Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czy facet i Lancia Musa to dobry pomysł?

Featured Replies

Napisano

Tak się zastanawiam. Korci mnie niesamowicie wzornictwo rodem z Półwyspu Apenińskiego. Pierwsza myśl to była Lancia Ypsilon (najlepiej Momo Sport Design) ale jednak wolałbym mieć te tylne drzwi. Nie pytam o osiągi, wady itd tylko, czy Waszym zdaniem facet w niej nie wygląda jak kretyn bądź homoseksualista... zlosnik.gif Sam nie wiem... Podoba mi się to też, że na żywo widziałem ten samochód na ulicy w Polsce max 5 razy. Fajnie jest mieć takie auto, które nie powtarza się co 5 minut. Co o tym myślicie? Chodzi mi o coś takiego:

Musa

smile.gif

Napisano

> Tak się zastanawiam. Korci mnie niesamowicie wzornictwo rodem z Półwyspu Apenińskiego. Pierwsza

> myśl to była Lancia Ypsilon (najlepiej Momo Sport Design) ale jednak wolałbym mieć te tylne

> drzwi. Nie pytam o osiągi, wady itd tylko, czy Waszym zdaniem facet w niej nie wygląda jak

> kretyn bądź homoseksualista... Sam nie wiem... Podoba mi się to też, że na żywo widziałem ten

> samochód na ulicy w Polsce max 5 razy. Fajnie jest mieć takie auto, które nie powtarza się co

> 5 minut. Co o tym myślicie? Chodzi mi o coś takiego:

> Musa

nie smile.gif też się nad tym zastanawiałem i jak tak, to tylko żonie bym kupił smile.gif

We Włoszech tego trochę widziałem i nie przypominam sobie tam faceta... Ale to Twoja decyzja...

Ja sam sporo jeździłem takimi autami jak barchetta czy 206 cc i sporo ludzi mówiło że troche pedalskie zeby.GIF

Napisano

> samochód na ulicy w Polsce max 5 razy. Fajnie jest mieć takie auto, które nie powtarza się co

> 5 minut. Co o tym myślicie?

Jeśli nie masz problemu ze znalezieniem kobiety, i nie potrzebujesz wabika na blachary hehe.gif to czemu nie?

Auto ci się podoba, tak? To jeśli jest w dobrym stanie - bierz i się ciesz.

Mówi ci to ex-właściciel forda KA, 100% heteroseksualnego samca hehe.gif

Napisano

ok.gif

Jeżeli ci odpowiada to brać. Taki inaczej wyglądający fiat.

Osobiście uwielbiam jeździć Ypsilonem mojej rodzicielki zeby.GIF.

Napisano

jeżeli nie będzie różowa to śmiało można brać bo to samochód jak każdy inny

Napisano

Jezdze ypsilonem smile.gif Juz mi sie podobasz 270751858-jezyk.gifwink.gif

Napisano

> Tak się zastanawiam. czy Waszym zdaniem facet w niej nie wygląda jak

> kretyn bądź homoseksualista... Co o tym myślicie?

jeśli żyjesz tym, co powiedzą inni i masz słabą psychikę - zdecydowanie nie kupuj, bo zakup okupisz bezsennymi nocami i rozmyślaniem, czy aby ktoś przypadkiem nie zauważy Cię w takim nieszablonowym aucie ! ! ! ale jeśli to Tobie ma odpowiadać to czy inne auto - kup obojętnie jak by nie wyglądało. to Twoje życie i Twoje wybory. waytogo.gif

Napisano

ja bym nie miał takiego dylematu. Podoba mi się to bym kupił i jeździł i nie zastanawiał się co kto o tym myśli. Życie jest za krótkie żeby przejmować się stereotypami. Mnie się np. strasznie podoba Fiat 500. Gdybym był singlem, to na pewno bym sobie takiego kupił wink.gif

Napisano
  • Autor

> Jeśli nie masz problemu ze znalezieniem kobiety

Mam narzeczoną wink.gif

i nie potrzebujesz wabika na blachary to czemu

> nie?

Większość bab się na Lanciach nie zna grinser006.gif

> Auto ci się podoba, tak? To jeśli jest w dobrym stanie - bierz i się ciesz.

Bardzo mi się podoba smile.gif

> Mówi ci to ex-właściciel forda KA, 100% heteroseksualnego samca

Ale tu pojechałeś grinser006.gif Tego to bym nie kupił grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> ja bym nie miał takiego dylematu. Podoba mi się to bym kupił i jeździł i nie zastanawiał się co kto

> o tym myśli. Życie jest za krótkie żeby przejmować się stereotypami.

Pewnie masz rację wink.gif

> Mnie się np. strasznie

> podoba Fiat 500.

