania zakrętów" też o tym wspomina, że nie koniecznie trzeba się bardzo mocno składać, żeby być najszybszym.

Rondo wykorzystuję do budowania przyzwyczajenia, wyczucia motocykla, opanowania prawidłowej sylwetki, itd.

Napisano

Wyklejone

3I9XXBf.jpg

yyyyyyyyy.... wygląda koszmarnie... zbyt pstrokate :)

zdecydownaie lepiej zrobiłoby ładne malowanie tak jak u tych panów:

http://www.szfajcar.com/decals.html

czyli rant razem z wnętrzem...

albo normalny biały pasek :)

Napisano

JAk juz, to ja prosze o fote przedniej opony.

ElCiapek,

Kumam, ze samo smiganie po torze moze dawac sporo frajdy. Tyle, ze tor to nie ulica. Zgodze sie tez z tym, ze poprzez zastosowanie techniki hanging off zlozenia sa mniejsze a predkosci wieksze. Tyle, ze na torze morzesz pojsc w botanike, wstac, otrzepac sie i albo jechac dalej albo pojsc do domu. W Alpach w kazdym razie powypadzie jakimkolwiek z tym pojsciem do dou bedzie cieeeeeezko ( no chyba, ze sie spadochron na plecach mialo  :phi:  ) Na torze mozuna wlasnie swietnie potrenowac maxymalne zlozenia.

Zamknieta opona moze nie jest wykladnikiem jak kto jezdzi ale jego stylem. Rownie dobrze o stylu swiadcza przetarte nie slidery

a podnozki :]

;)

Napisano

JAk juz, to ja prosze o fote przedniej opony.

ElCiapek,

Kumam, ze samo smiganie po torze moze dawac sporo frajdy. Tyle, ze tor to nie ulica. Zgodze sie tez z tym, ze poprzez zastosowanie techniki hanging off zlozenia sa mniejsze a predkosci wieksze. Tyle, ze na torze morzesz pojsc w botanike, wstac, otrzepac sie i albo jechac dalej albo pojsc do domu. W Alpach w kazdym razie powypadzie jakimkolwiek z tym pojsciem do dou bedzie cieeeeeezko ( no chyba, ze sie spadochron na plecach mialo [emoji14]hi: ) Na torze mozuna wlasnie swietnie potrenowac maxymalne zlozenia.

Zamknieta opona moze nie jest wykladnikiem jak kto jezdzi ale jego stylem. Rownie dobrze o stylu swiadcza przetarte nie slidery

a podnozki :]

;)

Ależ ja się z Tobą w 100% zgadzam :)

Kropka.

Co do darcia kolan to nie miałem przyjemności z tej prostej przyczyny, że póki co nie mam kombi - zastanawiam się ciągle jaką wagę ciała ostatecznie przyjąć, żeby potem nie było, że w kombi albo nie wejdę albo będzie za luźne :)

Co do podnóżków to mi się zdarzyło i niestety wdarł się odruch prostowania moto

Wysłane z HTC