Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Chevrolet Equinox - pierwszy tani, dobrze wykonany EV

Featured Replies

Napisano

W końcu samochód który jest tańszy niż Tesla a zrobiony porządnie, bez udziwnień, z normalną kierownicą, normalnymi kierunkowskazami itp. 

Napisano
9 minut temu, Florydzialski napisał(a):

W końcu samochód który jest tańszy niż Tesla a zrobiony porządnie, bez udziwnień, z normalną kierownicą, normalnymi kierunkowskazami itp. 

I lepiej się pali 👍🏼

Napisano
W dniu 30.05.2024 o 18:21, Florydzialski napisał(a):

zrobiony porządnie

oby, ale to się jeszcze okaże

Napisano
  • Autor
56 minut temu, HelixSv napisał(a):

oby, ale to się jeszcze okaże

General Motors, firma znana z porządnych samochodów, co się śmiejesz? 

P.S. Miałem w życiu wiele wyrobów tej firmy - przede wszystkim dlatego że były tanie a nie że dobre. I wszystkie były poskręcane tak jakby ktoś miał najgorszy dzień w życiu i chciał odwalić robotę na szybko. Dopiero Corvette była dość porządnie zrobiona - w sumie przez 6 lat nie miałem ani jednego problemu z nią. 

Napisano
9 minut temu, Florydzialski napisał(a):

General Motors, firma znana z porządnych samochodów, co się śmiejesz? 

P.S. Miałem w życiu wiele wyrobów tej firmy - przede wszystkim dlatego że były tanie a nie że dobre. I wszystkie były poskręcane tak jakby ktoś miał najgorszy dzień w życiu i chciał odwalić robotę na szybko. Dopiero Corvette była dość porządnie zrobiona - w sumie przez 6 lat nie miałem ani jednego problemu z nią. 

Ja się nie śmieję. Tylko robienie porzadnych aut spalinowych absolutnie nie świadczy o umiejętnościach w produkcji aut elektrycznych. Jedyna marka, która potrafi robić niezłe spalinowe jak i elektryki to chińskie Volvo i może czasem Merc. 

Z tym Szewroletem trzeba poczekać i zobaczyć. Co z tego, że ma wajchy od kierunków, jak może mieć pełno innych niedogodności. Jak powolne ładowanie, lagujące handshake'i z ładowarkami, nieprzystosowana do EV nawigacja, kiepski system, problemy z podgrzewaniem/chłodzeniem baterii, szybka degradacja, samozapłony czy inne awarie. 

W każdym razie życzę GM jak najlepiej. 

Napisano
Godzinę temu, HelixSv napisał(a):

Ja się nie śmieję. Tylko robienie porzadnych aut spalinowych absolutnie nie świadczy o umiejętnościach w produkcji aut elektrycznych. Jedyna marka, która potrafi robić niezłe spalinowe jak i elektryki to chińskie Volvo i może czasem Merc. 

Z tym Szewroletem trzeba poczekać i zobaczyć. Co z tego, że ma wajchy od kierunków, jak może mieć pełno innych niedogodności. Jak powolne ładowanie, lagujące handshake'i z ładowarkami, nieprzystosowana do EV nawigacja, kiepski system, problemy z podgrzewaniem/chłodzeniem baterii, szybka degradacja, samozapłony czy inne awarie. 

W każdym razie życzę GM jak najlepiej. 

No to pojechałeś po Marku :jem:

Jak gościu kiedyś kupi elektryka to napewno będzie wiedział co jest ważne w EV...

Napisano
22 godziny temu, PawelWaw napisał(a):

No to pojechałeś po Marku :jem:

Jak gościu kiedyś kupi elektryka to napewno będzie wiedział co jest ważne w EV...

No właśnie zapomniałem o najważniejszym!

Czy ma skrzynie biegów? ;]

Napisano

No to nie ma szans na rynku. A jak jeszcze Musk wypuści aktualizację oprogramowania z takim dwukolorowym lakierowaniem to w ogóle pozamiatane. Chevrolet może się zwijać.

:skromny:

Napisano
W dniu 1.06.2024 o 22:22, HelixSv napisał(a):

A BMW? Gdybym miał dziś szukać elektryka to zacząłbym od oglądania ich oferty.

:hmm:

Edytowane przez Ryb

Napisano
Godzinę temu, Ryb napisał(a):

A BMW? Gdybym miał dziś szukać elektryka to zacząłbym od oglądania ich oferty.

:hmm:

BMW nagrabił sobie u mnie, bo w i4 w centrum Geteborga, kiedy bardzo polegałem na navi, pojawił się blue-screen i rozpoczął się 5-minutowy restart systemu. :facepalm: ;]

Z drugiej strony, pokracznym i3 jezdziłem ponad 2 lata i byłem raczej zadowolony :ok: (poza oczywistymi niedogodnościami).

Na pewno nowe beemki wygrywają u mnie w kategorii wygląd.

Napisano
6 minut temu, HelixSv napisał(a):

BMW nagrabił sobie u mnie, bo w i4 w centrum Geteborga, kiedy bardzo polegałem na navi, pojawił się blue-screen i rozpoczął się 5-minutowy restart systemu. :facepalm: ;]

Gdybym ja się miał przejmować takimi drobiazgami to bym nie kupował Jaguara.

:lol:

Z drugiej strony, pokracznym i3 jezdziłem ponad 2 lata i byłem raczej zadowolony :ok: (poza oczywistymi niedogodnościami).

Mi się i3 podoba. Śmieszne autko ale ma swój urok.

:ok:

Na pewno nowe beemki wygrywają u mnie w kategorii wygląd.

:ok:

Napisano
4 godziny temu, Ryb napisał(a):

No to nie ma szans na rynku. A jak jeszcze Musk wypuści aktualizację oprogramowania z takim dwukolorowym lakierowaniem to w ogóle pozamiatane. Chevrolet może się zwijać.

:skromny:

Jak kiedyś przylecisz do Chi to sobie wypożycz. 

Ja miałem kiedyś w firmie takiego spalinowego i szybciutko go sprzedali :hehe:

Napisano

Screenshot_20240604_163027.jpg.b651c48b2f954e991cec99fbc495f180.jpg

Chyba tego samego projektanta mają.

Napisano
3 godziny temu, iwik napisał(a):

Screenshot_20240604_163027.jpg.b651c48b2f954e991cec99fbc495f180.jpg

Chyba tego samego projektanta mają.

Niby podobnie, ale ten na dole wygląda jak tanie auto z Azji, a ten na górze jak jakiś kolejny crossover.