Mnie też ale jest poza moim zasięgiem finansowym oslabiony.gif

>Gdybym był singlem, to na pewno bym sobie takiego kupił

Skąd ten warunek? smile.gif

Napisano

> Skąd ten warunek?

bo to samochód jedno, max dwuosobowy zlosnik.gif

Napisano

> bo to samochód jedno, max dwuosobowy

eeee, nieprawda grinser006.gif

my dajemy radę w trójkę z psem hehe.gif

(no, do Paryża to może byśmy tak nie dojechali, ale kilkadziesiąt km to się da wytrzymać)

za to wygoda parkowania w mieście - bezcenna ok.gif

Napisano

> Tak się zastanawiam. Korci mnie niesamowicie wzornictwo rodem z Półwyspu Apenińskiego. Pierwsza

> myśl to była Lancia Ypsilon (najlepiej Momo Sport Design) ale jednak wolałbym mieć te tylne

> drzwi. Nie pytam o osiągi, wady itd tylko, czy Waszym zdaniem facet w niej nie wygląda jak

> kretyn bądź homoseksualista... Sam nie wiem... Podoba mi się to też, że na żywo widziałem ten

> Musa

Kupujesz samochód dla ludzi czy dla siebie niewiem.gifniewiem.gif

Napisano

Widziałem rano takie auto i sie zastanawialem co to za Lancia ,i szczerze mowiac niezbyt dla mojego oka,ale kazdemu co lubi.....

Co ciekawe jechało tym 2 facetów ale nic nie sugeruje ,może to tylko koledzy byli biglaugh.gifoink.gif

Napisano

> czy Waszym zdaniem facet w niej nie wygląda jak

> kretyn bądź homoseksualista...

Alez skad...

Lancia_Musa_507006.jpg

biglaugh.gif

Prezydentowa...

z4876165X.jpg

A wlasciciel Musy wyglada tak...

376.jpg

zlosnik.gif

Powodzenia.

Napisano

> Musa

Jak dla mnie straszny Przypał hahaha.gif

Przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać zlosnik.gif

Generalnie ja się w takim samochodzie nie widzę ale kwestia gustu. Osobiście przestałem zwracać uwagę czy facet jeździ "męskim" czy "mniej męskim" samochodem.

Napisano

> Gdybym był singlem, to na pewno bym sobie takiego kupił

Zatem rozwaz, czy dla takiego fajnego auto nie warto zostac singlem grinser006.gif.

Napisano

powiem tak...ja takie samochodziki lubie, aczkolwiek, sam bym sobie takiego nie kupił...przez chwilę jeździłem mercedesem klasy A...ale po reklamie z zakończeniem " kobiecość powraca"...sprzedałem i wróciłem do fiata uno... zeby.GIF

z drugiej strony tak jak któryś z przedmówców napisał..."samochód kupujesz dla siebie nie dla ludzi"...jak ty się w nim dobrze czujesz i ci się podoba...to kupiuj...i bądź szczęśliwy ok.gif

zresztą pare lat temu były dyskusje na temat opla tigra i calibra, gdzie tigra miała być dla kobiet a calibra dla facetów...a realnie na 10 tigr, 8 zajmowanych jest przez facetów...i jakoś nikt się tego nie czepia...

Napisano

Mi się wydaje ze jest w środku lepiej wykończony niż Fiat chociaż stajnia ta sama pub2.gifwaytogo.gif

Napisano

> Mi się wydaje ze jest w środku lepiej wykończony niż Fiat chociaż stajnia ta sama

Mi sie wydaje, ze jest lepiej wykonczona niz cokolwiek z tego segmentu. Nie wiem jak jest z jakoscia montazu, ale pod wzgledem uzytych materialow raczej nie ma konkurencji.

Napisano

bierz i nie patrz na ludzi, skoro Tobie sie podoba ok.gif

jak ja kupywalem Sienie to tez słyszalem zdania "meskich nie bylo" "taki jakis gejowaty ten samochód" ale mam to gdzieś, auto jest dla mnie i mi sie ma podobac, nie innym

Napisano

> jak ja kupywalem Sienie to tez słyszalem zdania "meskich nie bylo" "taki jakis gejowaty ten

> samochód"

Gejowaty? pad.gif Mnie od zawsze kojarzyl sie z tatusiowozem grinser006.gif.

Napisano

> Gejowaty? Mnie od zawsze kojarzyl sie z tatusiowozem .

no ja slyszalem takie teksty plus "aa fajny ale babski"

o tatusiowozie nie słyszalem zlosnik.gif

Napisano

> no ja slyszalem takie teksty plus "aa fajny ale babski"

> o tatusiowozie nie słyszalem

tatusiowozy to raczej o vanowatych

o moim tak mowia

Napisano

Siena? Damski jak owlosienie na klacie. hehe.gif

Napisano

> o tatusiowozie nie słyszalem

na siene to się mówi ''dziadkowy'' smile.gif

Napisano

> bierz i nie patrz na ludzi, skoro Tobie sie podoba

> jak ja kupywalem Sienie to tez słyszalem zdania "meskich nie bylo" "taki jakis gejowaty ten

> samochód" ale mam to gdzieś, auto jest dla mnie i mi sie ma podobac, nie innym

I co podoba ci sie Siena? rotfl.gifzlosnik.gif

Napisano

> a co ma powiedzieć właściciel Thalii

wystarczy zwykłe "przepraszam" zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.