Napisano 15 godzin temu15 godzin 3 godziny temu, G.O.A.T. napisał:No to już nie mam mieszanych uczuć… co za maszkara…Tył OK, przód zje... i przypomina koszmarki Citroena.
Napisano 1 godzinę temu1 godzina Odpustem mi zalatuje. Brak jak dla mnie elegancji jakiejś. Taki pokemon na siłę by zrobić coś mocno innego. A czy dobre, to mało ważne, ważne że inne. Serie G mocno mi się podobają, a do tych nowych to za stary jestem.
Napisano 1 godzinę temu1 godzina 10 minut temu, Harp napisał:Odpustem mi zalatuje. Brak jak dla mnie elegancji jakiejś. Taki pokemon na siłę by zrobić coś mocno innego. A czy dobre, to mało ważne, ważne że inne.Serie G mocno mi się podobają, a do tych nowych to za stary jestem.I pomyśleć że swego czasu rzucało się psy na Chrisa Bangla
Napisano 1 godzinę temu1 godzina 17 godzin temu, Maciej__ napisał:Tych kombinacji z klamkami zewnetrznymi to nigdy nie zrozumiem Mam wrazenie, ze zmiany w autach opracowują dwa zespoły.Jeden ma wymyslic cos nowego lub zwiększyc uzytecznosć istniejącychDrugi bierze istniejące, sprawdzone rozwiązania i ma jeden cel - zrobic inaczej i powstają jakieś potworki zmieniające intuicyjne i w miarę spójne w branży standardy obsługi podstawowych funkcji. Kierownica staje sie wolantem, kierunki się włącza na kierownicy, klamki? po co komu klamki zrobimy taki mały profil, dla fanów wspinaczki, zeby opuszkami palców zahaczyć
Napisano 1 godzinę temu1 godzina Teraz, Filipfm napisał:Mam wrazenie, ze zmiany w autach opracowują dwa zespoły.Jeden ma wymyslic cos nowego lub zwiększyc uzytecznosć istniejącychDrugi bierze istniejące, sprawdzone rozwiązania i ma jeden cel - zrobic inaczej i powstają jakieś potworki zmieniające intuicyjne i w miarę spójne w branży standardy obsługi podstawowych funkcji. Kierownica staje sie wolantem, kierunki się włącza na kierownicy, klamki? po co komu klamki zrobimy taki mały profil, dla fanów wspinaczki, zeby opuszkami palców zahaczyć Wszystko co proste i logiczne juz dawno wymyslono, wiec teraz wlasnie powstaja takie patenty
Napisano 1 godzinę temu1 godzina Całkiem fajne auto im wyszło, jeszcze zeby ten środek z wystającym LCD zmienili ... imho lepiej było w starszej generacji z zakrzywionym LCD.
Napisano 1 godzinę temu1 godzina 4 minuty temu, Maciej__ napisał:Wszystko co proste i logiczne juz dawno wymyslono, wiec teraz wlasnie powstaja takie patenty Dziaders z Ciebie!Chciałbyś mieć mechaniczna klamkę i musieć drzwi ciągnąć jak w XIX wieku
Napisano 22 minuty temu22 min Autor 44 minuty temu, Filipfm napisał:Dziaders z Ciebie!Chciałbyś mieć mechaniczna klamkę i musieć drzwi ciągnąć jak w XIX wieku kiedyś drzwi otwierało się dłonią teraz trzeba mieć hak lub szpona