Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Barbórka Cieszyńska

Featured Replies

Napisano

Jedzie ktoś? Bo właśnie sobie uświadomiłem, że to nabliższa sobota cfaniaczek.gif

Napisano

> Jedzie ktoś? Bo właśnie sobie uświadomiłem, że to nabliższa sobota

Z AK to Badi debiutuje w RPP swoim Pugiem, Ja jade dopingować z silną grupą kibiców Szalę w Piździku, Badiego i Kilana...wszyscy debiutują w RPP.. jedziemy jutro, wracamy w nd, Będzie jeszcze Piter, OlaB, Konar, Ślimak, Bociu, Asia M...reszte możesz znać w widzenia, w sumie jedziemy w 16 osób..:D

A ty sie wybeirasz??

Napisano
  • Autor

> Z AK to Badi debiutuje w RPP swoim Pugiem, Ja jade dopingować z silną grupą kibiców Szalę w

> Piździku, Badiego i Kilana...wszyscy debiutują w RPP.. jedziemy jutro, wracamy w nd, Będzie

> jeszcze Piter, OlaB, Konar, Ślimak, Bociu, Asia M...reszte możesz znać w widzenia, w sumie

> jedziemy w 16 osób..:D

łał grubo... lekkiego kaca życzę

> A ty sie wybeirasz??

na 80% jadę, macie jakieś miejsca dobre obcykane?

Napisano

> łał grubo... lekkiego kaca życzę

> na 80% jadę, macie jakieś miejsca dobre obcykane?

co do OSów to znam tylko Haźlach, reszta to nowe lub jakieś nowe konfiguracje, wiec niewiele pomogę...Na Haźlachu znam dwa fajne miejsca...

A co do spania to znam tylko Hotel Gambit..

A co do imprezy porajdowej to Klub Retro..:D

A Ty jedziesz do pracy czy na oglądarke??

Napisano
  • Autor

> co do OSów to znam tylko Haźlach, reszta to nowe lub jakieś nowe konfiguracje, wiec niewiele

> pomogę...Na Haźlachu znam dwa fajne miejsca...

> A co do spania to znam tylko Hotel Gambit..

> A co do imprezy porajdowej to Klub Retro..:D

> A Ty jedziesz do pracy czy na oglądarke??

oglądara, ale tylko na sobotę jadę, więc muszę wybrać jeden os, nie będzie czasu zmieniać miejscówy

Napisano

> oglądara, ale tylko na sobotę jadę, więc muszę wybrać jeden os, nie będzie czasu zmieniać miejscówy

Fajna jest końcówka Haźlacha ze spadaniem w dól do potku i podjazd pod górę..generalnei od mety trzeba pójśc z kilometr..

A drugiego miejsca Tobei nie wytłumacze...bo pamietam jak tam trafic, ale droga jest pokomplikowana...

Jak masz miejscowość Zamarski to wg mapki musisiz sie kierowac na północ po takiej sieżce z kropek na mapce...dojedziesz do lewego winkla, chłopaki wypadaja przez mostek z lasu i potem taką dzidą spadają na dół..jest tam głębokie cięcie, wiec moze ich pluć w pole...

Jak cos to dzwoń..:)

Napisano
  • Autor

> Fajna jest końcówka Haźlacha ze spadaniem w dól do potku i podjazd pod górę..generalnei od mety

> trzeba pójśc z kilometr..

> A drugiego miejsca Tobei nie wytłumacze...bo pamietam jak tam trafic, ale droga jest

> pokomplikowana...

> Jak masz miejscowość Zamarski to wg mapki musisiz sie kierowac na północ po takiej sieżce z kropek

> na mapce...dojedziesz do lewego winkla, chłopaki wypadaja przez mostek z lasu i potem taką

> dzidą spadają na dół..jest tam głębokie cięcie, wiec moze ich pluć w pole...

> Jak cos to dzwoń..:)

puść mi na PW tel, bo nie wiem czy mam

Napisano

14552_4.jpg

14552_6.jpg

14552_8.jpg

14552_9.jpg

filmik z badim, mam wrzuce na spokojnie na yt, os9 ochaby

Napisano

i tak wyczynu pana Janika długo nic nie przebije... żenada jakich mało, nie chce nieprawdy głosić, bo informacja niepotwierdzona, ale z nieoficjalnego źródła dowiedziałem się że miał 1,5 promila

Cieszyńska policja skieruje do sądu sprawę przeciwko Przemysławowi J. Zawodnikowi zgłoszonemu do Rajdu Cieszyńska Barbórka postawiono zarzut prowadzenia samochodu w stanie nietrzeźwym.

