Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lada Niva czy ktoś ma - ile OC przy max zniżkach??

Featured Replies

Napisano

Pytam zanim się wpierniczę w kanał... ;]

Napisano

tyle co od innych 1.6 ?

wpisz w kalkulator online i będziesz miał

za vitarę 1.6 płace coś 500zł 

Napisano

tyle co od innych 1.6 ?

Ew nowsze chyba miały 1,7 litra ?

natomiast nie wiem czy w praktyce nie zalezy to też po województwa/powiatu?

Napisano

Ew nowsze chyba miały 1,7 litra ?

natomiast nie wiem czy w praktyce nie zalezy to też po województwa/powiatu?

fakt, były też 1.7  :oki:

OC zależy od wielu czynników (lokalizacja, wiek, zniżki itp), a najmniej chyba od marki auta  :hmm:

Napisano
  • Autor

@ Gdyby w grę wchodziło OC rzędu tej kwoty to wchodzę w to bez wahania. Niemniej mam powazne obawy że po tegorocznych zmianach wiekszość tych kalkulatorków online jest do rozbicia o kant pupy.

Napisano

@ Gdyby w grę wchodziło OC rzędu tej kwoty to wchodzę w to bez wahania. Niemniej mam powazne obawy że po tegorocznych zmianach wiekszość tych kalkulatorków online jest do rozbicia o kant pupy.

Dla mnie za Renault z 2.0 w Generali wyszło 600pln    :oki:

Przeliczane tydzień temu  :piwko:

Edytowane przez Pipper

Napisano

ubezpieczałem vitarę w grudniu, z kalkulacji u agenta wyszło 700zł (nie pamiętam, ale coś kole tego)

zrobiłem kalkulacje online, najtańsza oferta 450zł, wysłałem do agenta i mam umowę na 480zł  :skromny:

co ci da że ktoś z Pcimia napisze że płaci 500?

Napisano

co ci da że ktoś z Pcimia napisze że płaci 500?

Dokładnie, nie lepiej zapytać bezpośrednio u jakiegoś zaprzyjaźnionego człowieka od ubezpieczeń?  :hmm:

Napisano

Idź do agenta, u którego teraz kupujesz OC i się zapytaj. Skąd ludzie z Polski mają wiedzieć jakie są u Ciebie stawki.

Napisano
  • Autor

@Pipper   @@Toost

Mam mało czasu na decyzję. Do swojego agenta oczywiście zadzwonię ale nie dziś, w święto. A chciałbym wiedzieć przed poniedziałkiem.

Napisano

@Pipper   @@Toost

Mam mało czasu na decyzję. Do swojego agenta oczywiście zadzwonię ale nie dziś, w święto. A chciałbym wiedzieć przed poniedziałkiem.

To pozostaje Ci jakaś porównywarka albo ew bank online ;)

Napisano

Stawki OC u mnie nic Ci nie powiedzą.

Napisano
  • Autor

Stawki OC u mnie nic Ci nie powiedzą.

Akurat w Warszawie i na Pomorzu stawki są porównywalne, bo jedne z najwyższych w kraju - niestety. Chodziło mi bardziej o rzad wielkości czyli 500, 1000, 1500 zł bo nie spodziewam się wyceny do złotówki, to oczywiste.

Ale jak koledzy piszą że to pieniądze rzędu 600 zł na rok to do przeżycia. :)

Napisano

Akurat w Warszawie i na Pomorzu stawki są porównywalne, bo jedne z najwyższych w kraju - niestety. Chodziło mi bardziej o rzad wielkości czyli 500, 1000, 1500 zł bo nie spodziewam się wyceny do złotówki, to oczywiste.

Ale jak koledzy piszą że to pieniądze rzędu 600 zł na rok to do przeżycia. :)

A za ile ta niva i w jakim stanie?

Sypnelo trochę, to może bym kupił...

Napisano

Ale kalkulator na stronie towarzystwa pokazuje ci ostateczną cenę za polisę. To nie są sugerowane ceny tylko proponowane i jak akceptujesz to możesz ją opłacić i dostajesz polisę na maila. Zero kontaktu z pracownikiem ubezpieczalni.

Napisano
  • Autor

@@umberto Masz priva...

Napisano

Nie terenówka ale 1.6 w c2 vts OC to między 600 a 700 WPR ze zniżkami full.
Napisano

@@Cinek

ale przedmówcy mają rację, między Gdańskiem, a taką Rumią może być i ze 2-3 stówki różnicy :skromny:

Zdziwisz sie :) w Gdańsku jest teraz taniej niż w Rumi :)

Napisano

@@Cinek jak jesteś zainteresowany dokładną kalkulacją to mogę zrobić dla jednego z ubezpieczycieli, tylko na priva dawaj dane (pesel, rok prod, data 1 rej, adres). Składki u ubezpieczycieli obecnie wyglądają tak, że sporo się zmieniło w górę dla aut starych i dla nowo ubezpieczanych, dla polis przedłużanych stawki tak mocno nie wzrosły.

Edytowane przez AkuQ

Napisano
  • Autor

@@AkuQ Goofniana sprawa wyszła, temat na razie odroczony... Niemniej dzięki za propozycję. :oki:

Napisano

@@AkuQ Goofniana sprawa wyszła, temat na razie odroczony... Niemniej dzięki za propozycję. :oki:

No problem, 20 min życia mi zaoszczędziłeś  :phi: Jak coś trzeba będzie porachować to wbijaj na priva. :oki:

Napisano

jak Nasza Koleżanka liczyła wychodziło tak jak pisałem wyżej

Nie mówię NIE :) ja liczyłem 2 dni temu i wychodziło Gdańsk 488 vs Rumia 533, aż w szoku byłem ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.