Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przechwaliłem Insignie ;-)))

Featured Replies

Napisano

Coś mi mówi tytuł tego tematu ;-)))

7 czy 8 rok 130kkm z hakiem nalotu... ( nie dziadka z Niemiec, ale mojego i Żony)

Nie dość, że klekot to jeszcze w cyklu mieszanym używany...

I turbo ze zmienną geometrią i DPF i DKZ i smok nawet (w końcu ciągle nie wymieniony ;-)) Nic tylko czekać na Armagiedon...

...a onej się po 7 latach wreszcie coś popsuło wzięło i obudowa chłodniczki EGRa się pękła i siakieś komunikaty mi tu wyrzuca, że "dolej płynu chłodzącego"....

Znając życie zaraz się zacznie prawo serii...

Napisano
25 minut temu, Fili_P napisał:

7 czy 8 rok 130kkm z hakiem nalotu... ( nie dziadka z Niemiec, ale mojego i Żony)

I turbo ze zmienną geometrią i DPF i DKZ i smok nawet (w końcu ciągle nie wymieniony ;-)) Nic tylko czekać na Armagiedon...

...a onej się po 7 latach wreszcie coś popsuło wzięło i obudowa chłodniczki EGRa się pękła i siakieś komunikaty mi tu wyrzuca, że "dolej płynu chłodzącego"....

Czas najwyzszy poszukac nastepcy ;)

Napisano
  • Autor

Czas najwyzszy poszukac nastepcy [emoji6]
Nima dutków. Policzyłem właśnie że od dobrych 5 lat mamy takie same wpływy na konta w skali roku plus/minus 2tysie plnow. (Choć w sumie pracujemy mniej się szarpiąc że zleceniami,, dziełami itp)...A ostatnio zczyscilem ponad połowę inwestycyjnie. BTW Nasz tatusiowoz bardzo nam pasuje więc dopóki nie trafi się jakiś większy fakap to wiesz...

...

Napisano
Nima dutków. Policzyłem właśnie że od dobrych 5 lat mamy takie same wpływy na konta w skali roku plus/minus 2tysie plnow. (Choć w sumie pracujemy mniej się szarpiąc że zleceniami,, dziełami itp)...A ostatnio zczyscilem ponad połowę inwestycyjnie. BTW Nasz tatusiowoz bardzo nam pasuje więc dopóki nie trafi się jakiś większy fakap to wiesz...

...

Bo to fajne auto jest. Kumpel przyjechal na majowke Insignia, ktora odkupil ode mnie i bardzo przyzwoicie mu sie sprawuje.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Napisano

Zepchnij ze skarpy...

... chyba, ze chcesz sprzedac w dobrej cenie i jest to kombiak. Czegos dla Taty powoli szukam :)

Napisano

130 tys km i awaria to nie dziwota że ludzie jak widzą 200 tys km na liczniku to delirki dostają.

Napisano

Auto sie sypie. Szkoda naprawiać - ja bym sprzedał jak najszybciej.

Jakby co to pisz na Priv - dam 20 tysi

Napisano
20 godzin temu, Fili_P napisał:

Dobrze trafiłeś, ja bym trzymał, może dalej tak się będzie sprawować ;).

Napisano

Ostatnio jechalem insignia. 

Powiedzcie mi jaki imbecyl stwierdził, że chwilowe spalanie przetłumaczone w komputerze pokładowym jako "Natychm. oszcz. paliwa" jest OK i mozna tak sprzedawać :hehe:

Napisano
6 minut temu, Filipfm napisał:

Powiedzcie mi jaki imbecyl stwierdził, że chwilowe spalanie przetłumaczone w komputerze pokładowym jako "Natychm. oszcz. paliwa" jest OK i mozna tak sprzedawać :hehe:

Co to była za Insignia?

Napisano
1 minutę temu, rostex napisał:

Co to była za Insignia?