Przemysława J. zatrzymano wczoraj około godziny 3.50 pod hotelem Gambit w Cieszynie. Obecnie zawodnik został zwolniony. Policja przesłuchała trzech świadków w tej sprawie.

Napisano

co tam sie wyrabia. widze ze grube dzwony, to jeszcze ktos po pijaku próbowal smigac icon_eek.gif

Napisano
  • Autor

> filmik z badim, mam wrzuce na spokojnie na yt, os9 ochaby

my staliśy w miejscu w krutym wypakowała załoga 22

fotki wstawię później...

Napisano

> filmik z badim, mam wrzuce na spokojnie na yt, os9 ochaby

Mniejszych nie było??... facepalm.gif

Napisano

> cicho

Nie cicho tylko podmień to... zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif Nawet imageshack ma możliwość zmiany rozmiaru z automatu...

Napisano

> Jedzie ktoś? Bo właśnie sobie uświadomiłem, że to nabliższa sobota

Pojechał, dojechał do mety bez przygód - czyli cel osiągnięty.

A co najwazniejsze przyjemność z jazdy w diametralnie różnych warunkach!

a jak na 1 rajd to 16 m-ce w generalce nie jest złym wynikiem

Napisano
  • Autor

> Pojechał, dojechał do mety bez przygód - czyli cel osiągnięty.

> A co najwazniejsze przyjemność z jazdy w diametralnie różnych warunkach!

> a jak na 1 rajd to 16 m-ce w generalce nie jest złym wynikiem

widziałem... machałem...

gratuluję ok.gif

Napisano

> widziałem... machałem...

> gratuluję

grinser006.gif dzieki

Powiem Ci ze ten rajd nie przypadkowo nalezy do najtrudnieszych.

Cel który sobie z Irkiem zaplanowaliśmy zyli meta i doświadczenie Irka zaprocentowały z odcinka na odcinek czasy byly poprawiane o ok 10-15 sekund grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> dzieki

> Powiem Ci ze ten rajd nie przypadkowo nalezy do najtrudnieszych.

> Cel który sobie z Irkiem zaplanowaliśmy zyli meta i doświadczenie Irka zaprocentowały z odcinka na

> odcinek czasy byly poprawiane o ok 10-15 sekund

przeszliśmy z kumplem w zasadzie cały os 3,6,9 i normalnie byłem w szoku, że tak mało dzwonów tam było

wszędzie błoto, nierówno i wąsko...

ale z drugiej trony 80% załóg jechało, jakby to był ich pierwszy raz za kółkiem

Napisano

> Pojechał, dojechał do mety bez przygód - czyli cel osiągnięty.

> A co najwazniejsze przyjemność z jazdy w diametralnie różnych warunkach!

> a jak na 1 rajd to 16 m-ce w generalce nie jest złym wynikiem

gratuluje, machalismy ostroo na ochabach zlosnik.gif

Napisano

> i tak wyczynu pana Janika długo nic nie przebije... żenada jakich mało, nie chce nieprawdy głosić,

> bo informacja niepotwierdzona, ale z nieoficjalnego źródła dowiedziałem się że miał 1,5

> promila

> Cieszyńska policja skieruje do sądu sprawę przeciwko Przemysławowi J. Zawodnikowi zgłoszonemu do

> Rajdu Cieszyńska Barbórka postawiono zarzut prowadzenia samochodu w stanie nietrzeźwym.

> Przemysława J. zatrzymano wczoraj około godziny 3.50 pod hotelem Gambit w Cieszynie. Obecnie

> zawodnik został zwolniony. Policja przesłuchała trzech świadków w tej sprawie.

ciekaw jestem którą bajkę słyszałeś? ze ganiał C2 po rondzie? a za nim BMKa? sick.gifsick.gifsick.gifsick.gifsick.gifsick.gificon_rolleyes.gificon_rolleyes.gif

Napisano

> Wideo

> ON BOARD

> miłego oglądania

dlaczego nie nanosisz poprawek w trakcie?

kilka winkli przejechałeś z mocnym cięciem a nie było tego w opisie, bywa że kąt zakrętu robiony "bezpiecznie" palacz.gif Ale może to i dobrze skoro celem była meta. gdzieniegdzie odległości mi się nie zgadzają. Poza tym opis (jak dla mnie) zbyt rozszerzony. Zwłaszcza w tych ciasnych partiach pewnie bym się zgubił. Ale... może tak lubisz.

