Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dla młodego do 35...

Featured Replies

Napisano

witam, postanowiłem sprzedać swoje dotychczasowe auto i zmienić na coś innego, wymagania cenowe do 35tyś, obojętnie czy 2 czy 4drzwi, marka również, rok coś powyżej 2004r, co do silnika to koniecznie diesel i to minimum 120KM, jedyne co przychodzi mi do głowy to:

-golf V

- AR 147 po lifcie

-astra III (tylko 2drzwiowa)

- pług 307(tylko CC)

- nowe bravo

- focus

Czy coś jeszcze jest do przemyślenia?

Napisano

Kia cee'd 1.6 CRDI 115KM lub 2.0 CRDI 140KM.

Napisano

> Kia cee'd 1.6 CRDI 115KM lub 2.0 CRDI 140KM.

Skoro Astra III tylko GTC to cee'd IMHO tylko pro. zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

2drzwiowa nawet ładna, i to bardzo tylko ten środek sick.gif

Napisano

jak dla młodego to bierz focusa z 2.0 dieslem - naprawdę frajda jazdy pierwsza klasa z tym silnikiem i zawieszeniem ok.gif auto z mięciusim wnętrzem kupisz sobie po 50tce zlosnik.gif

Napisano

super sprawa dla młodego - auto które nie daje absolutnie ŻADNEJ frajdy z jazdy wink.gif

Te auto jest dla ojca rodziny, który chce przewieźć w dużym wnętrzu rodzinę z punktu A (dom) do B (kościół vel. biedronka) zlosnik.gif

Napisano

> super sprawa dla młodego - auto które nie daje absolutnie ŻADNEJ frajdy z jazdy

> Te auto jest dla ojca rodziny, który chce przewieźć w dużym wnętrzu rodzinę z punktu A (dom) do B

> (kościół vel. biedronka)

A Golf V jest lepszym wyborem?

Napisano

> A Golf V jest lepszym wyborem?

też nudne toto strasznie. Ale za to ma fajnie zgrany silnik ze skrzynią biegów - o wiele lepiej "czuć" moc w tym aucie niż w ceed'zie. no i materiały naprawdę dobrej jakości we wnętrzu - lepsze niż w konkurencyjnych autach, ba! nawet w konkurencyjnych firmach w klasie D wink.gif Tylko te auta strasznie trzymają wartość - za 35kpln kupi o wiele starszego gofra niż auta konkurencji. W sumie jak kryterium jest auto "dla młodego" to bym poszedł we frajdę z jazdy a nie w rozsądek, wielkość bagażnika, miejsca nad głową i miękkość boczków.

Napisano

Mazda MX-5 - korzystaj, pókiś młody.

Jednego tylko warunku nie spełnia - diesla. Ale poza tym same zalety a przede wszystkim frajda z jazdy.

Pozdrawiam

Bartek

Napisano

> super sprawa dla młodego - auto które nie daje absolutnie ŻADNEJ frajdy z jazdy

> Te auto jest dla ojca rodziny, który chce przewieźć w dużym wnętrzu rodzinę z punktu A (dom) do B

> (kościół vel. biedronka)

Pro ceed? hmm.gif

Napisano

> Może Leon FR 170KM

Leon to fajna opcja, ja szukałbym w tej cenie jednak 105 koni w dobrym wyposazeniu plus program...

Napisano

> Leon to fajna opcja, ja szukałbym w tej cenie jednak 105 koni w dobrym wyposazeniu plus program...

To teraz uwaga uwaga zlosnik.gif

Miałem ofertę na Leona FR z DSG 2.0 TDI 170KM nówkę sztukę do produkcji za 82.000zł brutto, i w tej cenie to jest IMHO naprawdę okazja ok.gif Sprawdź sobie na stronie seata jak spasiona jest wersja fr. W tej cenie był chyba jeszcze pakiet techniczny czy jakiś.

Edit: Sprawdziłem, cena bez pakietu, z pakietem była ibiza.

