Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Znów co nieco o niezawodności różnych marek aut.

Featured Replies

Napisano

Czyli zrobiłem błąd sprzedając Civica(2. miejsce Hondy), a kupując Priusa(4. miejsce Toyoty)?

Napisano
  • Autor
5 minut temu, ghost2255 napisał:

Czyli zrobiłem błąd sprzedając Civica

Błędem było nie kupowanie niczego z miejsca pierwszego.

;)

Swoją drogą, jak im ten Rover tak wysoko wskoczył?

:hmm:

Napisano

Miałem w życiu jedno Daihatsu. Liczy się? 😜

Napisano
55 minut temu, Joki napisał:

Swoją drogą, jak im ten Rover tak wysoko wskoczył? 

bo to przecież jest honda 😄

Napisano
  • Autor
11 minut temu, Gregs0N napisał:

Bardziej mi się zdaje, że tu zaważyła dostępność i niska cena części z rynku lokalnego? Bo to przecież uwzględnia nie tylko niezawodność ale i koszty.

Napisano

w PL na pierwszym miejscu pewnie byłaby panda ze względu na niski koszt serwisowania

Napisano

Znajomy z pandy zrobił 300.000. I nie padła ani razu. Zwiedził Węgry Bułgarię Chorwację na wczasach .śmiali się że jedzie 1.1 w europejskiej na wczasy. Ci co się śmiali z płaczem wracali do domu . Bo niektóre auta im padły. Hehe 

Napisano
22 minuty temu, Gregs0N napisał:

Long time ago :) i tez nie do konca :old:

Teraz to jakies chinskie wynalazki

Edytowane przez Filipfm

• 2 tygodnie później...
Napisano
Dnia 4.10.2018 o 19:57, Joki napisał:

Mieszkam w UK 10+ lat i widziałem może dwa daihatsu na ulicy. Jeśli obydwa się nie psują to rzeczywiście powinno być 100% niezawodności 😀

Napisano
Dnia 4.10.2018 o 20:57, Joki napisał:

Na drugim Suzuki, niech sobie wetkną ten ranking ;] niecałe 60tkm wytrzymał sworzeń wahacza :nono:

Napisano
2 godziny temu, bartekm napisał:

Na drugim Suzuki, niech sobie wetkną ten ranking ;] niecałe 60tkm wytrzymał sworzeń wahacza :nono:

U mnie wytrzymal 80kkm-tylko co z tego?

Przeciez nie zatrzymalo mnie to na drodze,zrobione podczas przeglądu technicznego ,zresztą nie wiem jak jezdzil poprzedni wlaściciel..

Kumpel w Epice z przebiegiem 30kkm też wymienial wachacz-jednak przez bodajże 6 lat nie stanąl na drodze-a o to chyba chodzi.

Napisano
2 godziny temu, wlad napisał:

U mnie wytrzymal 80kkm-tylko co z tego?

Przeciez nie zatrzymalo mnie to na drodze,zrobione podczas przeglądu technicznego ,zresztą nie wiem jak jezdzil poprzedni wlaściciel..

Kumpel w Epice z przebiegiem 30kkm też wymienial wachacz-jednak przez bodajże 6 lat nie stanąl na drodze-a o to chyba chodzi.

Do daję padnięty akumukator po 3. latach. Nie zatrzymał mnie na drodze, bo było właśnie po gwarancji ;] W Nissanie się oglądałem na gwarancję i mnie dwa razy assistance uruchamiało :hehe:

Napisano
7 minut temu, bartekm napisał:

Do daję padnięty akumukator po 3. latach. Nie zatrzymał mnie na drodze, bo było właśnie po gwarancji ;] W Nissanie się oglądałem na gwarancję i mnie dwa razy assistance uruchamiało :hehe:

No to nie wiem.U mnie pewnie był już zmieniony wcześniej-w każdym razie żona 3 lata tłucze go na krotkich dystansach z mnóstwem odpaleń i jakoś daje radę.

Napisano
24 minuty temu, wlad napisał:

No to nie wiem.U mnie pewnie był już zmieniony wcześniej-w każdym razie żona 3 lata tłucze go na krotkich dystansach z mnóstwem odpaleń i jakoś daje radę.

Od tamtej pory mam uraz do Varty. Inna sprawa, że akurat Splash ma miniaturowy akumulator, ale nawet uchodzący za byle co akumulator Marelli w Fiacie wytrzymał 6. lat :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.