Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jechałem dziś taxi marki peugeot o przebiegu ...

Featured Replies

Napisano

Jechałem dziś taxi peugeot 406, 2.0 hdi o przebiegu 780 kkm.

Wg kierownika przebieg oryginalny, ale mogł być cofany, bo nie jest pierwszym właścicielem. :hehe:

Podobno bez remontu, tylko dwa razy pompa wtryskowa była wymieniana.

Nie kopcił, nie hałasował, podobno oleju nie bierze....

Ech te france.

Napisano

Moj kolega na myjni w mercedesie pracowal to mowil ze takie z przebiegami 800-900kkm to na porzadku dziennym widzial.

Napisano
41 minut temu, maras77 napisał:

Ech te france.

Znajomy ma 1.8 lpg na taxi, na liczniku juz ponad 400kkm i tez nie wiadomo ile naprawdę 

I się nie psuje, z grubszych napraw to ecu wymieniał 

Napisano

Sam dawałem zdjęcia mojej Xantii z 1.8PB + LPG gdzie mam 450tys ;)

Napisano

Akurat 406 jest pod tym wzgledem wyjątkową francą :phi:

Napisano

Wujek żony zrobil 405 800kkm.Z czego większość to z lawetą-mial komis i targał auta z Niemiec.A ile bylo gdy kupował to nie wiadomo oczywiście.

Napisano

Kolega 2 miesiące temu kupił Lagunę II 2.0T z przebiegiem 380kkm nie sprawdzał czy realny ale zakładam, że nie i jedyny problem miał po zakupie z LPG oddał do regulacji/strojenia powymieniał reduktor i smiga a ile na LPG miała zrobione to nikt nie wie...

2 przykład to Croma 4,5 roczną widziałem z przebiegiem 643kkm z silnikiem 1,9 JTD 120KM....

Napisano

W PL auta robią testy długodystansowe :]

Zawieszenie też można u nas testować :)

• 1 miesiąc później...
Napisano

Ja jechałem ostatnio taxi nowy sącz i byłem zachwycony ich samochodem. Nowiutką C5. Dodatkowo jakby kogoś interesowało to ceny mają na prawdę super ;) Z pewnością jeszcze skorzystam z ich usług.

Edytowane przez AkuQ
reklama-usunięcie odnośnika

Napisano
19 minut temu, Nathan00 napisał:

Ja jechałem ostatnio ... i byłem zachwycony ich samochodem. Nowiutką C5. Dodatkowo jakby kogoś interesowało to ceny mają na prawdę super ;) Z pewnością jeszcze skorzystam z ich usług.

Ale my wolimy jeździć autami, które wg teorii znafcóf, powinny być już w zaświatach. To lepsze niż korzystanie z usług spamerskiej firmy. :P

Napisano

Swego czasu ktoś tu podawał link do ogłoszenia z Fiatem Scudo, który miał nalatane 700 czy 800 tysięcy - kilka razy w tygodniu robił trasę Poznań - Berlin (czy jakoś tak) ;)

Napisano
Dnia 9.03.2017 o 20:56, maras77 napisał:

Wg kierownika przebieg oryginalny, ale mogł być cofany, bo nie jest pierwszym właścicielem. :hehe:

Podobno bez remontu, tylko dwa razy pompa wtryskowa była wymieniana.

Nie kopcił, nie hałasował, podobno oleju nie bierze....

Ech te france.

406 już dawno była zachwalana

ja miałem taxiarza z bloku co w 3-4 lata nastukał loganem I ponad 300kkm i też zadowolony z fury był :)

Napisano

Gdzie ci taxiarze takie przebiegi robią jak wszyscy na AK co się tym trudnią to narzekają, ze roboty nie ma:hmm:

Napisano
3 godziny temu, volf6 napisał:

Gdzie ci taxiarze takie przebiegi robią jak wszyscy na AK co się tym trudnią to narzekają, ze roboty nie ma:hmm:

Jeżdżą po mieście szukając klienta...

Napisano
2 minuty temu, aviator napisał:

Jeżdżą po mieście szukając klienta...

Chyba Ubera ;]

Napisano
Dnia 10.03.2017 o 07:28, slawek_l_83 napisał:

po zakupie z LPG oddał do regulacji/strojenia powymieniał reduktor i smiga

Wiesz, nie trudno utrzymać samochód w stanie 'jeździ'. Trochę trudniej utrzymać w stanie 'wszystko działa', szczególnie w królowej.

Napisano
21 minut temu, format napisał:

Wiesz, nie trudno utrzymać samochód w stanie 'jeździ'. Trochę trudniej utrzymać w stanie 'wszystko działa', szczególnie w królowej.

Uwierz na słowo, że ten typ ma tak jak ja i oboje mamy królowe i wszystko w nich działa w 100%.

Napisano
28 minut temu, format napisał:

schemat- auta od nastu lat są na rynku więc i są patenty na notoryczne bolączki, przy akceptowalnych kosztach. Jak ktoś fleja i kałożerce to coby nie miał za auto to i tak je zapuści, że to tamto i owamto nie będzie działać.

Napisano
Teraz, r1sender napisał:

schemat- auta od nastu lat są na rynku więc i są patenty na notoryczne bolączki, przy akceptowalnych kosztach. Jak ktoś fleja i kałożerce to coby nie miał za auto to i tak je zapuści, że to tamto i owamto nie będzie działać.

Nie zrozum mnie źle. Napisałem jedynie że różnica w kosztach utrzymania pomiędzy 'jeździ' a 'wszystko działa' jest kilkukrotna.

Napisano
1 minutę temu, format napisał:

Nie zrozum mnie źle. Napisałem jedynie że różnica w kosztach utrzymania pomiędzy 'jeździ' a 'wszystko działa' jest kilkukrotna.

ale to Ty zasugerować, że "trudniej w królowej";) Obecnie auta mają podobny poziom elektroniki i gadżetów, że powoli zaciera się granica marki bardziej trwałej i tej mniej trwałej. W sumie cięzko stwierdzić co lepsze, a co gorsze, "francuz" z niedomagającą elektroniką, czy "niemiec' który żłopie olej;) Każdy sam sobie musi odpowiedzieć. Co do faktu, że dla niektórych słowo "jeździ" jest różnie postrzegane to prawda. Jednego będzie trzeszczenie tapicerki wkurzać, a drugi uzna, że póki z auta nic nie odpadło to znaczy, że też jeździ.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.