Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wydech fi 45 czy 50

Featured Replies

Napisano

> moje cudo narazie stoi, poki nie znajde checi podejscia do niego spowrotem to stalo bedzie..

Nie mogę się doczekać, żeby znowu spuścić Ci manto zlosnik.gif

Napisano

Ja przy serii 1.1 MPI mam wsadzony fi 45mm zewnetrzny. Takze smialo mozesz zakladac:) A 50mm to przy grubych modach raczej.

Napisano

> No fajnie mruczalo. A jaki tlumik masz bo nie spojrzalem sie

4-2-1 ss, przelot i koniec ulter ok.gif i to jest fest glośne no.gif

Napisano

> Mam takie pytanko bo przymierzam sie z wolna do wymiany wydechu. Poki co jest 1,1 do konca maja

> bedzie 1,2 75km. teraz pytanko jakie wybrac fi 45 czy 50. Wszystkie za i przeciw

mam oba i zdecydowanie 45 ok.gif

Napisano

> Ja mam w 16v fi 43wew i sobie chwale, niutki tez sie przydaja a nie tylko szmoc

o to to ok.gifok.gif dobrze gada polać mu claps.gif

Napisano

> o to to dobrze gada polać mu

Niby gadaja ze 16v jest dolem slabe ale moj od dolu idzie duzo lepiej jak kazde 8v ktorymi jechalem zlosnik.gif

Napisano

> moja 16V ma 120 nm przy 2500 obr i sie nie chwale

Też przy 45 mm ? Jak reszta wydechu jeśli można wiedzieć zlosnik.gif

Napisano

Dziś z ciekawosci bo od paczatku jak zobaczyłem u siebie układ wydechowy coś mi nie grało zmierzyłem ile co gdzie ma śr i tak .... od kolektora do do kat 4.6 od kat do łacznika el 4.2 od łacznika do wydech śr 4.1 i wydech koncowy 4.4 z tego co widze ktoś sie troche naspawał tylko nie wiem czemu takie kombinacje niewiem.gif a teraz jeszcze zapytam bo wydech koncowy wyglada tak jak normalny seryjny chodzi mi o ta rurke jest tak wyprofilowana jak w serii tyle ze grubsza skad znalesc wydech koncowy pasujacy do takiej srednicy 4.1 ?? ps nie chcialem zakładac nowego tematu bo tu widziałem ze jest rozmowa o srednicy wydechu ,ale jesli ktoś moze coś wiedziec na moje pyt to moze być na priv pozdr

Napisano

> caly wydech fi 50 na 2-ch przelotach

Ale ahi na hamowni Cie i tak "zjadl" momentem a on wtedy mial to samo co ja teraz wink.gif

Napisano

> Dziś z ciekawosci bo od paczatku jak zobaczyłem u siebie układ wydechowy coś mi nie grało

> zmierzyłem ile co gdzie ma śr i tak .... od kolektora do do kat 4.6 od kat do łacznika el 4.2

> od łacznika do wydech śr 4.1 i wydech koncowy 4.4 z tego co widze ktoś sie troche naspawał

> tylko nie wiem czemu takie kombinacje a teraz jeszcze zapytam bo wydech koncowy wyglada tak

> jak normalny seryjny chodzi mi o ta rurke jest tak wyprofilowana jak w serii tyle ze grubsza

> skad znalesc wydech koncowy pasujacy do takiej srednicy 4.1 ?? ps nie chcialem zakładac nowego

> tematu bo tu widziałem ze jest rozmowa o srednicy wydechu ,ale jesli ktoś moze coś wiedziec na

> moje pyt to moze być na priv pozdr

w oryginale tak wlasnie jest przy kolektorze najwieksze fi a im dalej tym wezej

Napisano

> Ale ahi na hamowni Cie i tak "zjadl" momentem a on wtedy mial to samo co ja teraz

Wtedy roberto nie miał wystrojonego seja.

Ja mam nadziej że na jakiś wyścigach na 1/4 spotkamy się wszyscy tzn głównie posiadacze 16 v z rejonu zlosnik.gif

Napisano

> w oryginale tak wlasnie jest przy kolektorze najwieksze fi a im dalej tym wezej

ale czy koncowy tłumik ma fi 4.1?

Napisano

> Czyli fi 45 bedzie idealne. A co by sie dzialo jakbym dal fi 50 ??

jak dasz fi 50 to wydech bedzie za luzny zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif wkladaj 45 pozdro 20.GIF

Napisano

> Wtedy roberto nie miał wystrojonego seja.

> Ja mam nadziej że na jakiś wyścigach na 1/4 spotkamy się wszyscy tzn głównie posiadacze 16 v z

> rejonu

Ja sie nie scigam zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.