Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nowa Mazda cx5

Featured Replies

Napisano

chyba zaliczyli fuckupa.....podłokietnik jest za krótki :) Zwyczajnie auto za ponad 100 tyś praktycznie nie ma podłokietnika 

np

https://www.otomoto.pl/oferta/mazda-cx-5-skyenergy-165km-nawigacja-eternal-blue-rocznik-2017-ID6zggqN.html

nawet cena spoko ale dać tyle $$ i nie mieć podłokietnika ...to ja specjalnie w 2004 do Stilo extra z aso podłokietnik zamawiałem :)

Napisano

To ja jestem dziwny, bo mi podłokietnik ani nie pomaga ani nie przeszkadza :phi:

W poprzednim samochodzie podłokietnika nie miałem... koledzy się dziwili- no jak to tak, a mi to nie przeszkadzało. W obecnym samochodzie podłokietnik mam, ale z niego nie korzystam jako z podłokietnika - jedynie jako z zamykanego schowka :hmm:

Napisano
  • Autor
5 minut temu, Manx napisał:

To ja jestem dziwny, bo mi podłokietnik ani nie pomaga ani nie przeszkadza :phi:

W poprzednim samochodzie podłokietnika nie miałem... koledzy się dziwili- no jak to tak, a mi to nie przeszkadzało. W obecnym samochodzie podłokietnik mam, ale z niego nie korzystam jako z podłokietnika - jedynie jako z zamykanego schowka :hmm:

widocznie Ty jesteś tym klientem niszowym któremu brak podłokietnika nie przeszkadza :)

Napisano
23 minuty temu, Marcin79 napisał:

widocznie Ty jesteś tym klientem niszowym któremu brak podłokietnika nie przeszkadza :)

To ja się jeszcze przyłączę do tej niszy. Nawet jak jeżdżę autami z podłokietnikiem to też z niego nie korzystam. 

Edytowane przez Citric

Napisano
13 minut temu, Citric napisał:

To ja się jeszcze przyłączę do tej niszy. Nawet jak jeżdżę autami z podłokietnikiem to też z niego nie korzystam. 

Ja korzystam - lubię mieć oba łokcie na podłokietnikach :)

Ale kierę wtedy trzymam za dwadzieścia czwarta ;]

Napisano
14 minut temu, Citric napisał:

Ja mam tak samo.

Jeżeli już jakąs rękę zdejmuję z kierownicy to lewą. I dla tej ręki ewentualnie ważne jest oparcie na drzwiach.

Podłokietnik dla mnie jest ważny tylko dlatego, że jest w nim schowek i gniazdko 12V.

Napisano
  • Autor
10 minut temu, kravitz napisał:

Ja mam tak samo.

Jeżeli już jakąs rękę zdejmuję z kierownicy to lewą. I dla tej ręki ewentualnie ważne jest oparcie na drzwiach.

Podłokietnik dla mnie jest ważny tylko dlatego, że jest w nim schowek i gniazdko 12V.

to u mnie prawa cały czas w gotowości czeka oparta na podłokietniku :)

może dlatego, że jestem leworęczny :)

Edytowane przez Marcin79

Napisano
11 minut temu, Marcin79 napisał:

Jestem praworęczny, ale sporo rzeczy robię lewą jak leworęczni, między innymi gadam przez telefon ;] :swiety:

Chyba by mi był potrzebny podłokietnik, jakbym jeździł w UK. Tak myslę.

Napisano
1 godzinę temu, Marcin79 napisał:

chyba zaliczyli fuckupa.....podłokietnik jest za krótki :) Zwyczajnie auto za ponad 100 tyś praktycznie nie ma podłokietnika 

np

https://www.otomoto.pl/oferta/mazda-cx-5-skyenergy-165km-nawigacja-eternal-blue-rocznik-2017-ID6zggqN.html

nawet cena spoko ale dać tyle $$ i nie mieć podłokietnika ...to ja specjalnie w 2004 do Stilo extra z aso podłokietnik zamawiałem :)

a może ten podłokietnik jest wysuwany?...

Napisano

W Ceedie np. nie jest wysuwany i jak dla mnie jest za krótki. Dla mnie podłokietnik to podstawowe wyposażenie  ;]

Napisano
  • Autor
15 minut temu, zzzz napisał:

a może ten podłokietnik jest wysuwany?...

Nie jest

Napisano

Mnie tak samo wkurzają zbyt niskie podłokietniki w drzwiach.

Napisano
23 godziny temu, Marcin79 napisał:

Też jestem leworęczny. 

Napisano
23 godziny temu, kartonik napisał:

W Ceedie np. nie jest wysuwany i jak dla mnie jest za krótki. Dla mnie podłokietnik to podstawowe wyposażenie  ;]

Masz złą wersję cee'd-a... ;]

Napisano
Dnia 1.03.2018 o 14:56, Marcin79 napisał:

np

Nie tylko ten, VW ma podłokietnik, wysuwany, ale tak nisko, że nie da się używać. A ustawiając pochylony jest jeszcze gorzej...

Napisano
47 minut temu, K3 napisał:

Masz złą wersję cee'd-a... ;]

Nie mam Ceeda.

Jeżeli chodzi o najgorzej umieszczony podłokietnik to chyba wygrywa BravoII. ;]

Napisano
2 godziny temu, K3 napisał:

Nie tylko ten, VW ma podłokietnik, wysuwany, ale tak nisko, że nie da się używać. A ustawiając pochylony jest jeszcze gorzej...

To dlatego często widuję ludzi w WV przechylonych do środka auta ;]

Napisano
Dnia 1.03.2018 o 16:54, sherif napisał:

Mnie tak samo wkurzają zbyt niskie podłokietniki w drzwiach.

Mnie wkurza zbyt wysoka linia okien na zimny lokiec. Trzeba wowczas brac ja pod pache i cala reka majta za drzwiami.

Napisano
48 minut temu, rwIcIk napisał:

Obecnie taka moda - szyb mniej niż blachy.

No wlasnie, u mnie tez sie nie da chlodzic łokcia :buu:

Napisano
4 minuty temu, rwIcIk napisał:

Ja w trosce o swoje stawy raczej nie otwieram szyb :old:

Sie szypiecie towarzyszu?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.