Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

generator/elektrolizer wodorowy. ????????????????????

Featured Replies

Napisano

> zna ktoś temat ???

> "generator/elektrolizer wodorowy."

> link do strony www.pc.auto.pl

znam... bzdura taka jak kers w gnieździe zapalniczki...

Napisano

> znam... bzdura taka jak kers w gnieździe zapalniczki...

IMHO jeszcze większa hehe.gif. Kers/kondensator był nieszkodliwy, a to już niekoniecznie.

Napisano
  • Autor

> Slyszales moze o zasadzie zachowania energii?

No tak i dlatego trochę mi się to wydaje dziwne , ale czy ktoś takie urządzenie widział , jak jest zamontowane ?

Napisano

> No tak i dlatego trochę mi się to wydaje dziwne , ale czy ktoś takie urządzenie widział , jak jest

> zamontowane ?

Zapytam jeszcze raz - słyszałeś może o zasadzie zachowania energii? Czy raczej wierzysz w UFO, magnetyzery i turbinki Kowalskiego?

Napisano

> Zapytam jeszcze raz - słyszałeś może o zasadzie zachowania energii? Czy raczej wierzysz w UFO,

> magnetyzery i turbinki Kowalskiego?

Gdzieś czytałem (nie wiem czy nie na tym forum) przykład pytania o zasadę zachowania energii zlosnik.gif

Bierzemy stalową sprężynę, ściskamy ją złotym drutem i wrzucamy do kwasu. Kwas rozpuszcza sprężynę. Gdzie jest energia którą zmagazynowała ściśnięta sprężyna ? zlosnik.gif

Napisano

> Gdzie jest energia którą zmagazynowała ściśnięta sprężyna ?

Zamieniła się w energię cieplną w postaci wyższej temperatury kwasu niż gdybyś wrzucił nienaprężoną sprężynę.

Napisano

> Zamieniła się w energię cieplną w postaci wyższej temperatury kwasu niż gdybyś wrzucił nienaprężoną

> sprężynę.

Gdzie. Jak. Dowód proszę zlosnik.gif

Napisano

> Gdzie. Jak. Dowód proszę

Zrób eksperyment, po co ja mam za Ciebie robić. Kalorymetr, kwas, dwie sprężynki i Ci wyjdzie...

Napisano

> Gdzie. Jak. Dowód proszę

w sprezonej sprezynie atomy w trakcie odrywania przez kwas bardziej "odskakuja"

praktycznie cale marnotrawstwo energii odbywa sie przez podniesienie temperatury.

Napisano

> zna ktoś temat ???

> "generator/elektrolizer wodorowy."

> link do strony www.pc.auto.pl

Nie słuchaj ich wszystkich! To działa. Tylko służby specjalne, rząd światowy New World Order i Żydzi starają się ukryć prawdę

Napisano

Temat jest znany od jakiegoś czasu. Ja to urządzenie mam zamontowane od 2 tygodni i 26% oszczędności. Działa świetnie. A te mądrale piszące "to bzdura.. " i tego typu komentarze... wiecie o czym mówicie, widzieliście urządzenie??? To się nie odzywać

Napisano

> Temat jest znany od jakiegoś czasu. Ja to urządzenie mam zamontowane od 2 tygodni i 26%

> oszczędności. Działa świetnie.

Przybliż nam proszę. Jakie dokładnie urządzenie? Jaki samochód? Ile pali? Jak obliczyłeś że dokładnie 26%? zlosnik.gif

Jeżeli taka rewelacja to może zrobisz nam kącikową demonstrację?

> A te mądrale piszące "to bzdura.. " i tego typu komentarze...

> wiecie o czym mówicie, widzieliście urządzenie??? To się nie odzywać

Nie widzieliśmy, ale chodziliśmy do szkoły. I wiemy że wiele da się zrobić, ale oszukać fizyki nie da rady.

Napisano

> Temat jest znany od jakiegoś czasu. Ja to urządzenie mam zamontowane od 2 tygodni i 26%

> oszczędności. Działa świetnie. A te mądrale piszące "to bzdura.. " i tego typu komentarze...

> wiecie o czym mówicie, widzieliście urządzenie??? To się nie odzywać

Ooooooo.. widzę że efektu udostępnienia autokacika do czytanie dla wszystkich i monitoringu Internetu przez firmę montującą systemy..

Jedynie założenie konta chwilkę trwało.

Napisano

Cieszę się, że u Ciebie to działa i masz takie oszczędności.

Podaj nam nazwę firmy w której to montowałeś/kupiłeś. hehe.gif

Napisano

Jak działa urządzenie.. nie wiem. Działa! i to mnie interesuje. Chodziliście do szkoły a liczyć nie umiecie.. jak mi dwulitrowy samochód palił 11 l a teraz pali 8,1 to o ile mniej pali??

Zwykle nie udzielam się na forach ale jak czytam durne komentarze to naprawdę ciężko wytrzymać!!

Gdzie montowałem.. w pierwszym poście jest napisane www.pc.auto.pl

Napisano

> Jak działa urządzenie.. nie wiem. Działa! i to mnie interesuje.

hahaha.gifbeksa.gif

> Chodziliście do szkoły a liczyć nie

> umiecie.. jak mi dwulitrowy samochód palił 11 l a teraz pali 8,1 to o ile mniej pali??

Chodziliśmy do szkoły w której był taki dziwny i tajemniczy przedmiot o groźnie brzmiącej nazwie: FIZYKA.

> Zwykle nie udzielam się na forach ale jak czytam durne komentarze to naprawdę ciężko wytrzymać!!

> Gdzie montowałem.. w pierwszym poście jest napisane www.pc.auto.pl

Myślę że można już zamknąć ten wątek. A ten post powinien dostać jakąś nagrodę, na post miesiąca czy co?

hehe.gif

Napisano

> Gdzie montowałem.. w pierwszym poście jest napisane www.pc.auto.pl

O. Kosmetyki też sprzedajesz? hehe.gif

Napisano

> a dlaczego ma nie działać, a mnie się tylko wydaje???????

ile to kosztuje?

jak wygląda i gdzie to jest montowane ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.