Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zmiana Autka

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich. Zdcydowałem się na zmianę auta jeździłem Punto II 1.2 8V przejechałem blisko 80 000 km i w tym czasie, wyminiem wszystkie amortyzatory, tarcze hamulcowe alternator pomalowałem zderzaki i lusterka no i oczywiście wymieniłem sprzęgło frown.gif ale nie narzekam auto sprawowało sie bardzo dobrze, mało paliło. Dlatego kupiłem Punto Grande 1.4 8V bo akurat jest wersja ESTIVA z klimatyzacją gratis + lusterka podgrzewane i sterowane elektrycznie i centralny zamek z pilota. Autko stare zostawiłem w rozliczeniu i dostałęm nawet niezłą cenę. Pzdrawiam wszystkich i czeka mnie zmiana opisu. A co najwazniejse nie muszę zmieniać forum. Punto jest winner.gif

Napisano

No a zdjęcia gdzie jak nowe to trzeba się pochwalić ps gratulacje ok.gif słuszny wybór

Napisano

> Jest i zdjęcie

Ładne autko! Gratulacje!

Napisano

> Jest i zdjęcie

ładne ok.gif, mój ojciec ma troche jaśniejsze, ale kolor spoko, nie trzeba często myć, bo kurzu tak nie widać grinser006.gif

Napisano

Autko ładne, kolorek też. Też na nie chorowałem... ale nie stać mnie póki co frown.gif ale od czasu niedawnej wizyty w ASO choruje na nowiutkie Bravo... kurde trzeba będzie dłużej kasę zbierać...

Napisano
  • Autor

> Taka przyjemność ile kosztuje?

42100 zł dokładnie zapłaciłem

Napisano

brawo.gifza wierność.

priekrasnaja maszyna slinka.gif

Napisano

no gratulować palacz.gif

ale mi i tak najbardziej podoba się mk2 serduszka.gifserduszka.gifserduszka.gif

Napisano

> A co najwazniejse nie muszę zmieniać forum. Punto jest

brawo.gif

Napisano

> Jest i zdjęcie

Bardzo fajnie się prezentuje brawo.gif

Napisano

Bardzo ładny kolorek smile.gifclaps.gif

Napisano

Ładny samochodzik.

Życzę bezproblemowej eksploatacji.

Napisano

dobry wybór zlosnik.gif

Napisano

No, no, noooo. Aż i mnie się zachciało!!! Ale jednak zawsze jest pytanie. czy aby sylwetka kropasa II nie jest jakby ładniejsza? spineyes.gif

Napisano

ladny, bardzo ladny

a i cena z tym wyposażeniem atrakcyjna ok.gif

Napisano

Choc to Grande jak kazde inne 270751858-jezyk.gif to gratuluje i ciesze sie razem z Toba 20.GIF.

Napisano

bardzo fajny kolorek ok.gif gratki claps.gif

Napisano

Dobry wybór ok.gif, ładny kolorek

Napisano

Gratuluję zakupu GP!!!

A tak na marginesie ile dali Ci za Punto w aso i z którego było roku?

Możliwe że i mnie to kiedyś spotka hmm.gif

Napisano

Kolego KarolP, podjedź do ASO i niech zakleją w przednich nadkolach klapki serwisowe do wymiany żarówek kierunkowskazów - bez nich też da radę wymienić żarówki, a w komorze silnika będzie dużo czyściej - standardowa rzecz w GP robiona przy odbiorze, jeśli się upomnisz oczywiście. Druga sprawa - niech zamontują osłonę pod silnik, nie zdążyłem powiedzieć, że chcę - handlowiec był szybszy - dostałem gratis. Niestety w momencie odbioru mojego autka nie mieli osłony na stanie - jutro śmigam na montaż.Ty niestety będziesz musiał dopłacić, ale warto. Sam wiesz jak paskudne mamy drogi zimą, woda w koleinach,... Alternator tego nie lubi. Po trzecie chlapacze na przód - na szczęście na czarnym kolorze nie rzucają się tak w oczy, jak w innych - ochrona progów i drzwi musi być - jak sam zapewne zauważyłeś przednie koła w dolnej części wystają poza nadwozie - bez chlapaczy murowane piaskowanie drzwi, nie wspominając o progach - w moim przypadku względy praktyczne przeważyły nad estetyką - nadal autko ekstra się prezentuje wink.gif

