Napisano Środa o 09:232 dni Potwierdzone info 😎Nie trzeba już zazdrościć Teslarianom 🥳Na razie w moim egzemplarzu tylko 😁😌
Napisano Środa o 09:502 dni Mi w Fordzie powiedzieli, że jest przegląd po dwóch latach, który kosztuje 500zł. U kogoś, kto jest przyzwyczajony do cen w serwisie JLR taka informacja powoduje niepohamowane spazmy śmiechu i rzucanie się po podłodze jak Batyr w kampanii prezydenckiej.
Napisano Środa o 11:042 dni 1 godzinę temu, mrBEAN napisał:Potwierdzone info 😎Jakieś oficjalne info ?Na które modele ?
Napisano Środa o 11:242 dni 19 minut temu, sherif napisał:Jakieś oficjalne info ?Na które modele ?Chyba chodzi o to, że w jego KN skończyła sie gwarancja.
Napisano Środa o 11:302 dni 5 minut temu, HelixSv napisał:Chyba chodzi o to, że w jego KN skończyła sie gwarancja. a ok, myślałem że coś KIA zmieniało, bo zdarzało się jej zmieniać interwały.
Napisano Środa o 11:512 dni Autor 45 minut temu, sherif napisał:Jakieś oficjalne info ?Na które modele ?Na wszystkie chyba, po osiągnięciu 150 kkm przebiegu, mój już się zakwalifikował ;)
Napisano Wczoraj o 16:36 1 dzień W dniu 1.07.2026 o 11:50, Ryb napisał:Mi w Fordzie powiedzieli, że jest przegląd po dwóch latach, który kosztuje 500zł. U kogoś, kto jest przyzwyczajony do cen w serwisie JLR taka informacja powoduje niepohamowane spazmy śmiechu i rzucanie się po podłodze jak Batyr w kampanii prezydenckiej.Jesteś pewien, ze nie 1500? Nie wiem dlaczego, ale taka kwota chodzi mo po glowie.@komor kojarzysz jak to w przypadku pumy wyglada?
Napisano Wczoraj o 17:41 1 dzień Godzinę temu, zinger napisał:Jesteś pewien, ze nie 1500? Nie wiem dlaczego, ale taka kwota chodzi mo po glowie.@komor kojarzysz jak to w przypadku pumy wyglada?Diler mówił, że 500. Ale gdyby było 1500 to też mi wszystko jedno. Nadal to śmieszna kwota w porównaniu do Jaga.
Napisano 23 godziny temu23 godzin 3 godziny temu, zinger napisał:Jesteś pewien, ze nie 1500? Nie wiem dlaczego, ale taka kwota chodzi mo po glowie.@komor kojarzysz jak to w przypadku pumy wyglada?500, potwierdzam. Też Capri oglądałem
Napisano 10 godzin temu10 godzin 16 godzin temu, zinger napisał:Jesteś pewien, ze nie 1500? Nie wiem dlaczego, ale taka kwota chodzi mo po glowie.@komor kojarzysz jak to w przypadku pumy wyglada?Też mi handlowiec o jakiś 500-600 zł wspominał po dwóch latach za wymianę filtra kabinowego
Napisano 55 minut temu55 min 9 godzin temu, komor napisał:Też mi handlowiec o jakiś 500-600 zł wspominał po dwóch latach za wymianę filtra kabinowego To musialem cos zle zanotowac. Dramatu nie ma, aczkolwiek po skodzie jakiekolwiek oplaty za przeglad, ktory w naszym przypadku to pic na wode fotomontaz, sa dla mnie nowoscia...
Napisano 12 minut temu12 min 39 minut temu, zinger napisał:To musialem cos zle zanotowac. Dramatu nie ma, aczkolwiek po skodzie jakiekolwiek oplaty za przeglad, ktory w naszym przypadku to pic na wode fotomontaz, sa dla mnie nowoscia...Też jest to dla mnie dziwne, przecież normalnie przeglądów już sięnie robi Ostatnio w Fordzie pojechałem z usterką związaną ze stałym wybudzianiem samochodu, sugerowałem aku 12V do wymiany, potwierdzili, wymieli i porysowali mi błotnik Po miesiącu polakierowali mi listwę błotnika, jeśli będę musiał jechać na przegląd to już sam odprowadzam im auto na hale i z powrotem