EDIT 2 !!!!!!!:

Hahahhahahah hahaha.gif

Pomyliłem wątki, myślałem, że przedział jest do 80.000zł hehe.gif

Napisano

Jedyne słuszne w tym przypadku to Leon 1.9TDI 150KM ARL, rok 2005 wersja FR. Na forum są przynajmniej dwie zadowolone osoby smile.gif

Napisano
  • Autor

> Jedyne słuszne w tym przypadku to Leon 1.9TDI 150KM ARL, rok 2005 wersja FR. Na forum są

> przynajmniej dwie zadowolone osoby

sory ale leon jest brzydki sick.gif

Napisano

AR 147 po lifcie za 35kPLN, będziesz miał wypas wersję z dobrym silnikiem, skrzynia 6.

skromny.gifok.gif

Napisano
  • Autor

> AR 147 po lifcie za 35kPLN, będziesz miał wypas wersję z dobrym silnikiem, skrzynia 6.

miałem 147 przed liftem i stwierdziłem że to super auto, wiec szukam 1,9 150KM tylko mało tego jest frown.gif

Napisano

Jeździłem wersją 90 konną i świetnie się jeździło. Skrzynia była bardzo dobrze dobrana do mocy i masy samochodu. Byłem absolutnie przekonany, że jechałem z mocnejszym silnikiem. Frajdę z jazdy miałem sporą. Bardzo przyjemny samochód dla młokosa i jego starego zlosnik.gif

Napisano

Ino tyko ALFA zeby.GIF

nie będe wychwalał po prostu się przejedź to już nie będziesz chciał wysiadać z tego autka wink.gif

Napisano
  • Autor

> Ino tyko ALFA

> nie będe wychwalał po prostu się przejedź to już nie będziesz chciał wysiadać z tego autka

kolego przeczytaj mój post wyżej.....

Napisano

> 2drzwiowa nawet ładna, i to bardzo tylko ten środek

szukaj stilo 3d z 1.9 mjtd 150 km

Napisano

> Jedyne słuszne w tym przypadku to Leon 1.9TDI 150KM ARL, rok 2005 wersja FR. Na forum są

> przynajmniej dwie zadowolone osoby

Na forum jest przynajmniej 30 osób zadowolonych z lacetti zlosnik.gif i o czym to świadczy spineyes.gifconfused.gif

Napisano

> Na forum jest przynajmniej 30 osób zadowolonych z lacetti i o czym to świadczy

Leon jest do doopy hehe.gif

Napisano

> witam, postanowiłem sprzedać swoje dotychczasowe auto i zmienić na coś innego, wymagania cenowe do

> 35tyś, obojętnie czy 2 czy 4drzwi, marka również, rok coś powyżej 2004r, co do silnika to

> koniecznie diesel i to minimum 120KM, jedyne co przychodzi mi do głowy to:

> -golf V

> - AR 147 po lifcie

> -astra III (tylko 2drzwiowa)

> - pług 307(tylko CC)

> - nowe bravo

> - focus

> Czy coś jeszcze jest do przemyślenia?

Ibiza Cupra Diesel ?

Napisano

> Na forum jest przynajmniej 30 osób zadowolonych z lacetti i o czym to świadczy

Że będą polecali lacetti? Nie wiem o co się czepiasz... Leon spełnia wszystkie oczekiwania i ma najmniejszy spadek wartości.

Napisano

Jeździliśmy zatem zupełnie innymi autami. Ja jeżdżę i30 CRDI 115 KM i miałem przyjemność śmigania Golfem VI 105 TDI. Nie do porównania biorąc pod uwagę koszty zakupu. I o ile lubię Golfa, o tyle w tym porównaniu wypadł bardzo blado.

Napisano
  • Autor

> AR 159? W tej cenie powinien być 1.9 JTD a moze nawet i 2.4 JTD?

> AR 156 2.4 JTD ?

159 bardzo mi się podoba, ale w tej kasie to mogę kupić jedynie zadbane 1,9 i to najczęściej 120KM, trochę mało koni jak na takie duże auto, zresztą na auto rodzinne jeszcze bede mieć czas ok.gif

156 odpada, trochę staro wygląda.