Pilot robi robotę ok.gif Gość ma dobry głos.

Napisano

> Wideo

> ON BOARD

> miłego oglądania

zupełnie się na tym nie znam, więc może to głupie pytanie, ale: czy Ty przypadkiem w wielu momentach nie jedziesz na zbyt wysokim biegu?

a tak w ogóle, to zazdroszczę świetnej zabawy 893goodvibes.gif

Napisano

> Poza tym opis (jak dla mnie) zbyt rozszerzony. Zwłaszcza w tych ciasnych partiach

> pewnie bym się zgubił. Ale... może tak lubisz.

> Pilot robi robotę Gość ma dobry głos.

niekiedy zbyt wyprzedzał opis niewiem.gif

albo nie ogarniam wszystkich komend biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> Co by nie mówić, źle bym się czuł na fotelu pilota ze względu na chorobę lokomocyjną

Aviomarin działa cuda... ja raz zapomniałem łyknąć na zapoznaniu i niestety mieliśmy "pawiową przerwę"

hehe.gif

Napisano

> niekiedy zbyt wyprzedzał opis

Bardzo ładne dyktando, nie zauważyłem, żeby pędził z opisem. Miło się słucha.

Badi robiłeś coś z silnikiem i zawieszeniem ostatnio??

Napisano

> gdzieniegdzie odległości mi się nie

> zgadzają.

Oj z tymi odległościami to jest tak, że jeden widzi 100 a drugi 500. Kierowca sam się ma ogarniać w tym co kazał zapisać.

Aczkolwiek Badi lubi kombinować z odległościami... zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Bardzo ładne dyktando, nie zauważyłem, żeby pędził z opisem. Miło się słucha.

> Badi robiłeś coś z silnikiem i zawieszeniem ostatnio??

silnik ma tylko nowy dolot

zawias? hmm juz nie ma peugeot sport a proflex

Napisano

> zupełnie się na tym nie znam, więc może to głupie pytanie, ale: czy Ty przypadkiem w wielu

> momentach nie jedziesz na zbyt wysokim biegu?

> a tak w ogóle, to zazdroszczę świetnej zabawy

samochod ma to do siebie ze idzie z samego dołu i nie warto do odcinki go kręcic sprawdzone

a pozatym nie o czas tu chodzilo a o naukę - najwazniejsze to przełamanie barier, nauka hamowania i takie tam

zdaje sobie sprawę ze tak naprawde jeszcze jestem pare lat za murzynami ale od czegos trzeba zacząć

jak to Irek powiedział predkośc i czas przyjdzie z czasem - teraz skupic się na opisie i pokonywaniu ciasnych i trudnych partii a nie pałowaniu

Napisano

> Bardzo ładne dyktando, nie zauważyłem, żeby pędził z opisem. Miło się słucha.

widać że się nie znam zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

przed moim nosem (fotki kolegi)

dsc2124.jpg

dsc2126s.jpg

dsc2129w.jpg

dsc2132.jpg

dsc2290.jpg

Napisano

> przed moim nosem (fotki kolegi)

Nie ma chłopak szczęścia w tym sezonie...

Napisano
  • Autor

> Nie ma chłopak szczęścia w tym sezonie...

auto miło jeszcze w barbórce warszawskiej pojechać zlosnik.gif

Napisano

> auto miło jeszcze w barbórce warszawskiej pojechać

Na tym aucie to chyba tylko spawy i szpachla jest... rotfl.gifrotfl.gifrotfl.gif

Napisano

> auto miło jeszcze w barbórce warszawskiej pojechać

moze wyklepia do tego czasu ok.gif

Napisano
  • Autor

> Na tym aucie to chyba tylko spawy i szpachla jest...

teraz jeszcze sporo śmierdzącego błota doszło hehe.gif

Napisano

> teraz jeszcze sporo śmierdzącego błota doszło

Ale swoją drogą na zdjęciach nie widać, żeby był poważnie uszkodzony. W sumie kosmetyka (chyba) tylko. Gorzej ma Hankiewicz... oslabiony.gifoslabiony.gifoslabiony.gif

Napisano
  • Autor

> Ale swoją drogą na zdjęciach nie widać, żeby był poważnie uszkodzony. W sumie kosmetyka (chyba)

nie wiem jak to uderzenie w dach... glatka mogła się pogiąć

> tylko. Gorzej ma Hankiewicz...

ano dobrze nie ma...

