Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wydech fi 45 czy 50

Featured Replies

Napisano

Mam takie pytanko bo przymierzam sie z wolna do wymiany wydechu. Poki co jest 1,1 do konca maja bedzie 1,2 75km. teraz pytanko jakie wybrac fi 45 czy 50. Wszystkie za i przeciw zlosnik.gif

Napisano

> Mam takie pytanko bo przymierzam sie z wolna do wymiany wydechu. Poki co jest 1,1 do konca maja

> bedzie 1,2 75km. teraz pytanko jakie wybrac fi 45 czy 50. Wszystkie za i przeciw

Do nie dłubanego 1.2 fi45 będzie idealne.

Napisano

> Ok a takie lekko musniete

tez fi 45

Napisano

> tez fi 45

popieram ;P przy 50 robi się głośno i to już za duża średnica 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Czyli fi 45 bedzie idealne. A co by sie dzialo jakbym dal fi 50 ??

nie bedzie jechalo.. uwierz

u mnie przy rozwierconej przeustnicy odelzonym kole wydechu 421 nie jedzie

Napisano

Tobie jakos wiecznie nie jedzie, a reszta wklada 50mm i czuje roznice...

Napisano

Powiedz co bedziesz mial zrobione, wiekszosc SC/CC po wlozeniu 1.2 albo modzeniu 1.1 dostawala wydech fi50 i jechala lepiej...

Napisano

> Tobie jakos wiecznie nie jedzie, a reszta wklada 50mm i czuje roznice...

U mnie dupohamowniowo po fi 50 jest słabiej zlosnik.gif, i to po modach zlosnik.gif

Napisano

> Hmm widze roznice zdan ..... ale nie jedzie bo chcialbys szybciej czy jak ??

byc moze cos innego mam skopane.. ale i ja i chlopaki ktorzy jezdzili autem odczuwaja duze zamulanie w pewnych granicach obrotow.. a ze stalo sie to po zalozeniu wydechu to ja stawiam na to

nie twierdze ze u innych nie ejdzie zle

u mnie fi 50 przy obecnych modach nie zdaje rezultatu

zmodze glowice zapodam walek i program i wtedy moze bedzie ok

Napisano

Bo Ty sam jestes slaby, a auto przestaje Ci jechac ze starosci 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Bo Ty sam jestes slaby, a auto przestaje Ci jechac ze starosci

Nie martw się, wózek nie jedzie, ale Twoje cudo i tak objadę, ha zlosnik.gif

Napisano

> Tobie jakos wiecznie nie jedzie, a reszta wklada 50mm i czuje roznice...

fi 45 i jedzie i cisza Macieju cytryny dzisiaj glosu nie maja 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Nie martw się, wózek nie jedzie, ale Twoje cudo i tak objadę, ha

moje cudo narazie stoi, poki nie znajde checi podejscia do niego spowrotem to stalo bedzie..

Napisano

Cytryny to maja szerszy w serii, wiec zamilcz z ta Swoja fifka prosze Cie 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Aha czyli poki co obstawiam na fi 45

u mnie 1.2 16 z walkami na fi 50 fajnie sie odpychalo, teraz bedzie seria i zostanie fi50.

Napisano

> A jak z glosnoscia. Bardzo wylo czy przyjemnie pomrukiwalo ??

Wiesz jak głośno jest u mnie, na fi50 będzie jeszcze głośniej, kto Ci to będzie robił?

Napisano
  • Autor

Glosno jest u ciebie jak ch......, ale moze przez to ze masz w sumie pusto w srodku itp. Jeszcze nie wiem albo ulter w bb albo tam gdzie morgan dawal swojego parcha

Napisano

> Glosno jest u ciebie jak ch......, ale moze przez to ze masz w sumie pusto w srodku itp. Jeszcze

> nie wiem albo ulter w bb albo tam gdzie morgan dawal swojego parcha

Nie myśl sobie że będziesz miał ciszej zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Nie myśl sobie że będziesz miał ciszej