Napisano
  • Autor

> Megane

może powiesz że ja się czepiam albo coś ale deska rozdzielcza w meganie powala mnie na twarz no.gif

Napisano
  • Autor

> kumpel trzy domy dalej ma właśnie taką, chce coś innego

to może daj spis tego co mają wszyscy sąsiedzi ok.gifzlosnik.gif

Napisano

> może powiesz że ja się czepiam albo coś ale deska rozdzielcza w meganie powala mnie na twarz

ok.gif chciałem wrzucić jakąś alternatywe smile.gifmiałem podobny wymagania jak szukałem auta tylko troszke starszego i za mniejszą kwotę ale właśnie kręciło się to wokół Alfy 147, Pug 307 i Megane

Napisano

> kumpel trzy domy dalej ma właśnie taką, chce coś innego

to powiedz co jeszcze mają żebyśmy "w płot nie strzelali" wink.gif

Napisano
  • Autor

> chciałem wrzucić jakąś alternatywe miałem podobny wymagania jak szukałem auta tylko troszke

> starszego i za mniejszą kwotę ale właśnie kręciło się to wokół Alfy 147, Pug 307 i Megane

i chyba zostane przy alfie, poszukam ładnej 147 1,9 150KM

Napisano

> Brzydki? Co Ty piszesz...

To czego najbardziej nie potrafię u ludzi zrozumieć to jak do cholery można się kłócić o WYGLĄD czegokolwiek przecież absolutnie kwestia tylko i wyłącznie gustu jeden lubi brunetki drugi blondynki, jeden Lambo drugi Porsche i jak można w ogóle dyskutować nad tym co komu się podoba i doradzać KOMUŚ coś co TOBIE się podoba, dla niego to może być gniot.. A 1/2 postów na AK to co się komu podoba z wyglądu, a co nie i drą koty no paranoja jakaś wpysk.gif

Napisano

Witam.

147 q2 2006r 150km JTDm 6 biegów + szpera.

Jest jedno małe ale, od przeszło 6 miesięcy szukam czegoś sensownego i ciężko na alledrogo/otomoto coś znaleźć. Za 40kzł powinno dać się kupić taki wynalazek.

Napisano

> Witam.

> 147 q2 2006r 150km JTDm 6 biegów + szpera.

dokładnie taką nówkę z FAP w ciągu ok 200 km jazdy po mazurskich drogach (jeden dzień) doprowadziłem do pięknej awarii zlosnik.gif jakość tego auta przy cenie nowego (100 tys pln) to jakiś koszmarny żart był

Napisano
  • Autor

> Witam.

> 147 q2 2006r 150km JTDm 6 biegów + szpera.

> Jest jedno małe ale, od przeszło 6 miesięcy szukam czegoś sensownego i ciężko na alledrogo/otomoto

> coś znaleźć. Za 40kzł powinno dać się kupić taki wynalazek.

za 40tyś to wole już kupić 159, za 2godziny wyjeżdżam na zachód, mam coś tam nagrane ale jadę osobiście rozejrzę się może coś jeszcze innego trafie. Jak kupie to się pochwale dzięki wszystkim za rady i podsunięte pomysły. 20.GIF

Napisano
  • Autor

> Brzydki? Co Ty piszesz...

nowy jestem wiec się nie znam. sick.gif

O gustach się nie dyskutuje! Ale o ich braku już możemy wink.gif

Napisano

> Ino tyko ALFA

> nie będe wychwalał po prostu się przejedź to już nie będziesz chciał wysiadać z tego autka

a czy model 147 koroduje tak samo jak 156? Co pomyślę o 147 to wszystko mogę przeboleć ale nie takie jazdy z podwoziem jak w 156.

Napisano
  • Autor

> a czy model 147 koroduje tak samo jak 156? Co pomyślę o 147 to wszystko mogę przeboleć ale nie

> takie jazdy z podwoziem jak w 156.

moja była z 2001r i zero korozji ale lakier był oryginał na całym aucie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.