Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mata z Lidla

Featured Replies

Napisano

- myślicie, że to coś jest warte zakupu? A jak sprawa wygląda z poduszkami w fotelu? Te tasiemki chyba trochę blokują?

Napisano

> - myślicie, że to coś jest warte zakupu? A jak sprawa wygląda z poduszkami w fotelu? Te tasiemki

> chyba trochę blokują?

był kiedyś wątek na HP, z dyskusji wynikało że dobry sposób na antykoncepcje i ogólnie no.gif

Napisano

> dobry sposób na antykoncepcje

> Znaczy co? Po użyciu nie staje?

jajka się gotują zlosnik.gif

Napisano

> jajka się gotują

...na miekko...

Napisano

> dobry sposób na antykoncepcje

> Znaczy co? Po użyciu nie staje?

a tego nie wiem zlosnik.gif tak tylko mnie się skojarzyło 270751858-jezyk.gif

Napisano

> jajka się gotują

To wyciac otwor pod jajkami cfaniaczek.gif

Napisano

> był kiedyś wątek na HP, z dyskusji wynikało że dobry sposób na antykoncepcje i ogólnie

No jak ktos grzeje godzinami, to na pewno. Tyle, ze to sluzy do tego, zeby szybciej ogrzac tapicerke, niz wlasna dupa. Przynajmniej ja tak uzywam fabrycznego ogrzewania w fotelach.

Napisano

> - myślicie, że to coś jest warte zakupu? A jak sprawa wygląda z poduszkami w fotelu? Te tasiemki

> chyba trochę blokują?

Bzdura co wszyscy piszą. Albo nie mieli do czynienia z matą albo zazdraszają. Ja kupiłem w AUCHAN w połowie grudnia matę firmy UNITEC . W opisie było napisane że posiada wbudowany termostat. Jest łatwy montaż. Przyznaję że trzeba używać z rozwagą. Po ok30 sekundach czuć już ciepło, a po paru minutach bywa nawet wza gorąco w dupala i plecy. Ciepło czuć nawet przez grube ubranie. Wtedy wyłączam wtyczkę z gniazda.

Na początku grudnia oglądałem jakiś niemiecki program na Discovery Channel. Poruszany był temat gadżetów motoryzacyjnych i tego typu mata uzyskała pozytywną opinię jakość/przydatność/cena (kilkanaście EUR) W mrożne dni jestem z maty BARDZO ZADOWOLONY

Na oparciu mata mocowana jest wzdłużnie, na środku oparcia ( na wysokości zagłówka) więc nie przeszkadza zamontowanym poduszkom

Napisano

> Bzdura co wszyscy piszą. Albo nie mieli do czynienia z matą albo zazdraszają. Ja kupiłem w AUCHAN

> w połowie grudnia matę firmy UNITEC . W opisie było napisane że posiada wbudowany termostat.

> Jest łatwy montaż. Przyznaję że trzeba używać z rozwagą. Po ok30 sekundach czuć już ciepło, a

> po paru minutach bywa nawet wza gorąco w dupala i plecy. Ciepło czuć nawet przez grube

> ubranie. Wtedy wyłączam wtyczkę z gniazda.

A nie lepiej po prostu dołożyć matę grzejną pod wyściułkę fotela tak, jak to jest fabrycznie robione?

Napisano

> A nie lepiej po prostu dołożyć matę grzejną pod wyściułkę fotela tak, jak to jest fabrycznie

> robione?

można to zrobić na stałe pod warunkiem że ma się ku temu warunki, a tak trzeba czekać do lata z rozbebeszeniem fotela.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.