Hehe poki co chce sie dowiedziec co i jak. Przeciez nie zostawie serii rotfl.gif

Napisano

Ja to kolego mam Ultera, ale już kilka lat ma i się wypala już zeby.GIF i buczy niemiłosiernie. A jeszcze to 1.2 16v... to już całkiem. I teraz się będę przerzucał na Polish Mugena zeby.GIFgrinser006.gif

Napisano

chwilowo mialem mugena na przelocie to byla masakra, potem koncowy z golfa 2 bylo lepiej tylko wkurzalo mnie takie charakterystyczne brzeczenie i wsadzilem malutki przelotowy z wkasowki na zamowienie robiony i jest miodzio, stozek slychac, glosniej robi sie na wysokich obrotach ale jest przyjemnie.

Napisano

> Ja mam michala nie chce go zmieniac bo jest nie najgorszy

to nei obejdzie sie bez drugiego, ten moj z wkasowki jest zrobiony tak zeby nie mulil a wyciszyl i jest zaraz za kolektorem a dokladnie za złaczem elastycznym

Napisano

do 3 tysiecy prawie jak seria na tych tlumikach.

wg mnie 45 bedzie lepsze jak chcesz zostawic ultera, a ktory lepszy dla osiagow to nie wiem bo narazie mialem tylko fi50

Napisano

Żartujesz że go zostawiasz

Napisano

Miałem u siebie w 1.2 16v wydech fi45 i moim zdaniem do 1.2 to najlepsze wyjście, fi50 będzie zbyt luźne

Napisano

> Miałem u siebie w 1.2 16v wydech fi45 i moim zdaniem do 1.2 to najlepsze wyjście, fi50 będzie zbyt

> luźne

Wszystko fajnie ale mówicie o fi zewnętrznym czy wewnętrznym ?

Napisano

> Wszystko fajnie ale mówicie o fi zewnętrznym czy wewnętrznym ?

raczej zew bo wew to ok - 2 mm

jesli ktos chce oczywiscie moze miec wew fi 45 i wew fi 50 ale to chyba mniej spotykane

Napisano

> raczej zew bo wew to ok - 2 mm

> jesli ktos chce oczywiscie moze miec wew fi 45 i wew fi 50 ale to chyba mniej spotykane

No to jeszcze tylko powiem, że u siebie w 16v mam fi 50 zew i nie jest za luźne smile.gif

Napisano

orlik słyszałes jak chodził mój wydech w drodze na borki?, dokładnie takie same mody jak chcesz zrobic ok.gif

Napisano

Sorki ze nie na temat za bardzo ale chciałem zapytać na szybko o srednice rurki wydechu seryjnego w ccs ?

Napisano

> ... albo tam gdzie morgan dawal swojego parcha

Czyli werksztatt mego Ujka ok.gif

IMO fi 50 na takie mody to zbyt luźny wydech, ale ja siem nie znam zlosnik.gif

Napisano

Ale przeca to ma wunską średnicę więc po co ciągnąc wszystko na fi45 jak koniec będzie mniejszy? Daj lepiej przelot z jetty.

Jak Ci będzie za głośno to można jeszcze jakiś środek przelotowy dorzucić ok.gif

Napisano

Ja mam w 16v fi 43wew i sobie chwale, niutki tez sie przydaja a nie tylko szmoc wink.gif

Napisano

> Ja mam w 16v fi 43wew i sobie chwale, niutki tez sie przydaja a nie tylko szmoc

jesli ktos ma auto na codzien to przeciez uzywa calego zakresu obr a nawet czesciej tych niskich smile.gif

Napisano

> jesli ktos ma auto na codzien to przeciez uzywa calego zakresu obr a nawet czesciej tych niskich

Wiadomo, a moj bardzo milo idzie na niskich zlosnik.gif

Napisano

> Sorki ze nie na temat za bardzo ale chciałem zapytać na szybko o srednice rurki wydechu seryjnego w

> ccs ?

38mm seria seria zlosnik.gif

Napisano

> od wewnatrz czy zew ??

Zewnętrzny wymiar zlosnik.gif odejmij 2 i masz wewnętrzny 36 mm ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.