Napisano
  • Autor

Dziękuję wszystkim za miłe wypowiedzi. Odpowiem na pytania w tym jednym poście. Dostałem za mojego punciaka z 2000 roku 10.000 zł. była to wersja uboga, ale sam malowałem zderzaki i lusterka, prezentował się dobrze. Oczywiście była kontrola techniczna i ogólnie gruntowne sprawdzanie. Dziękuję bardzo koledze Markowi za cenne uwagi. Faktycznie te koła wystają i już zaobserwowałem, że drzwi i progi mocno się chlapią przydadzą się te chlapacze, i osłonka na silnik. . Jeszcze jedno zdjęcie tym razem wnętrza smile.gif Pozdrawiam

279131038-srodek.JPG

post-65056-14352484176004_thumb.jpg

Napisano

> Dziękuję wszystkim za miłe wypowiedzi. Odpowiem na pytania w tym

> jednym poście. Dostałem za mojego punciaka z 2000 roku 10.000

> zł. była to wersja uboga, ale sam malowałem zderzaki i lusterka,

> prezentował się dobrze.

tyle to sam bym dal, szkoda ze nie dales ogloszenia tutaj na forum wink.gif

Napisano

Ja rówinież zamieniłem swojego MK2 na nowe grande tylko w kwietniu. Mam trochę bogatszą wersję ale też więcej płaciłem. Za swojego w rozliczeniu dali mi 11 000 PLN. A była to wersja SX z przebiegiem ok. 100 kkm.

Napisano

> Ja rówinież zamieniłem swojego MK2 na nowe grande tylko w kwietniu.

> Mam trochę bogatszą wersję ale też więcej płaciłem. Za swojego w

> rozliczeniu dali mi 11 000 PLN. A była to wersja SX z

> przebiegiem ok. 100 kkm.

a bylo wystawic na ak to byscie tyle samo dostali a moze i wiecej cfaniaczek.gif

Napisano

Ja to raczej mniej wink.gif. A pozatym potrzebowałem autko szybko zbyć bo nie mam gdzie stawiać dwóch.

Napisano

> Ja to raczej mniej . A pozatym potrzebowałem autko szybko zbyć bo nie

> mam gdzie stawiać dwóch.

a ja potrzebowalem szybko kupic rotfl.gif

Napisano

> Witam wszystkich. Zdcydowałem się na zmianę auta jeździłem Punto II

> 1.2 8V przejechałem blisko 80 000 km i w tym czasie, wyminiem

> wszystkie amortyzatory, tarcze hamulcowe alternator pomalowałem

> zderzaki i lusterka no i oczywiście wymieniłem sprzęgło ale nie

> narzekam auto sprawowało sie bardzo dobrze, mało paliło. Dlatego

> kupiłem Punto Grande 1.4 8V bo akurat jest wersja ESTIVA z

> klimatyzacją gratis + lusterka podgrzewane i sterowane

> elektrycznie i centralny zamek z pilota. Autko stare zostawiłem

> w rozliczeniu i dostałęm nawet niezłą cenę. Pzdrawiam wszystkich

> i czeka mnie zmiana opisu. A co najwazniejse nie muszę zmieniać

> forum. Punto jest

mam pytanie.. tez nosze sie z zamiarem kupna grande punto wersja Active.. udało Ci sie dostać coś gratis? jak kwestia ubezpieczenia.. jakas ciekawa propozycja z str ASO?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.