Napisano 4 godziny temu4 godziny 8 godzin temu, maras77 napisał:Byłby dobry, tylko wyszła by trasa drożej, więc bez sensu 8 godzin temu, mrBEAN napisał:Ile drożej?Jakieś 20 zł, miesięcznie
Napisano 3 godziny temu3 godziny 9 godzin temu, maras77 napisał:Byłby dobry, tylko wyszła by trasa drożej, więc bez sensu jaki masz koszt 100 km w elektryku (ładowanie na publicznych ładowarkach) 35-40 zł/100kmno chyba że spala poniżej 5 litrów (Średnia cena ogólnokrajowa: ok. 6,93 – 7,00 zł/l)
Napisano 2 godziny temu2 godziny Godzinę temu, komor napisał:Jakieś 20 zł, miesięcznie Tyle samo mi wyszlo, tylko nie chciałem się powtarzać :)
Napisano 1 godzinę temu1 godzina 55 minut temu, maras77 napisał:Tyle samo mi wyszlo, tylko nie chciałem się powtarzać :)Czekaj, niebawem jadę do CRO, widziałem jakieś ciekawe ceny na SuC w nocy, chyba dieslem jest 2-3 razy drożej jechać tą trasę Ale my się nie znamy
Napisano 1 godzinę temu1 godzina Czegoś tu nie rozumiem - kupujecie elektryka jako trzecie lub czwarte auto pod domem (no, chyba nikt nie jest taki szalony żeby mieć wyłącznie elektryka?) żeby cokolwiek oszczędzać?
Napisano 18 minut temu18 min 51 minut temu, Ryb napisał:no, chyba nikt nie jest taki szalony żeby mieć wyłącznie elektryka?Khm, khm, ostatniego spalinowego sprzedałem kilka miesięcy temu . Po tym jak przez ponad rok musiałem sam lub żonę wysyłać żeby przynajmniej raz w tygodniu go ruszyć, żeby się nie zakurzył.Co w tym może być szalonego?
Napisano 12 minut temu12 min 3 minuty temu, falkon napisał:Khm, khm, ostatniego spalinowego sprzedałem kilka miesięcy temu . Po tym jak przez ponad rok musiałem sam lub żonę wysyłać żeby przynajmniej raz w tygodniu go ruszyć, żeby się nie zakurzył.Co w tym może być szalonego?Spalinowe auto do codziennego domowego użytku jest tak bez sensu, że to jest az nierealne.Wyobrażamy sobie tankowanie telefonu na jakiejs stacji na mieście? Niech wtedy nawet i starczy paliwa na miesiąc. Czy ktoś by chciał taki telefon? Czy lepiej ładować w domu codziennie? A przecież z telefonem tez w podróż jeździmy.Ostatnio na światłach stałem i podjechał motocykl.To było jakieś surrealistyczne, że na tym cyklu świateł, który jest wybotnie długi, w tym moto ciągle kręcił się silnik. Po xui?