Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tor Poznań 17 lipca

Featured Replies

Napisano

Ja pewnie pojade zlosnik.gif no tak na 99%

Jeżłi chodzi o parkowanie to myśle ze wiekszego problemu nie bedzie . obok toru jest giełda z klamotami i sporo miejsc parkingowych waytogo.gif

Napisano

Bolid na torze więc warto - to nie to samo co imprezy BMW PitLane Park. Tutaj będzie widać różnice w jeździe na torze w stosunku do innych.

Napisano

> Bolid na torze więc warto - to nie to samo co imprezy BMW PitLane Park. Tutaj będzie widać różnice

> w jeździe na torze w stosunku do innych.

Myśle ze fajny widok będzie na wale od strony Bukowskiej zlosnik.gif

ale jestem ciekaw jak to wszystko rozstawia itd yay.gif

Zastanawiam sie jeszcze nad tym czy nie bedzie jakis wejściówek VIP by być bliżej Roberta zlosnik.gif

Napisano

Jadę. Obawiam się tylko, że z powodu wolnego wstępu będą tłumy, także chcę być od początku i ruszam po 5 rano.

Napisano

na 99% jadę zlosnik.gif obawiam się jedynie mega korków i mega tłumów oslabiony.gif

Napisano
  • Autor

> Bolid na torze więc warto - to nie to samo co imprezy BMW PitLane Park. Tutaj będzie widać różnice

> w jeździe na torze w stosunku do innych.

Na Węgrzech miałem porównanie F1, GP2 i Porsche - te ostatnie nie jeżdżą zlosnik.gif

Napisano

> Wybiera się ktoś na imprezę Renault?

> Warto?

> Jeśli warto, to poproszę o jakieś wskazówki co do dojazdu, parkowania, pobytu?

z checią bym pojechał, ale faktycznie tłumy bedą kosmiczne?

Napisano

> Wybiera się ktoś na imprezę Renault?

Ja zapewne będę ok.gif

Napisano

> z checią bym pojechał, ale faktycznie tłumy bedą kosmiczne?

skoro już kilku tu pisze ze będzie , mimo ze maja kawałek drogi to faktycznie beda tłumy zlosnik.gif

Ja se juz namiot postawie dzień wcześniej rotfl.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

> skoro już kilku tu pisze ze będzie , mimo ze maja kawałek drogi to faktycznie beda tłumy

> Ja se juz namiot postawie dzień wcześniej

ja tez bede, ale przespie sie w chacie 270751858-jezyk.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

> dla mnie było bardzo fajnie

Super ok.gif nie żałował sprzętu. A, że miałem bardzo dobrą miejscówkę to emocje były niesamowite biglaugh.gif akustyczne również biglaugh.gif

Napisano

> Super nie żałował sprzętu. A, że miałem bardzo dobrą miejscówkę to emocje były niesamowite

> akustyczne również

Jakieś zdjęcia filmiki mile widziane smile.gif

Napisano

> Jakieś zdjęcia filmiki mile widziane

Nie robiłem, nie zdążył bym złapać.

Napisano

Kilka zdjęć - lepszych się nie dało zrobić. Moja małpka ma tylko 12x zoom optyczny 270751858-jezyk.gif a cyfrowy psuje zdjęcia zlosnik.gif.

Miejsce miałem bardzo dobre, czyli nielegalne hehe.gif. Przynajmniej takie było do godziny 15. Ochrona totalnie nie panowała nad tłumem - trochę wstyd, że w XXI wieku, żeby coś zobaczyć trzeba po krzakach i płotach latać hehe.gif

283987917-P1020808ak1.jpg

283987917-P1020803rkak1.jpg

283987917-P1020821rkak1.jpg

Duże wrażenie zrobiła ta Meganka - dźwięk i prędkość konkretna. Zwłaszcza dźwięk przy redukcji biegów 893goodvibes.gif No i fota mi całkiem wyszła bo w tym miejscu miała spokojnie 200km/h skromny.gif

283987917-P1020786ak1.jpg

Mniejsze wrażenia a właściwie ich brak zrobił przejazd Kochańskiego w jego bolidzie F2000. Słabizna - wolno i słabe efekty dźwiękowe clown.gif

To już Karolina Czapka w starym Megane i z tylnym spojlerem wielkości pól auta jeździłą szybciej zlosnik.gif

post-48679-14352508985303_thumb.jpg

Napisano

> Miejsce miałem bardzo dobre, czyli nielegalne . Przynajmniej takie było do godziny 15. Ochrona

> totalnie nie panowała nad tłumem - trochę wstyd, że w XXI wieku, żeby coś zobaczyć trzeba po

> krzakach i płotach latać

A daj spokój z organizacją, w sumie to od 15 dopiero rozpoczęła się zabawa grinser006.gif

> Duże wrażenie zrobiła ta Meganka - dźwięk i prędkość konkretna. Zwłaszcza dźwięk przy redukcji

> biegów No i fota mi całkiem wyszła bo w tym miejscu miała spokojnie 200km/h

Zgadza się, zacne wozidło claps.gif

Napisano

> To już Karolina Czapka w starym Megane i z tylnym spojlerem wielkości pól auta jeździłą szybciej

I laczka paliła zakrecony.gif

Napisano

No dobrze a rekord toru pobity czy nie cfaniaczek.gifhmm.gifgrinser006.gif

Napisano

bylem i bylo warto. Miejscowke mialem dobra, wrazenia niesamowite. Ciepelko az za duze nawet ale pokazy jazdy dawaly rade waytogo.gif

Napisano

tylko cos takiego

Napisano

mam troche fotek z sektora VIP grinser006.gif jak je wrzuce do netu do zapodam linka ok.gif

Napisano

> z każdym okrążeniem coraz lepsze ujęcia

dzięki, ciężko było utrzymać bolid w kadrze trzymając ręce w górze przy słońcu świecącym w oczy zlosnik.gif

brzmienie bolidu f1 - niesamowite wrażenie cool.gif

Napisano

Moim zdaniem to była ogólna klapa organizacyjna. Jedynie warto było pojechać i zobaczyć na żywo z bliska Roberta. Bolid, jak bolid, na mnie wrażenia nie zrobił po przeżyciu GP, co najwyżej fajnie było widać różnicę prędkości w porównaniu z Megane Trophy, czy Formułą Renault 2000.

http://zapodaj.net/b6ddfe48c424.jpg.html

http://zapodaj.net/9c25c43285d5.jpg.html

http://zapodaj.net/d05388d890e6.jpg.html

Napisano

> Miejsce miałem bardzo dobre, czyli nielegalne . Przynajmniej takie było do godziny 15. Ochrona

> totalnie nie panowała nad tłumem - trochę wstyd, że w XXI wieku, żeby coś zobaczyć trzeba po

> krzakach i płotach latać

Zgadzam się z tobą w 100%, też mnie to wkurzało!

Widzę że stałeś niepodal mnie.

tylko 4 foty

Napisano

Mam podobne odczucia zlosnik.gif i generalnie ciesz sie ze nie musiałem dylać więcej niż 30km zlosnik.gif była by to strata czasu , no dobra fajne mulher.gif były zlosnik.gif

Napisano

Dzięki za foty zapisałem sobie na hdd szkoda ze przez prace nie mogłem pojechać ehh ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.