Napisano
  • Autor

> moze wyklepia do tego czasu

moim zdaniem nie da rady...

Napisano

> Wideo

> ON BOARD

> miłego oglądania

jak dla mnie super opis. taki w moim ulubionym stylu do którego dąże. moze troche bogaty ale czytelny i intuicyjnie robił bym bardzo podobny widząc trasę. pilot bardzo fajnie dyktujacy trase, w opowiednuch momentach wszystko wyraznie i w tempo ok.gif no i jak spokojnie.

ja w rajdowce jestem bardziej emocjonalny, na biezaco przekazuje uwagi, popędzam lub hamuję ta rozpalona glowe za fajerą. ale juz mam taki układ z drajwerem i jemu to pasuje grinser006.gif

twoja jazda ok, widać ze ciałeś tam gdzie juz było mocno ciete wiec mozna to było robić w miare bezpiecznie. jak na moje lamerskie oko to momenty hamowan mozna bylo troche opożniac choć syf był tam miejscami spory. no i te dziurska ehh

oglnie gratulacje pierwszego startu w rpp claps.gif

Napisano

> dlaczego nie nanosisz poprawek w trakcie?

> kilka winkli przejechałeś z mocnym cięciem a nie było tego w opisie, bywa że kąt zakrętu robiony

> "bezpiecznie" Ale może to i dobrze skoro celem była meta. gdzieniegdzie odległości mi się nie

> zgadzają... (ciach)

z tymi katami i odleglościami to roznie bywa, czasami zmienia sie optyka patrzenia na ten sam zakręt. na tegorocznym kormoranie jeden oes pokrywal sie z ubiegloroczna wałszą. wyciagnełem stare notatki i wygladały jak z innego oesu spineyes.gif nagle prawy3 zrobił sie prawy4 dnem ciąć, 50 zrobiło sie 100 itd...

Napisano

> Aviomarin działa cuda... ja raz zapomniałem łyknąć na zapoznaniu i niestety mieliśmy "pawiową

> przerwę"

ale to przynajmniej ze 3 sztuki trzeba łyknąć albo od razu całą zawartość pudełka zlosnik.gif

Napisano

> nie wiem jak to uderzenie w dach... glatka mogła się pogiąć

2 dni pracy blacharza i nie bedzie śladu po dzwonie... a klatka nawet nie zauwazyla ze cos sie stalo.

> ano dobrze nie ma...

Napisano
  • Autor

> 2 dni pracy blacharza i nie bedzie śladu po dzwonie... a klatka nawet nie zauwazyla ze cos sie

> stalo.

> > ano dobrze nie ma...

to oficjalne info?

Napisano

> Nie ma chłopak szczęścia w tym sezonie...

Ciezko mówić o szcześciu czy nieszcześciu skoro jechał tylko jeden rajd... w dodatku na onboardzie widac ze wina moze leżec po stronie pilota bo źle podyktował zakręt. Kierowca jest dosyć zdziwiony po uderzeniu i pyta pilota jaki zakret dyktowal.

Napisano
  • Autor

> Jak najbardziej.

no to git, parę młotków i będzie jak nowy

Napisano

> ciekaw jestem którą bajkę słyszałeś? ze ganiał C2 po rondzie? a za nim BMKa?

Coś musi być prawdy w tych bajkach... bo caly serwis az huczał o tej nowinie... Co prawda była wersja ze gdzies tam pod hotelem świrował pawiania, ze przyjechały miśki i wydmuchał 1,5 promila. Jesli wiec jest prawda to ze mial 1,5 promila to nie szkoda mi go wogole i mam nadzieje ze zostanie przykladnie ukarany za swoj wyczyn.

Napisano

> Na tym aucie to chyba tylko spawy i szpachla jest...

Ciekawe co kolega pisze... Pozostawie to bez komentarza.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.