Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wypłacą czy nie?

Featured Replies

Napisano

16 stycznia jechałem przez Czechy do Austrii i na autostradzie coś uderzyło mi w szybę. Po pracy 19 sty zauważyłem pajączka i pęknięcie. Po godzinie szkoda zgłoszona telefonucznie z AC. Pan na infolonii bardzo miły i pomocny. Powiedział że normalnie szyby wymienia się w PL ale przy uszkodzeniu jakie mam to do 1200€ mogę śmiało wymieniać za granicą nawet nez pytania. Aby formalności stało się za dość wysłałem foty samochodu wg opisu i skany dokumentów wg listy. Wysłałem również kalkulację wymiany szyby na ori z ASO Audi opiewającą na 1010€ - została wstępnie zaakceptowana. Dwa tygodnie temu szybę wymieniłem. Skan rachunku wysłałem 29 sty. Po kilku godzinach mail z prośbą o podanie mojego nr konta.

Od tego czasu cisza. Wypłacą?

Wysłane z mojego SM-G800H przy użyciu Tapatalka

Napisano
Godzinę temu, electrofinger napisał:

16 stycznia jechałem przez Czechy do Austrii i na autostradzie coś uderzyło mi w szybę. Po pracy 19 sty zauważyłem pajączka i pęknięcie. Po godzinie szkoda zgłoszona telefonucznie z AC. Pan na infolonii bardzo miły i pomocny. Powiedział że normalnie szyby wymienia się w PL ale przy uszkodzeniu jakie mam to do 1200€ mogę śmiało wymieniać za granicą nawet nez pytania. Aby formalności stało się za dość wysłałem foty samochodu wg opisu i skany dokumentów wg listy. Wysłałem również kalkulację wymiany szyby na ori z ASO Audi opiewającą na 1010€ - została wstępnie zaakceptowana. Dwa tygodnie temu szybę wymieniłem. Skan rachunku wysłałem 29 sty. Po kilku godzinach mail z prośbą o podanie mojego nr konta.

Albo wyplaca albo nie ;] Skad my to niby mamy wiedziec?;l

Napisano
5 godzin temu, electrofinger napisał:

Pan na infolonii bardzo miły i pomocny.

Nie zmienia to faktu, że rozmowy z infolinią trzeba zawsze nagrywać :skromny: Przykład - Generali, gdzie konsultanci kłamią w żywe oczy, a potem udają, że tego nie mówili. 

Napisano
18 minut temu, HARDTECHNO napisał:

Nie wiem jaki maja czas realizacji twojego zlecenia ale pewnie do 30dni roboczych

I wypłacą dokładnie 30 dnia :)

Napisano

Odnoszę wrażenie, że bardziej w tym wątku chciałeś się pochwalić, że zapłaciłeś za szybę z własnej kieszeni 1000 Euro, niż całą reszta. Wiadomo, że jak masz zgodę to Ci wypłacą.

Napisano
6 godzin temu, electrofinger napisał:

Z opisu wynika, że powinni. Skoro miałeś wstępną zgodę, potem poprosili o numer konta, to ja bym to odczytywał tak, że ostateczna decyzja jest pozytywna.  Poczekaj jeszcze i zadzwoń się upomnieć. Oni mają 30 dni na wypłatę, licząc od dnia poinformowania o decyzji.

Napisano
Dnia 7.02.2018 o 13:04, wladmar napisał:

Nie zmienia to faktu, że rozmowy z infolinią trzeba zawsze nagrywać :skromny: Przykład - Generali, gdzie konsultanci kłamią w żywe oczy, a potem udają, że tego nie mówili. 

Generali Pan powiada - uuu, to fajna firma. Nie wiem jak to wygląda w kwestii likwidacji szkody w jednym kraju, ale jak się zrobi tak bardziej europejsko, to może być wesoło, jeżeli ubezpieczenie było na pojazd zarejestrowany w PL, a sprawca był z "lepszego" kraju :skromny:

Napisano
  • Autor
Odnoszę wrażenie, że bardziej w tym wątku chciałeś się pochwalić, że zapłaciłeś za szybę z własnej kieszeni 1000 Euro, niż całą reszta. Wiadomo, że jak masz zgodę to Ci wypłacą.
Jakbym się chciał pochwalić to bym napisał na HP :skromny:

Wysłane z mojego SM-G800H przy użyciu Tapatalka

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.