Nie mam pojecia. Kumpel mial zastepczaka. Diesel, poprzedni model, chyba polift

32153739_2112079812155448_67161676549959

Napisano
Dnia 10.05.2018 o 15:09, rostex napisał:

Co to była za Insignia?

Moja tak ma, polift zdaje sie ze srodkowym poziomem licznikow (ze sie tak wyraze).

Dnia 10.05.2018 o 15:02, Filipfm napisał:

No coz, ktos cos przegapil, albo tlumaczyl ktos znajacy jezyk, ale nie byl to jego rodzimy jezyk.

Przeszkadza tylko chwile, potem sie przyzwyczajasz.

Edytowane przez ZUBERTO

Napisano
4 minuty temu, ZUBERTO napisał:

No coz, ktos cos przegapil, albo tlumaczyl ktos znajacy jezyk, ale nie byl to jego rodzimy jezyk.

Aż trudno uwierzyć.

Napisano
4 minuty temu, ZUBERTO napisał:

to jeden z powodów dla których nie zmieniam języka menu w urządzeniach :phi:

Bo Polacy nie gęsi swój język mają, ale tłumaczenia bywają kiepskie, odmiana wyrazów sprawia problem  a jeszcze długość wyrazów powoduje konieczność stosowania skrótów - np angielskie "keylock" vs polskie "blokada klawiatury"

Napisano
8 minut temu, Filipfm napisał:

to jeden z powodów dla których nie zmieniam języka menu w urządzeniach :phi:

Bo Polacy nie gęsi swój język mają, ale tłumaczenia bywają kiepskie, odmiana wyrazów sprawia problem  a jeszcze długość wyrazów powoduje konieczność stosowania skrótów - np angielskie "keylock" vs polskie "blokada klawiatury"

Kij mu w oko jak to nazwali, jak napisalem, przyzwyczailem sie momentalnie.

Za to wolalbym, zeby nie bylo to pisane takimi bawołami i na 1 ekranie wiecej informacji sie miesciło (moze jakies piktogramy zamiast napisow).

Uznali chyba, ze auto dla emeryta i napisy musza byc duuuże.

Napisano
3 godziny temu, Filipfm napisał:

tak samo jak "service" to usługa. Samochód się popsuł, a tu komunikat "usługa" :hehe:

Napisano
5 minut temu, bergerac napisał:

tak samo jak "service" to usługa. Samochód się popsuł, a tu komunikat "usługa" :hehe:

Zawolajcie Lucyfera to wam wygłosi elaborat ze GM mógł skorzystać z jego usług, a nie zatrudniać studenta... ;)

Tak BTW przedlift ma zgrabne tłumaczenia menu, widocznie jakość studentów maleje zamiast rosnąć. 

Edytowane przez el_guapo

Napisano
  • Autor
Zepchnij ze skarpy...

... chyba, ze chcesz sprzedac w dobrej cenie i jest to kombiak. Czegos dla Taty powoli szukam [emoji4]
Kombiwoz kombiwoz
A ta cena to ma być dobra dla kogo? ;-(
Dobra wsadziłem całe 539plnow to musi dalej jeździć :-)

...

Napisano
  • Autor

W którymś Motorze zrobili taką listę fakapow językowych.... Z tego co pamiętam wszystko wygrał fiat z jeepem do spółki.... I zdaje się że jakiegoś jednego opisu w końcu nawet nie byli w stanie rozszyfrować do końca co autor miał na mysli

Aż trudno uwierzyć.

...

Napisano
13 godzin temu, Fili_P napisał:

Kombiwoz kombiwoz
A ta cena to ma być dobra dla kogo? ;-(
Dobra wsadziłem całe 539plnow to musi dalej jeździć :-)

...

Utrata wartosci Opla jest bardzo duza... wiec dobra cena dla mnie ;)

Napisano

Temat chłodniczki egr w Insi cdti jest baaaardzo popularny, nawet reperaturkę do niej przewidziano;)

Napisano
  • Autor

Wiem. I ponoć nawet dotyczył moich roczników... Jak widać 7 lat się uchowała ;-)

...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.