Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Auto od Pani ....

Featured Replies

Napisano

> No właśnie - dlaczego niby uzywane auto od kobiety jest lepsze niz te od faceta , bo co raz

> czesciej mozna spotkac taki opis na alledrogo itp ....??

no nie wiem , mi auto od kobiety kojarzy się z wjazdami na 30cm krawężniki , strzałami ze sprzęgła , i poobijanym autem , m.in. obserwuję to na przykładzie siostry , a jak się zdziwiła , jak jej powiedziałem że olej w silniku trzeba zmieniać hehe.gif

dla mnie to nie jest zaleta

Napisano

> Za to ja mam odwrotnie W aucie po prostu muszę mieć porządek. Jak tylko widzę trochę kurzu to

> wycieram mokrą szmatką, gumowe dywaniki myję co kilka dni, odkurzam jak tylko zobaczę kilka

> paprochów, nie ma prawa być żadnego papierka, rachunku czy czegokolwiek podobnego. Za to do

> porządku w domu już mam luźniejsze podejście

Zobaczymy jak będziesz dbał o porządek w samochodzie jak Ci junior trochę podrośnie biglaugh.gif

Napisano

> No właśnie - dlaczego niby uzywane auto od kobiety jest lepsze niz te od faceta

Bo kobieta to delikatna, wypachniona, wyładniona...Jak dba o siebie, to i tak samo o wszystko inne...Tyle, że to brązowa kupa prawdy rotfl.gif

Napisano
  • Autor

> Bo kobieta to delikatna, wypachniona, wyładniona...Jak dba o siebie, to i tak samo o wszystko

> inne...Tyle, że to brązowa kupa prawdy

A mi sie tez podoba jak przy odpicowanym oplu calibrze z neoanmi stoi na gieldzie dziadek i mowi ze on jest wlascicielem zlosnik.gif

Napisano

> No właśnie - dlaczego niby uzywane auto od kobiety jest lepsze niz te od faceta , bo co raz

> czesciej mozna spotkac taki opis na alledrogo itp ....?? Ja nigdy nie mialem w aucie syfu a

> jestem facettem .

> Luknijcie na to :

> http://moto.allegro.pl/item1107538524_seat_leon_1_4_100_km_rok_2000_2001_wa_wa_okazja.html

reakcja kolegi:

"co to, ktoś kartofle na targ nim woził?"

Napisano

> Dziadek jeżdżący do kościoła?

> Chyba nie - był kiedyś taki filmik jak dziadek katuje Seja, próbując wjechać do garażu

grinser006.gif270635636-JUMP2.gif

Napisano
  • Autor

Ile razy bym tego nie ogladal , to zawsze mi sie sama smieje morda

Napisano

> Ile razy bym tego nie ogladal , to zawsze mi sie sama smieje morda

Ale co w tym wesołego, że facet zniszczył sobie auto?

Napisano

> ZAWORY?? Jeśli coś usłyszę, to nie zawory Ale cóż, ja się nie znam

rotfl.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gif

to posłuchaj silnika bez hydraulicznej regulacji luzu zaworowego hehe.gifhehe.gif najlepiej jakiegos poldka albi fiacine 125 p. hehe.gifhehe.gifhehe.gif

korbowody też po tyłku dostają sick.gif

Napisano

> ..i tak spokojnie o tym mowisz?

A co mam zrobić , lać by trzeba było ale to i tak nic nie da

> Ona sie nadaje do garow, nie za kolko.

Nie nadaje się , jak bym nie potrafił gotować to bym z głodu zdechł.

Napisano

> Po zuzyciu patrzac to wyglada na gruubo ponad 300 tys.

> Duzo tez zalezy od eksploatacji, w miescie auto na pewno szybciej sie zuzyje.

bardzo grubo ... i to mocno katowane wnętrze ... sick.gif

Napisano
  • Autor

> Ale co w tym wesołego, że facet zniszczył sobie auto?

No nie badzmy tacy powazni , co innego miec kolizje na drodze , ale jezeli juz ktos w ten sposob jezdzi tzn ze ma juz swoje lata , albo wybitnie nie nadaje sie jako kierowca . Wystarczy silnika posluchac ...

Napisano

ja piernicze nawet listewki z nawiewu sie komus podobaly i je rozwalil facepalm.gif uchwyt od skochwka brak wyrwany no masakiera grinser006.gif

Napisano

> Z wszystkim się zgadzam, wyłączając kierownice. Może mam zbyt "szorstkie" dłonie. Ale widzę jak

> kierownica się wyciera Jest 160kkm i już całkowicie na brzegach na godzinie 10 i 3 nie ma

> śladu po fakturze

hehe, ja mam tak z pedałem sprzęgła - jakoś tak zsuwam z niego nogę, ze we wszystkich samochodach jest powycierany na błysk smile.gif

Napisano

> hehe, ja mam tak z pedałem sprzęgła - jakoś tak zsuwam z niego nogę, ze we wszystkich samochodach

> jest powycierany na błysk

Nie przebijesz mnie... Dziurę w gumowej nakładce sprzęgła zrobiłem po ~10kkm - fakt, że głównie jazda miejska i to początki mojej kariery jako kierowcy, ale i tak mi się nie chciało w to wierzyć rotfl.gif

Napisano

> czesciej mozna spotkac taki opis na alledrogo itp ....?? Ja nigdy nie mialem w aucie syfu a

> jestem facettem .

> Luknijcie na to :

> http://moto.allegro.pl/item1107538524_seat_leon_1_4_100_km_rok_2000_2001_wa_wa_okazja.html

wiele auto widzialem i teraz powiem, ze z tych najbardziej zaniedbanych i brudnych 80% bylo od kobiet oslabiony.gif w niektorych nie dalo sie wysiedziec 2min tak smierdzialo brudem

Napisano

> takiego fotela nawet w najgorszym aucie nie widziałem...i te 1300zł...

powiem tak - jestem na allegro ladnych parę lat. Jako sprzedający i kupuący. I powiem Ci, że nigdy, ale to nigdy nie mialem takich jajec z facetami jak z kobietami. Zawsze mialy jakies pretensje, probowaly byc cwansze od facetów, probowaly po chamsku, bez wiekszej wiedzy i umiejetnosci wydymac kupuącego/sprzedającego. Czasem tak naiwnie że brala zalosc i smiech. Unikam bab na allegro jak tylko mogę - jak widzę babe kupującą to wycofuję jej ofertę a sprzedająca -szukam innego spredawcy. Baby to do lozka i ew do kuchni - i to tylko jesli nie są takimi ciarachami jak ta od tego seata.

Tak , teraz czekam na dzihad feministek i pantoflarzy zlosnik.gif

Napisano

JA też kupiłem auto od pani:D:D jak się później okazało pani chyba dowoziła mężowi sniadanie na budowe i w świerzy beton wjechała:) a przy myciu nie wszędzie podwozie umyła

Napisano

Baba IMHO zarżnie auto że lepiej nie potrzeba

Jak widze takie teksty że to od kobiety - nawet nie oglądam

Napisano

>

> Jak widze takie teksty że to od kobiety - nawet nie oglądam

dokladnie ok.gif ale u handlarzy ten mit pokutuje no.gif

Napisano

patrzac na to, jak o samochod dba moja siostra, oraz kilka moich kolezanek z dala omijal bym samochod ktorym jezdzila kobieta rotfl.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.